tiistai 14. helmikuuta 2012

OIKEIN IHANAISTA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!!!!


Ystävät antavat meidän olla mitä me olemme, miten me olemme. Ystävän seurassa olo on aina turvallinen!
Hyvää ystävänpäivää ystäväni!!!!

Tämän ihmeellisempään ja syvällisempään tekstiin en juuri nyt kykene ja kuvakin on vanha koneelta kaivettu. Viime yönä en ole oikeastaan nukkunut, kuin aamusta puoli kuudesta puoli yhdeksään ja sekin oli valitettavasti liian pitkään. Ei saatu enää aikaa omalle lääkärille omalle terveysasemalle, vaan jouduttiin pääterveysasemalle ja siellä vierähtikin sitten neljä tuntia. Juniori meni illalla nukkumaan ja parin tunnin päästä alkoi itkea unissaan, ensin käsitin kyseessä olleen painajainen ja sain rauhoitettua toisen. Ei mennyt kuin korkeintaan puoli tuntia ja taas itkettiin. Silloin sain pojan sen verta hereille, että osasi kertoa olevansa kipeänä. Ensin valitti mahaa, mutta kun otin sen ylös ja annoin vettä, niin heräs kunnolla ja kyse olikin korvasta. Nyt toinen nukkuu viime yön univelkaansa antaumuksella pois. Sai nimittäin reseptin pidempikestoiseen särkylääkkeeseen antibioottien lisäksi, joten nyt saa nukuttua. Yöllä kun särkylääke ei tuntunut tehoavan laisinkaan.

Mutta kyllä tuo tk:n päivystys ihmetyttää. Kysyin heti meneekö kauan vai menemmekö kotiin odottamaan. Ei tässä kauaa mene, istukaa odottamaan. Mutta kylläpä siinä kauan menee, jos kolmevuotiaskin alkaa jo kysellä, että eikö äiti nyt jo olis mun vuoro. Mutta nyt siis olemme lääkkeet saanut ja raasu saa jo untakin. Minä taidan helisytellä helmiäni pitkästä aikaa oikein kunnolla. Ei kärsi itse nukkua tuota tunnin päikkäriä pidempään, että saa yölläkin unen ja ettei esikoinen joudu aivan yksinään touhuamaan.

Arvostakaa ystäviänne, pitäkää niistä huolta ja kertokaa heille kuinka tärkeitä he ovat!

5 kommenttia:

 1. <3 http://www.youtube.com/watch?v=aKQQ4z_7G-o

  VastaaPoista
 2. Mukavaa ystävänpäivää :)

  Ihana toi kuva :D

  VastaaPoista
 3. Paranemisia lapselle ja iloa.
  Hyvää ystävänpäivää ♥

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva! Paranemisia sinne.
  Ja hyvää ystävänpäivää vielä kertaalleen:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille. Onneksi juniorilla lääkkeet jo auttanut ja pitkät unet, tuolla lauleskelee hyvin tyytyväisenä tällä hetkellä. :)

  VastaaPoista