torstai 8. marraskuuta 2012

I care about you

Tämä avaimenperä syntyi läheiselleni eilen, kun en tiennyt mihin purkaa kiukkuani hänen puolestaan ja halusin ilmaista hänelle kuinka tärkeä hän meidän perheelle on.Valitettavasti kuva vääristää värejä, muuttaa niitä liian vaaleiksi. Tämä on tehty läiheiseni väriseksi ja antamaan voimaa tässä armottomassa maailmassa, että jaksaa taistella. Foliolasihelmi enkelin mekkona, mahdollisesti jade päänä ja pari tumman sinistä makeanveden helmeä. Enkeliä hän nyt tarvii ja kaiken tuen mitä voimme antaa. Sitä tuntee itsensä välistä niin pieneksi ja turhauttaa kun ei pysty tekemään kaikkea mitä haluaisi. Voin vain auttaa, mutta valitettavasti vaikeimmat taistelut hän joutuu käymään ilman meitä, koska olemme kädettömiä siinä asiassa lain mukaan. ARGH! Tämän lisäksi pystyin sentään hänelle tekemään listan henkilöistä ja heidän yhteystiedoistaan, että tietää tästä lähtien kenen puoleen kääntyä heti tarvittaessa ja ei tarvitse itse alkaa noita tietoja metsästämään, muutenkin voimia suuresti vievässä tilanteessa.

Näin siis tällä kertaa. Kommentoin teille kun saan vähän mieltäni tasaisemmaksi. Nyt olen vielä niin vihainen, että parempi vielä odottaa. Toivottavasti tuo ulkona loistava aurinko loistaa teille kaikille ja pian myös läheiseni elämään.

10 kommenttia:

 1. suru naama ystäväsi puolesta oli ongelma mikä hyvänsä..mutta tuo koru kyllä saa miunkin suunpielen ylöspäin. TODELLA onnistunut tekele taas yhen kerran sinulta!

  VastaaPoista
 2. Voimia sulle , että jaksat olla tukena ja enkelien suojelusta läheisillesi♥ja sinulle♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustavista sanoista, kuin myös avusta jota pystyin sinun avustuksellasi antamaan.

   Poista
 3. Kyllä tuollainen lohduttaa, ystävääsi !
  Ja kuule, sinun pitääkin tehdä aina vihapäissäsi näitä, kun noin kaunista syntyy !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihaisena kyllä, mutta ei tässä asiassa enää kiitos.

   Poista
 4. Oikein kaunis enkeli. Ja luulen, että jo se että annat sen, antaa ystävällesi voimaa, hän tietää, että hänellä on sinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän tietää, sanoi itsekkin että onneksi hänellä on meidät.

   Poista
 5. Voi Rakkaani kyllä olet ihanuuden tehnyt,luulenpa et saaja hypistelee sitä kuin rukousnauhaa. Sanat on turhia tässä tilanteessa, läheisyys ja ajatukset kaikkein tärkeintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ei vain olisi sitä ylimääräistä murhetta lisäksi... toisen kerran jo, eikä sitä saisi käydä kertaakaan.

   Poista