tiistai 13. marraskuuta 2012

Postiin pitäis laittaa

Juu, enhän mä ole ehtiny sitä kummitytön lahjaa postittaa. Tänään sitten on neitin synttärit, hyvä minä taas. Mutta muistin minä sentään soittaa ja lupasin, että viimestään ens viikolla sitten saa sen. Unohdan kuitenkin sen tässä pakata, kun taas on sata asiaa mielenpäällä.

Pitäs tässä muutakin postittaa, tässä pari valmista postiin vietävää.


Nämä on ne siskon anopin pyytämät arkikorvikset. Halus roikkuvat ja viininpunaiset. Enhän minä voinu pelkkää viininpunaista niihin lykästä, oli niin tylsät. Punaiset helmiäislasihelmiä ja kun jotain niihin piti lisätä, keskelle laitoin muutaman vuorikristallisirun. Ja näistä tulikin oikeen passelit näin.


Jotenki näistä kyllä tuli aika talvisetkin mun mielestä. Mutta haitanneeko tuo... eikös nyt pitäis olla talvi. Meillä ei kyllä siltä näytä, kaik on mustaa, höh!

Tämäkin lähtee postiin. Siskon työkaveri halus samoista helmistä avainnauhan mitä tein siskolleni, siskolle meni taskumalli, mutta tästä toivottiin kaulamallia. Katsotaan nyt sitten tykkääkö hän tästä aikaansaannoksesta.Niskaosa ketjua, sivut vaijerissa. Helminä pinkkiä helmiäislasihelmeä, punaisia ab-lasikuutioita, haukansilmää, hematiittia ja muutama lumihiutaleobsidiaani, välihelminä siemenhelmiä.


Kaulaosan ja avainosan yhdistin pyöreillä korulinkeillä. Tukevia ovat mutta yksi olisi ollut kuitenkin niin heppoisen näköinen, että laitoin niitä kaksi. Nyt kaipaisin koristeellisiä linkkejä, eli taas on tiedossa shoppailua... aina kaipaa jotain uutta. Kun nyt sais kotiin asti sen englannin lähetyksen, ei malttais odottaa. Lähes valmis kaulakoru odottaa sieltä helmiä.

Mä oon tänään alotellu joulukorttejakin. Poikien kanssa olis tarkotus tehdä, juniori jo vähän auttoi. Tänään ei vaan tuo pieni näpertäminen ole niin mielekästä esikolle, hällä kun oli tänään silmäpolin käynti ja lähelle katsominen ei tippojen takia ole selkeää. Onneksi ei näkö ole huonontunut juurikaan, ihan himpun toisesta silmästä. Mutta onneksi tässä on vielä aikaa ja suunnitelmat on selvät, niin ei tule paniikkia kuitenkaan.

Juniorin suusta taas eilen tuli hymyilyttävää tekstiä. Arkisin tulee kakkosella pikkukakkosen jälkeen Viidakkoperhe ja minä tykkään sitä seurata ja pojatkin tykkäävät katsoa sitä minun kanssani. Eilen sitten sanoin juniorille, että: "sieltä tulee seuraavaksi se Viidakkoperhe ohjelma". Juniori katsoi minua kummissaan ja kysyi, että: "Mikä se viidakkoperseeseen oikein on?" Pokka onneksi piti ja sain korjattua, että Viidakkoperhe.

Mulla olis tuossa pari isoa möllisköä niitä toissa edellisvuoden Alicanten reissun kiviä, mielessä jyllää riipuksia, mutta vielä en ole niistä kiinni napannu. Myös muutama muu koru hakee mielessä muotoaan, ehkä tässä pian taas tekee niitä oikeen pläjäyksen kerralla. Ai niin, mehtäemäntä sen joukkueen lopulta siis löysi... Alicantesta se on ja Hercules. Mutta kyllä siinä työtä olikin, että hän sen löysi ja kuten lupasin, jotain tulee.... että pistähän osoitetietoja mailiin.

Nyt värkkäämään... taisin just keksiä yhden mölliskön muodon. Ihanaa viikkoa kaikille!

15 kommenttia:

 1. Kauniita koruja on taas käsistäsi valmistunut !
  Hyvissä ajoin olet korttejakin tehnyt !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortteja on siis vasta alotettu. ;D Loppuun saattaminen jää sitte tietty kuitenki viime tippaan... eiks se nii mee kaikilla muillaki???

   Poista
 2. Mun kummitytär on joutunut (ja melko varmasti joutuu jatkossakin) tyytymään touhottavan kummitätinsä kohdalla samanlaiseen kohtaloon.. Pääasia, että ollaan olemassa toisillemme :) Ja koska korujen maailmassa pyöritään, niin en voi olla minitsematta, että oon ihan Love postauksen korujen väreihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että mä en oo ainut hajamielinen. ;D
   Nuo on kyl herkullisia värejä, puneinen kun pakkaa olemaan mun lemppari. =)

   Poista
 3. Käyppäs miun blgissa..siell on sulle jotain....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitus kiitus! Napataan kun keritään. =) Ja laita nyt se osote mulle. ;P

   Poista
 4. Ja käys minunkin blogissani! 2 juttua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan, oikee pommitusta. =) Mut kiitti kuiteskii.

   Poista
 5. Muistin että sinua piti varoittaa, jos laitan näytille huiveja !!!!
  Joten pysy nyt tänään poissa blogistani :D

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Aivan ku tykkäisit punaisesta. =) Kiitos!

   Poista
  2. Kyllä arvasit ihan oikein. Taitaa näkyä niin selvästi tuo mieltymys. Yritän välillä jotain muutakin väriä valita ettei olisi aina sama.

   Poista