keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kevät heräämistä tapahtunut

Ihan selvästi tässä alkaa heräillä toimimaan kun päivä selvästi pitempi ja valoa enempi. Korutkin kutsuvat ihan erilailla taas pariinsa, eilen tein korvikset ja nyt pyörii muutama muutettu versio mielessä kovastikkin. Lisäksi nyt on intopiukeena odotus postilaatikolla. Ystäväni halusi oman revontulen ja tässä tänä aamuna välimatkasta johtuen tehtiin puhelimen välityksellä nettiostoksia. Nyt sitten sormet oikeen syyhyää päästä neulomaan, oli sen verran herkullinen lankavalinta. Ja kovasti ystävänikin odottaa lopputulosta. Vaikka sopimus oli ettei kiirettä, saa nähdä millasella aikataululla tulee tikutettua.

Maanantaina illalla tekaisin tämmösen.


Ohjeenki otin jostain, mutta kun vaan kirjotin paperille äkkiä pääkohdat, niin en nyt sitten pysty linkkiä antamaan tähän hätään. Jos joku tosissaan haluaa, niin kyllä mä sen ohjeen kaivan. Ai mikäkös tämä on...


Kännykän suojapussukkahan se. Tähän käytin sitä Zeldan ilkeää kuningatarta ja vieläkin jotain pientä kerän lopusta saa aikaan. Niin, no se taitaa olla toinen pussukka kun työkaverikin pyys ittelleen samanmoista.

Eilen vein juniorin hoitoon ja tulin kotiin tekemään ruokaa miesväelle, kun kotiutuvat. Itsehän olin ja olen iltavuorossa. Samalla kun kokkailin tuli taas vimma ja väsäsin samalla ne korvikset joita tässä muutaman päivän olen miettinyt ja yllätyin itsekkin kuinka hyvin onnistuin.Granaattihelmiä, hopealankaa vahvuuksin 1 mm puolikovana sekä 0,6 mm pehmeänä ja valmiit hopeakoukut. No eihän nämä ihan siinä muodossa ole jota ajattelin, kun kiepsahtivat siinä muodossa roikkumaan koukuissa ihan väärin, mutta siihenkin muotoon on idea ja muutama muukin muoto tässä pyörii päässä. Taidan kyllä tehdä seuraavat hopeoituna, kun ei tiedä tuosta onnistumisesta ja tuota hopeata ei hirveesti halua tuhlata.

Sitten tuli postikin mukanaan parit ihanat korvikset. Mulla nimittäin kävi tuplasäkä Meken ystävänpäivä arvonnassa. Lähes samanalaiset mutta kuitenkin erilaiset korvikset ja nyt mietin tässä kummat annan siskolleni ja kummat pidän itse.Korvisten nimet oli Sydämeni ja Kevätkuutamo, nimensä ovat saaneet kiinalaisten runojen mukaan. Ja mukana oli sitten sukulaatia, joka taas odottaa tiettyä aikaa laatikossani piilossa.

Näin mukavasti siis on alkanut minun viikkoni ja parasta on, että viikonloppu on vapaata, on aikaa näperrellä ja touhuta poikien kanssa ulkona, mikäli säät ovat näin ihania kuin tänään. Ihanaa keväistä loppuviikkoa toivottelen!!!

1 kommentti:

  1. Vau! Kiva arvonta voitto! Ja taas oot ollu ahkera :))

    VastaaPoista