sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Virtapiikki

No niin, vieläki on vähän kumman tuntonen vatsa, mutta ruoka maistunu ja virtaa riittäny. Tänään sitten siivosin, poikien pienellä avustuksella. Sain uudet matotkin lattiaan. Ihanasti piristää. Tässä keittiön raikas matto.


Verhot onkin jo vihreää, mutta ne onkin jo vähän kylläännyttänyt mut, kun on ollu jo useamman vuoden mulla. Muut keittiön verhot taas on ihan eri värisiä. Nyt haluan tuon maton sävyissä... niin no onhan mulla yks pähkähullu idea siihen, mutta ei siitä tällä hetkellä enempää. Sitten eteiseen tuli liila matto.


Aiemmin tuossa olikin lähes valkoinen matto, vaaleanpunainen joka oli todella vaalea. Ei hyvä, kun nuo poikaset tuo likaa hyväskästi kotiin. Tuo päiväkodin piha kun on "EU-pölyä" (siivojien sanoin), sieltä sitä mutaa sitten kantautuu. No, okei nyt on lunta, mutta kevät tulee ja pian on piha oikeen mutavelliä. Nyt on sitten tummempi matto eteisessä ja tuo vähän väriäkin lisää. Sitten makkari.


Näyttää ihanalta tuolta sivuilta ja kun vielä tuo mikro tuossa. Juupa, mutta odottakaas vähän. Ensin mikron tarina, tuo on siis posahtanut vanha mikro. Ei vaan ole soveltuvaa tuonne meidän talon roskiksiin, niin odottaa nyt tuossa kuljetusta kierrätykseen. Sänky on vielä petaamatta, kun siivous ei tässä vaiheessa ollut ihan suoritettu loppuun. Ja sitten tuo vasemman puolen sydeemi. Se on siis tässä.


Tämän siis jätin koskematta, koska hyvä draivi päällä päätin vihdoin ja viimein tehdä yhden jutun. Tuossa on siis kaksi rahia.


Ja koska pojilla on kerrossänky ja esikoinen on kipeänä erittäin levoton nukkuja olen jossain vaiheessa rakentanut lakanoilla ja peitoilla siis tuollaisen "leposohvan" , kun on ollut niin paljon kivemman näköinen laitettuna. Paitsi kuten yläkuvassa, poikien myllättyä sen vähintään kerran päivässä. Juniori kun harrastaa tuossa, sohvalla ja meidän sängyssä hyppimistä, aina kun silmä välttää. Ei kiva. No, tuon siis olen suunnitellut jo kauemman aikaa sitten mallilleen, kankaat on ollut ostettuna tammikuun alusta asti. Nyt sitten virtapiikki jatkoi kulkuaan siivouksen jälkeenkin... ja tästä olen todella ylpeä! TADAA!!!!


Kuva vaan vääristää vähän väriä ja kun oli jo paras päivänvalokin mennyt, niin ei kunnollista saanu. Mutta nyt on makkari taas pirteempi. Nuo tyynyt olen tai siis päälliset olen ommellut aikaa sitten. Ne on odottanut sohvalla tuon homman valmistumista. Tässäpä parempi kuva niistä.


Päiväpeitto sängyn päällä on valkoinen ja siinä on vaalean ruskeat tyynyt tummemmalla ruskealla kuvioinnilla, niin sopii siihen ja turkoosi löytyy verhoista. Ihanasti kyllä piristää!

Eilen unohtu tuosta kurssipostauksesta tämä.


Ketjuista jääneet jämäpätkät ja 925 hopeiset romukoruni päätyivät uudestaan langaksi. Jihaa! Eipä tuossa nyt kuitenkaan älyttömän monta metriä ole, ehkä neljä. Mutta saapahan siitä ketjua noihin kurssiriipuksiini.

Mutta nyt on tarkoitus antaa virtapiikin vielä viedä ja jatkaa urakointia. Nauttikaa sunnuntai-illastanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti