keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Postimies töissä

Pistin sitten matkaan Mehtäemännälle postia, hää kun ol ainut joka arvuutteli sitä mun gollaritakin futisjoukkuetta, sehän siis oli Espanjalainen Hercules. Kovan työn mehtäemäntä siinä tekikin että kaivoi oikeen joukkueen. Siihen työmäärään nähden ois tietysti ollu ehkä parempiki palkinto paikallaan, mutta kun tässä nyt olen väännellyt noita adventtipalkintoja, nii ei jaksanu aivot tehdä kauheesti työtä enää.
Seuraavasta luukusta paljastuuki sitte semmonen kaunotar, että ihan tosissaan miettinyt tekeväni saman hopeisena itelle. Mutta siitä sitte lisää sunnuntaina.

Korvikset sitten lähti matkaan, kun mehtäemäntä on aina ihastunu erityisesti niihin korviksiin joita oon ittelleni väsänny. Tein nämä siis ihan omaa makua ajatellen ja mietinki pitääkö tehä itellekkin.


Avokoukussa punaiset japanilaiset miraclehelmet sekä fasettiset kirkkaat kristallit helmihattujen välissä, hopeoitua korumetallia. Ja vielä kuva toisesta kulmasta, jossa näkyy vähän paremmin tuo miraclehelmien luonne, kiinnittäkää siis huomiota ylempien ja alempien helmien erilaisuuteen, vaikka samat helmet niin valon kulmasta riippuen näyttää hehkuvan.


Tässäkään kuvassa ei kyllä kunnolla pääse ne pienet lamput loistamaan noissa helmissä. Ja eikös tämä ole tähän vuoden aikaan oivallinen värivalinta? Vaikkakin mun värivalinta se on lähes ympäri vuoden.

Sitten oli ihan pakko pistää myös toiset korvikset ja näistä korviksista mä haluan todisteet, että nämä on ainaki kerran ollut käytössä. Näissä myös tarvitsin isäni apua, että sain yhden osan näihin korviksiin. Isäni kylläkin oli hiukan ihmeissään ensin ja sitten nauroi jo oikee kunnolla kun tajusi mitä tarvitsen ja mihin ja millaisessa muodossa. Vieläkin on kyllä jemmassa lisää, josko mehtäemäntä haluaa vaikka rannekorua tai kaulakorua mätsäämään korviksiin. Tässäpä pari kuvaa niistä.Sydämiin siis tarvitsin apua. Arvaakos joku mitä mahtaa materiaali olla? Tämähän koko juttu lähti siitä, että meillä hiukan metsäemännän kanssa lensi jutut hänen luottokamojensa postauksesta ja lopputuloksena tässä siis korvikset, pakkohan ne oli tehdä ja kun tuo Hercules arvaus sattui samaan syssyyn niin se vain toi pakkoa lisää. Lasikristalli pisarat ja hopeoidut osat, sekä tuo mysteeri(?) sydän. Mielenkiinnolla odotan arvaakos joku.

Nyt mä alan päätteleen sukkakasaa ja nauhottamaan, että saan vihdoin postiin sen isän serkun tennarisukkakeon. Se ei vaan ole yhtään hauskaa päätellä niitä lankoja, tulisko joku tekemään sen mun puolesta? Ihanaa viikon jatkoa kaikille!

Nii ja muistakaahan osallistua adventtikalenterin ensimmäiseen luukkuun edellisessä postauksessa!

10 kommenttia:

 1. Mysteerisydämen materiaali näyttää ihan ilmastointiteipiltä, mutta kuitenkin kovalta... ?? nyt en kyllä keksi mitä se voisi olla :D

  VastaaPoista
 2. Kaksi ilmastointiteipin palaa liimattu toisiinsa ja leikattu sydämen muotoon?

  VastaaPoista
 3. Haa,olisko jotain suodatinpaperia,auton ilmastointiin tms. liittyvää?
  Tai sitten purettu vohvelirauta!

  VastaaPoista
 4. Kauniit "marjakorvikset" tuo punainen oikein loistaa.
  Mukavia päättely hetkiä.... pian sinulla onkin sitten kasa valmiita sukkia :)

  jostain pakkauksesta nuo sydämet on leikattu !

  VastaaPoista
 5. Voi eiiiiii...oli ihan pakko tulla kyylii kun vinkkasit meillä vieraillessa ;) ja apuaaaaa...siis jeppe teippi korvikset*JEEEEEEEEEEEEEEEEEE* kiitti hanukka. oot ihana <3

  VastaaPoista
 6. Hmm.. nyt kyllä uteloittaa nuo korvakoruainekset, mutta lanttu ei tunnu leikkaavan tänäänkään, mutta heitän, että jotakin kovamuovista, vaikkapa entisajan radiosta? Niin tai näin niin makeet kuiteski : )

  VastaaPoista
 7. jesariahan se, eli ilmastointiteippiä :)

  VastaaPoista
 8. Mehtäemännän blogista klikkauduin tänne ja päätinkin samantein liittyä lukijaksi. Sen vertta kivalta blogilta näytti. :)

  VastaaPoista
 9. Ei mitààn aavistusta, mità sydàmet ovat, mutta korut ovat kauniita!

  VastaaPoista
 10. Jaa jeesusteippiä, toimii tilanteessa kuin tilanteessa :) vai saanko mie etes osallistua arvuutteluun, kun mullon vähän niinkö kotikenttä etu...;)

  -pikku-sisko-

  VastaaPoista