tiistai 28. helmikuuta 2012

Sunnuntai illan tuotoksia

Sunnuntain virtapiikki sitten otti ja jatkui. Otinpa sitten hopeat esille. Tein tähtihärpäkkeen ketjun ja parit korviksetkin. Tässäpä tähtösiä.Kyllä, samaa ketjua tein, josta syntyi esikoisen rannekoru. Huomasin heti tuon ketjun sopivan tähtiin. Nam!

Huomio -J- olisiko korvikset tässä?Hopeasta itse väännetyt koukut, timanttileikatusta langasta tehty ketjupätkä, makeanvedenhelmiä sekä Swarovskin kristalli biconet.

Ja sitten -A- olisiko sinulle tässä?


Hopeaa, Swarovskin biconet sekä sodaliitti helmet.

Ja nyt alkaa seuraava projekti. Kiitos Lila!!!!


Huono kuva, mutta vyyhti vironvillaa... huivia siis tekemään. Ja Lila, koru hahmottumassa kovaa vauhtia, että eiköhän sekin pian valmistu.

Ihanaa keväistä viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Sinulla on ollut tuottoisa sunnuntai! Taitaa kevät tehdä tehtävänsä, sillä täälläkin alkaa oikein tehdä mieli tehdä kaikenlaista=D

  VastaaPoista
 2. Sodaliitti näyttää upealta! Olen muuten yrittänyt saada sun blogia omiin seurattaviini ja ihmetellyt kun kone kieltäytyy yhteistyöstä (en ole mikään tekniikan ihmelapsi) nyt huomaan, että olen unohtanut väliviivan hipsulaisen ja helmeilyt sanan välistä! Ilmanko ei löydä - korjaan tilannetta :))

  VastaaPoista
 3. Mustakissa: taitaa tosiaan olla kevättä ilmassa, paljon on koruideoita ja muitakin ideoita mielessä. Jopa niin paljon ettei aina tiedä mitä tässä tekisi. =)

  Meke: ei sitä aina huomaa kaikkea pieniä merkkejä. =) copy paste on paras ratkaisu, näin olen todennut. ;D

  VastaaPoista
 4. Vau, onpas komia tähtikoru :) tuo käy jo pukukorusta.

  VastaaPoista