perjantai 22. maaliskuuta 2013

Viikon varrelta

Jep, jotain on valmistunu ja muutama puolivalmis tulollaan. Ja varoitan, kuvia pläjäys tiedossa.
Niin viimeksi juttelin siitä varpaista alotetusta sukasta, kyllähän se onnistu.... kun olin yrittäny ja yrittäny ja yrittäny..... alottaa ja aina se epäonnistu, hakenu toisenlaisia ohjeita ja koittanu taas ja.... nii-in, lopulta sovelsin ihan oman alotuksen eri ohjeiden perustella. Ja kyllä nyt saa nauraa. Kärjet meinaa teki aika mielenkiintosen muodostuksen....


Tuommottiset ihme syvennykset tekas ja nyppylät. Eipä tuo onneksi jalassa näy pahasti, eikä tunnu pahalle. Tästä tietysti sitten rupesin miettimään ja seuraavat jo tulossa, todella nätillä aloituksella. Mutta sitten oli toinen todella mielenkiintoinen juttu näissä sukissa... Lankana pätkävärjätty Gjestal Janne, kaksi kerää jotka samaa erää, mutta.... kattokaas miten kävi värityksen kanssa.
Ja ylimmässä kuvassa näyttää erikokoisiltakin, ovat kyllä saman kokoiset. Minä en tosiaan ymmärrä mikä tämän aiheutti, silmukkamäärä, tiheys sama. Voiko näin paljon vaikuttaa eri värin kohdalta aloittaminen, kun molemmat kuitenkin aloitettu värin vaihtumiskohdasta. Ja kun tuossa toisessa varsi sitten lähti myös menemään tuolla tasaisemmalla rannulla. En tiedä, onnistuinpa kuitenkin ja äiti ihastui väriin, hänelle siis nämä sukat.

Tiistaina sitten piti käydä eläinkaupassa, kissoilta hiekka ja ruoka loppu. Tuossa alimmassa ja toiseksi alimmassa sukka kuvassa näkyy tuo punaharmaa putki... sai semmottisen kaupanpäälle. Neitit tutki hetken ja sit se ei kiinnostanukkaan,  mutta mamma otti ja suihkas kissanminttua sinne ja enää ei muilla ollutkaan asiaa putkeen kuin Rompulla....

Eilen neiti nukkui tuolla niin sikeästi, että mun piti oikeesti mennä kattoon että hengittääkö enää. Hengitti ja jäi sitten saamatta se suloinen unikuva. Nämä kuvat on siltä ensimmäiseltä päivältä, kun neiti hääräsi kunnolla tuon putken kanssa.

Eilen heti aamusta aloin väkertää enkelikilluttimia. Lupasin näitä tehdä Bikkelle. Juniorin kanssa ennen hoitoon menoa tehtiin, juniori innokkaana avustajana. Esimerkiksi turkoosiin enkeliin hän itte pääs valitteen siivet, kun en ennättäny sanomaan mitkä niistä kolmesta mallista haluan.


Nämä tein hippasen lyhemmällä ketjulla mitä ennen ja pienemmällä sydämellä, lisäksi sydämen kanssa vain yksi helmi. Sydän harjattua pinnaltaan, helmet makeanvedenhelmiä, päänä jadea, valkoisen ja turkoosin kropat foliolasia ja vaaleanpunaiseen löytyi sopiva helmi simpukankuorihelmenä.

Niin, vaaleanpunainen ei ole täydellinen pisara, mutta kiva siitä tuli... muoto tuo vähän särmää hempeyteen. Toivottavasti Bikke tykkää, kun en kuvilla varmistanut kelpaavuutta vaan kiikutin het paten matkaan. Tuli muuten sitten juniorin kanssa kiire hoitoon, kun näitä väsättiin unohtu kellon kattominen, ajoissa ennätettiin silti.

Näitä tässä siis värkätty ja muutamaa muuta. Ihanaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Meneepä ihmeesti nuo väritykset langassa, mutta ei pahan näköiset ollenkaan :) Pitäis opetella tuo varpaasta aloitus, vaan kun ei saa aikaiseksi.
  Meillä kissat pelkäs niin mahdottomasti tuommoista putkea, että jouduin hävittämään. Se olikin semmoinen rapiseva malli.
  Ihania killuttimia, noita voi käyttää vaikka missä ♥

  VastaaPoista
 2. ihanan näköstä tuo lanka mistä oo nuo sukat kutonu..

  VastaaPoista
 3. KAunista lankaa, mutta miten ihmeessä onnistuu värit noin eriparisesti puikoille :)
  Onneksi pääsevät sukat käyttöön kummiskin.

  Enkelikorut ovat ihanat!

  VastaaPoista
 4. Tuollaista lankaa en ole vielä ennen bongannutkaan. Paljon kaunista olet saanut aikaiseksi <3

  VastaaPoista
 5. Voi kun ei haittaa ollenkaan tuo eripariväritys:)
  Ja ihana kun olet Bikkelle tehnyt enkeleitä, niitä oon läheisilleni laittanut myös mukaan ja itselle. Koskaan ei ole liikaa enkeleitä:)

  VastaaPoista
 6. Olet voittanut VilliViikko#2 arvonnassani kirjanmerkin! Onnea.

  VastaaPoista
 7. Kivat sukat tuli ja ihania nuo avainjutut. Taas olet ollut oikein ahkerana. Meillä kissa tykkää myös tuosta putkesta. Juoksee innoissaan päästä päähän ja se on kivaa sen mielestä kun sitä kahisevaa osaa rapsuttaa. Meillä aikakin ne päät on sitä kahisevaa. Mukavaa kevään jatkoa sinulle.

  VastaaPoista