tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kun ei malttaisi...

Nii-in valmistakin on tullu, mutta ku ei malta tehä postausta... jaa miksikö? No kun se rojekti otti ja pisti mut koukkuun... nyt on tikuttu 200 kierrosta, vielä 378 jäljellä, elikkäs 34,6 % valmiina. Muutakin on tullu näprättyä... ite taas sommittelin sydämen kuvaa sukkaan ja sehän lähti sujumaan hyvin varpaista alottaen ja kun nyt pääsin vartta tekemään alon mittomaan.... kokoa löytyy ja ihan liikaa.... luulenpa meinaan, että kukaan mies ei piittaa punasävyisistä sydänpitsillä varustetuista sukista. Nyt se sit tyssäs siihen ja odottaa purkamista sopivaan mittaan ja sitte jatketaan uudestaan.

Mutta on tässä koruiltukkin. Nämä keikkuu itellä korvissa, näkyypä mitä sitä harrastaa.


Hopeoitua metallia, koukussa kiinni nuo metalli maskotit ja takana ketjupätkä jossa kultakivihelmet päässä. Toinen helmistä jäi vaan vähän varjoon, nii ei näy nuo "kultahippuset".

Sitten tämmöttiset korvikset....


Tsekkiläisiä lasihelmiä hopeoitua kuparilankaa kieputettuna ja käänneltynä.... näihin on myös riipus....


Nyt vain sitten pitäisi päättää millasen ketjun tähän punon. Ketjuun meinaan laittaa sitten vielä pari vuorikristallihelmeä ainakin näillä näkymin.... mieli voi tietysti aina muuttua. Tässä vielä yhteispotretti.


Muutakin valmista on, mutta jätänpä ne toiseen kertaan... toinen on lahjaksi ja toinen taitaa tulla.... arvottavaksi, kun tätä blogia on nyt pian pidetty kaksi vuotta ja sitten tulee issellekki taas vuosi mittariin lisää. Mutta vielä vaatii se arvonta hiomista, nii se julkastaan sitten tässä lähipäivinä. Ja tulipa Paten matkassa arvontavoittokin, siitäkin sitten myöhemmin kun vasta tänään ennätin sen kuvailla.

Eilen oli sitten mukava yllätys töissä, pomo tuli kysymään, että lähenkö poikien kanssa sirkukseen ja lätkäs liput kouraan. Olihan sitten illalla pari erityisen onnellista poikaa meillä. Pieni sirkus, mutta kyllä oli positiivinen kokemus... paljon parempi mitä odotin. Eli kannattaa miettiä, jos teille päin poikkeaa Sirkus Florentino. Harmikseni en tajunnu kameraa napata mukaan.

Oikein ihanaa viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

  1. Spiraalikorvikset ja riipus on mun mieleen :) Kauniit

    VastaaPoista
  2. Oi miten kaunihit on nyo spiraali korivkset ja riipus :)

    VastaaPoista
  3. vautsi..sirkukset on kivoja. ajattelin mummolle ehotella jos noita meidän nakeroita veis jahka sellanen tulee lähipitäjille. mageita koruja oot tehny taas ja mie vaan kysyn..mitä hittoa sie tikutat??päiväpeittoa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo päiväpeitto ei.;D Tekniikka vaan tekee tuosta hitaan työn, mutta kyllä se työn upeus on semmonen että jaksaa tikuta hitaastikki ja tuohon tosiaan jää välistä koukkuun. ;P

      Poista
  4. Nyt sinulla on niin minun mieleisiäni korviksia esittelyssä.
    Nuo ekat on jokaisen neulojan ja virkkaajan toivekorut.
    Ja toinen setti sopii vaikka kuinka arvokkaaseen juhlaan.

    Mukavaa viikonjatkoa ♥

    VastaaPoista
  5. Ihanat kieputukset olet taasen tehnyt!!
    Todellakin kauniit :)

    VastaaPoista
  6. Tosi kauniit kieputuskorut ja hauskat lankarullakorvikset:-)

    VastaaPoista
  7. Kivat nuo lankakeräkorvikset ja kristallisetti on kaunis ja sopisi vaikka kevään juhliin!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kaikille kommenteista, itsekkin olen tosi tyytyväinen spiraaleihin. =D

    VastaaPoista
  9. Koruja minäkin tulin kehumaan, spiraalit on tosi hienot, tuli niistä ihan mieleen jokin "merenelävä". :D

    -J-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm... tuostapas tulikin ideaa lisää. =) Kiitosta vaan siitä siis. ;D

      Poista