lauantai 20. huhtikuuta 2013

Arvatkaa mitä tulee?

No mitäs luulisitte... sukat tietystikkii. No mutta on mulla sentäs pari uutta kaulakoruakin esitellä, net Tampereen reissun helmet meinaan huusi eilen ja ku en osannu päättää nii tei sitte molemmat versiot. Mutta otetaas net sukkaset ensinnä. Viikko sitte perjantaina Pate taas pirautteli ovikelloa, ku mä olin taas kerran käyny Zeldan dippilaarilla shoppailemassa. Tämä lanka sitten halus Tampereelle mukaan ja nämä on ne seurustelu sukat.


2,5 mm puikoilla, 12 silmukkaa per puikko. Varteen 2 oikein yks nurin joustinta, tiimalasi tietysti kantapäässä ja sit ihan tollanen ohkanen rantu sukan poikki yks nurja ja pari takareunasta neulottua oikeaa silmukkaa. Ja ku poikien silmä vältti hyppäs äiti keittiön pöydälle ja mies pääs ottaa kuvia.



Niin no, valo oli tähän toimintaan syynä. Ku olkkarin pöydällä yritettiin ensnä ja siihen tuli aurinko sit liika suoraan ja värit näytti ties mitä nii tuossa oli sitte paree. Ja jalassa myös ne itse ostamani housut, persikkaa siis ne. Jahas, juniori sattu tähän just viereen ja arvakkaa vaa et tuumasko heti et "miks sä oot pöyrällä, ei pöyrällä saa olla". Hih, ne on nuo lapset välistä liian tarkka silmäsiä. Kukatki piti siirtää tuosta hyllylle... Harlihan se syynä, ois maistunu nii hyvälle.

Nii ja sit niitä kirkuvia helmiä. Ja taitaa ne jatkaa huutamista tänäänkin, kuhan pojat asettunu kaivan esiin... ai miks vasta sitte? Tulin luvanneeksi juniorille, että saa seuraavalla kerralla tehä kans, no tänää ei oo se kerta, huomenna sitte.



Eli valmista hopeoitua ketjua, riipuksena merilasi-nugetti ja pari Preciosa biconea, helminä amatsoniittia nugetteina ja 10 mm Malay jade-helmiä. Ja kaulakuvassa näkyy miehen kustantama mekko sekä alla toppi.



Ja näissä lähikuvissa itte ostamani t-paita alla... värit taas vähän metsässä, paitsi kaulakuvassa aika hyvin kohdillaan. Sitten kun tarttu papuketjua gun metal värisenä mukaan nii se houkutti myös...



Keskellä yksi amatsoniitti ja muuten Preciosan biconeita oranssina ja vihreänä.



Rikoin tässä symmetrisyyttä sillä, että ei mennyt biconet ihan just samoin, vaan värit toisella puolella eripäin mitä toisella. Ja tuossa kaulakuvassa se on tyhmän näkösenä kaulassa, kun piti nostella käsiä että sai ite kuvat. Ja kun ei ollut gun metallisena lankaa jolla linkittää, tuli linkitykset 0,64 mm hopeoidulla langalla. Voinee olla, että ne vaihtuu gun metallin värisiin myöhemmin tai sitten ei.

Tänään oon vähän edistäny rojektia ja nyt on tiedossa arvontaan palkinnotkin, eli olkaahan kuulolla. Ihanaa lauantai-iltaa toivottelen ja jatkan rojektin parissa hetken ennen iltarumbaa.

12 kommenttia:

  1. Hihii, tuhma äitee hyppii pöydille :D

    VastaaPoista
  2. Ja uudet housut näemmä jalassa :) Ne on kyllä upeat, samoin sukat ja korutkin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytettäväksihän ne ostettiin, vaikka en niitä sun haluamia pinkkejä ostanukkaan. ;D

      Poista
  3. Hui kamalaa.... äiti pöydällä :)
    Mutta kyllähän nuo sukat sen ansaitsevatkin !
    Korutkin on kauniita, niin kuin aina !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti. =)
      Sukkien lanka jo yksistään on nii ihanaa, että kyllä paikka on sitten vaikka ruokapöydällä. :P

      Poista
  4. Ihanat sukat ja kauniit korut reippailla väreillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo väri jäi shoppaillessa päälle, mutta kyllä se piristää ihanasti, kevät sen tekee. =)

      Poista
  5. Ihanan hempeän väriset sukat, vaaleanpunainen on ollut niin mun väri tänä keväänä. <3 Koruissakin raikkaan keväisiä värejä ja tuo tumma metalli tuo hyvää kontrastia toiseen koruun. :)

    -J-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on. Mulla on värit muutenki taas houkuttimena, ei pelkkä vaaleanpunainen. ;D

      Poista
  6. Kivat hempeät keväiset korut. Sukatkin on ihanan keväiset ja raikkaat. Selvästi kevättä ilmassa.

    VastaaPoista