perjantai 30. marraskuuta 2012

Puolen suvun sukat

Niin, vihdoinkin koko pompsi on tehty, päätelty, nauhoitettu ja postitettu. Olihan melkonen urakka tuo päättely ja nauhoittaminen. Tässäpä koko kasa.


Nyt kyllä sanon, että hetkeen en halua mustaa sukkaa kutoa, kyllä se on niin tihrustamista sen kanssa. Mutta kun kerran lupasin tämän setin tehdä, niin sen sitten tein. Nyt saa tehdä sitten välistä mitä haluaa, pari joululahjaa on kesken, mutta niitä nyt tekee mielellään.

Nyt sitten en ehdi teidän blogeihin ennen sunnuntaita. Tänään iltavuoro ja sieltä äkkiä kotiin, hakemaan työkaveri lapsenlikaksi... mennään miehen kanssa Michael Monroen keikalle. Jipii! Sitte on huomenna yhekstoista töihin meno... jää unet ehkä vähän lyhyiksi, mutta ei haittaa. Sitten töiden jälkeen on meitin pikkujoulut ja mennään savusaunomaan ja paljuttelemaan ja syömään. Kiirettä pitää pari päivää ja unta ei kerkee kauheesti veteleen, mutta enköhän jaksa, kun on tiedossa henkisesti rentouttavaa puuhaa tiedossa.

Nii, korvisten materiaali oli ilmastointiteippiä, aika moni sen tiesi. Ja todisteetkin sain, että ainaki kerran on korvissa ollunna.

Ihanaa viikonloppua teille kaikille, mä aion nauttia rentouttavasta toiminnasta!

4 kommenttia:

  1. ne on mulla edelleen korvissa. en ole laiton jälkeen pois ottanu..aikas ihunat ovat, että kiitosta vaan vielä kerran!! ja nuo tossu-sukat. ihania...kerkeisköhän itekki vielä tekemään..teitkö jalkapohjan valakosex??vai jätitkö yx värisex??

    VastaaPoista
  2. Apua, onpas ihania sukkia! Ihan huippuja! =)

    VastaaPoista
  3. On Sinulla ollut urakkaa noissa sukissa, mutta näyttävät upeilta : ) Onnellinen se ken nuo saa jalkojaan lämmittämään <3

    VastaaPoista