sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kierrätetääs hyvää

Eli PIF on täällä taas, Pay It Forward. Minä siis tartuin toisenkin kerran tähän hyvän kierrättämiseen. Kolme ensimmäistä halukasta saavat minulta jotain itsetehtyä, kun lupaavat sitten vastaavasti itse pistää hyvän kiertämään eteenpäin kolmelle. Tällä kertaa tartuin Mehtäpirtin kautta haasteeseen. Posti kantoi minulle tämän.


Hih, mikähän tämä on? Selventäisikö seuraava kuva?


Tuubikauluri, kuvassa vaan polven päällä... omaa kaulaa kun on vaikeeta kuvata peilinkään edessä. Kiitos tästä lämmittimestä sinulle Mehtäemäntä ja on ollut käytössä.

Ja tällä viikolla pistin Paten matkaan edelliset lupaamani hyvän kierrot. Tämä lähetys lähti Kissatytölle, hänellä vain ei ole blogia, mutta lupasi omalla tavallaan laittaa hyvää eteenpäin.


Eli toinenkin onteloneulepatalappu on valmis, eihän sitä paritonta voinut pistää menemään, lisäksi silmukkamerkkejä sekä korvikset (kaikki siis aiemmin jo nähtyjä, paitsi patalapun pari). Tämän lähetyksen sisällön kokosin Kissatytön kommenttien mukaan.

Toinen lähetykseni lähti Korustamoon Eilalle. Hänelle tein tämän.


Petunia-huivin tein rose mohair-langasta. Hieman omia säätöjä, koska punaista lankaa oli himpun vajaa kaksi kerää, harmaalla sitten reuna.


Ja vielä yksi kuva tuosta pitsistä.


Huivi on todella mukavan mallinen, puolipyöreä ja joutuisa tehdä.

Ja kun kolme tarvitaan ja vain kaksi sain siis edelliseen mukaan, niin nyt olisi tuosta piffauksesta yhdellä vajaa kierrätys, siksi tässä olisi halukkaalla mahdollisuus saada itselleen sukat....Eli mikäli kiinnostaa nämä sukat, niin hihkaisehan ja kerro jalan kokosi. Ja todellakin kolme muuta voi ilmoittautua kierrättämään hyvää, toivottavasti innokkaita löytyy.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. kiva kun kelepas. Miulle tuo tuubi on ollu ihan korvaamaton nyt talvella ristiselän lämmittimenä. ja naisihmisellä kovassa pakkasessa myös ihan hyvä vaikka rintojen suojana, ettei pääse tulehdus iskemään.

  VastaaPoista
 2. Sinähän olet oikein ahkeroinut.
  Kaunis tuo huivi ja kivoja lappusiakin !
  Sukistakin tulee todella nätit :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kaikki - mutta nyt mun täytyy pitää tolkku haasteissa mukana eli tällä kertaa passaan :( kävin tänään nimittäin tyylivarkaissa... ja idean suunnittelu ja toteutus vie aikaa, mikäli onnistuu lainkaan, mutta yllytän muita ottamaan haasteita munkin edestä!

  VastaaPoista
 4. Minä kiitän tuosta huivista, se on ihana enkä todellakaan osannut odottaa mitään noin ihanaaaaaaa:)
  Laitoin itse 3 pakettia eteenpäin samaisena lauantaina,eli eilen,kun noudin sun pakettisi postista.
  Olisin muutoin halukas saamaan nuo sukat, mutta nyt annan tilaisuuden toisillekin, sun sukkia mulla on jo:)
  Ovat muuten kivan väriset!

  VastaaPoista