maanantai 18. maaliskuuta 2013

Tiikeriä tiedossa

Kyllä, ne on valmiit. Olispa olleet nopeempaakin, jos ei olisi sitä tyttöin iltaa ollut lauantaina. Ihan huomaamatta kello hujahti ja tulikin kiire kotiinkin kun aikarauta näytti puoli yksi yöllä, mutta hauskaa oli ja taas sai vähän virtaa lisää. Eilen sitten vaan olin ja nautin vapaa päivästä, tikuttelin tiikereitä, pyjama päällä koko päivän, surffailin blogeissa ja tein sitä mikä tuntu hyvälle. Pojat oli pari tuntia pihalla ja kivaa oli heilläkin.

Mutta niin tiikereihin siis.
Lasten koossa noihin tulis varmaan vähän kärjen tyyliin laineillen noita raitoja. Hmm... ehkäpä mun pitää käydä hakemassa tuota lankaa ja tehä pojillekkin omansa. Esikoinen kyllä tuumas, että lapaset ois hienot tosta langasta. Se vaan on aika ohkasta ja vaatis toiset käsineet alle, mutta harkitaan. Varsiin ois saanu vähän pituutta lisää, mutta kun piti laskea että lanka varmasti riittää, niin en tuon pidempiä uskaltanut tehä. Pieni kerä siis jäi vielä. Ja nyt sitten oikeesti olen suunnitellu ensimmäisiä varpaista alotettavia testata, sillonhan tuon langan kulutuksen olis voinu optimoida. Ja tiedättekö mikä on erityinen ylpeyden aihe? Eka kerran tuli justiinsa saman kokoset sukat, eikä toisesta hiukan pienempi, jipii!!! Jos haluaa pidemmät varret kannattaa kyllä varata kaksi kerää, samoin kun isompiin sukkiin (oma jalka 37-38). Tikuttelin nämä 2,5 mm puikoilla ja 56 silmukalla.

Tässä mietinkin, että snyni on onnistunut kyllä hyvin pakettien kanssa. Molemmilla kerroilla on lanka ollut sellaista, että se on huutanut päästä välittömästi puikoille ja valmista on tullut pian. Ei vaan ole malttanut tehdä mitään muuta välissä. Lisäksi se cappuccino oli todella hyvää ja ne helmikuun paketin kupit justiinsa oikean kokoiset sille, eilen tuli pariinkin otteeseen miehen kanssa keiteltyä vettä ja hörpittyä sitä kaffeen tilalla, tietysti niistä snyn kupeista. Kiitos siis oikeen kovasti ihanista paketeista. Nyt jo alkaakin sitteen ensikuun paketin odotus ja pitkään pitää vielä malttaa, eli kääntöpuolena se, että liian pitkä aika seuraavaan kun on niin mieluisia olleet.

Nyt sitten jatkan touhaamista juniorin kanssa, vielä on on hetki aikaa ennen hänen hoitoon vientiä ja itse töihin lähtöä. Huomenna onkin sitten taas ihana vapaa päivä. Ja edellisen postauksen hyvän kiertoon siis kaivattas osan ottajia, sekä sukille ottajaa.

Oikein aurinkoista viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. voi vitsi..siis miun on ihan paaaaakko saada tuota lankaa. laittanen siulle säpöä jahka saan pikkuminin päikkäreille.

  VastaaPoista
 2. Ihanat, noi kävis mun sormukseen:)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat sukat! Minun pitää kyllä saada tuollaista lankaa.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat sukat! Minun täytyy tuota lankaa myös etsiä itselleni.

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat tuli siitä tigrulangasta. Mukavaa, kun paketit ovat olleet mieluisia. Tämän kuun paketin saat puoliväli kuun jälkeen :) Mietintämyssy on kovasti päällä.

  T. Snyy

  VastaaPoista