torstai 11. heinäkuuta 2013

Huutoon vastattu....

"Mä tiedän, että ne on mulla. Ne on keskimmäisessä lipaston laatikossa. Ei ole täällä, missä ne voi olla?" Vimmattua laatikoiden penkomista, eikä löydy ei! "Missä vatussa ne on?!? Voi Helsinki, niiden täytyy olla jossain, en oo antanu poiskaan... ei voi olla totta, mihin mä oon ne laittanu" Löytyihän ne lopulta, sieltä alimmasta laatikosta... ei alkuunkaan pitäny olla siellä. Onneksi ei idea ja mielikuva kadonnu mihinkään. Ai mitäkö mä hain niin vimmatusti, no noita korumetallisia lehtilinkkejä....


Niistä se ajatus lähti, keskelle tietysti piti saada vihreä onyx helmi. Vihreää piti olla eri sävyissä, joten kaveriksi se sai huurteista säröakaattia ja pienempiä ja vaaleampia aventuriineja. Mitä niistä sitten syntyi.... kesäinen kukkaketo nilkassa kannettavaksi.Kukat sitten sovitettiin paikalleen ihan nilkassa... miehelle näytin että miltä näyttää.... mies tuumasi, eikö nuo piikit ole vähän vaarallisia... öö... siis mä vaan laitoin ne paikoilleen sovitukseen miten istuu ja ne ei ole vielä kiinni ja ne korupiikit kyllä kiedotaan ja katkaistaan vielä....


Akryylikellokukkia roikkumaan siis. Ihan selkeä kukkaniitty. Vai mitä ootte mieltä? Mies sitten sanoi, että hyvin muuten sopii tuon sun tatskan kanssa.... en edes tajunnu asiaa. Mutta pakkohan se oli sitten kuva siinä jalassa ottaa.... laastarista huolimati. Mua ei juurikaan hyttysten puremat haittaa, paitsi nilkoissa ja jalkapöydässä... tuon raavin unissani rikki asti ja työkengät hiertävät siihen ikävästi nii laastari unehtu kuviinkin töiden jälkeen. Jotkut saattanevat kiinnittää tatskan paikkaan huomiota.... se on kompromissi.... minä halusin sen vielä ylemmäs ja tekijä vielä alemmas... päädyimme puoleen väliin siitä. Että näin, ei nilkkakoruksi luokiteltava siis ehkä tämä minun tatskani.

Pitihän sitä kedolle korviksetkin saada. Eiköstä vain? Kesällä katseen vangitsee koruissa mielestäni nilkkakorut sekä korvikset. Tässä siis kukkaketo korvikset.Aventuriinit ja akryyli kellokukat. Nämä muutes ovat aika pitkät, noin 6 cm, mutta siitä huolimatta ihanan kevyet. Ja kukat pitävät hiukan helisevää ääntä. Että jokuko olisi jo lomafiiliksissä... mahdollisesti juu.

Tulihan sitä toinenkin nilkkakoru tehtyä. Se vaan syntyi itsestään, mutta on aika klassinen ja herkullinen... sopivasti väriä ja naisellisuutta, eikö vain?Swarovskin helmiäishelmiä sävyssä puuteri sekä zirkonillisiä välihelmiä rondelleina linkitettynä papuketjuun. Nilkassa näyttää tältä... ja huomaamati taas tuli tuohon väritettyyn nilkkaan....


Säästetääs parit korvikset sitten seuraavaan kertaan, koska nyt alkaa nukkumatti huutelemaan minulle. Huomenna vapaa ja sitten on vielä perjantai ja lauantai töitä ennen lomaa. Paljoa ei siis enää. Hyvää loppuviikkoa kaikille!!!!

22 kommenttia:

 1. Siis nyt sitä ideaa alkoi pukata, eikä turhaan.
  Kaikki on kauniita. Erityisesti nauratti tuo, että teit korvikset samaan sarjaan... minulle niin tuttua, aina joku juttu "poikii" toisen idean :D
  Idearikasta viikon jatkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli. No ku on vähän pakkomielteinen kokonaisiin setteihin, niin korvikset luonnollinen jatko setiksi tämä tehdä. =)
   Toivottavasti se vilkastuu tästä, kun on ollu todella hiljaista tuo koruilu puoli pidemmän aikaa. ;D

   Poista
 2. Ilosta aurinkoaamua kammarista ! Hienot nuo kukkajutut, niin kesäset, valakosten vaatteitten kanssa upiat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä edes ajatellu tuota vaatepuolta, mutta oikeessa olet. =) Sopii hyvin valkosten vaatteiden kanssa.

   Poista
 3. Ihanan kesäisiä koruja täällä. Noihin pieniin värikkäisiin kellokukkiin olen tänä kesänä kyllä ihastunut vaikken (muistaakseni) yhtään omistakaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kellokukat on mullakin ollu viime kesästä lähtein, väliin niitä pyöritelly mutta ei oo vaan tulosta syntyny... ne ihan selvästi odotti tätä tilaisuutta. =)

   Poista
 4. Ihania koruja,varsinkin nuo korvikset :)

  VastaaPoista
 5. voi että ovat kauniita, ihan kaikki :) ihana kesäisen värikäs tuo kukkaketo-setti ja tyylikäs ladylike on alempi nilkkakoru. ite en oo nilkkakoruja tehnyt enkä oo osannut käyttäkään, tuopa pistetäänki nyt listalle... jahka tässä saan itteni koruntekovauhtiin. vissiin kohta kaks kuukautta menny enkä oo korun korua saanu aikaan, oudolta tuntuu, mutta kun oon noita blogeja seurannu pitemmän aikaa, oon huomannu että tää tilanne on tuttu monelle koruntekijälle. kyllä se siitä ohi menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä se ohi menee aikanaan. Mullaki oli viime kesänä kesäloma ettei houkuttanu yhtään... vaikka ensinnä ootin sitä kovaa että on aikaa toteuttaa ideoita. =) Ja sitten tässä on pidemmän aikaa sillon tällön vaan tullu korupuolta harrastettua... nyt tuntuu että taas ois ideoita vaikka muille jakaa. =)

   Poista
 6. Kyllä siellä korutarvikkeita on mutta.... minun koruni on vaan sellaisia farkku, ym.koruja. Ei vedä veroja Sinun ja Petran taiteiluille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä aliarvioi itseäsi Anneli, ihan varmasti osaisit korujakin tehdä vaikka minkälaisia. =)

   Poista
 7. aivan ihania nilkkakoruja! vitsit sie oot taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt tiä taitava, mutta hullu joka toteuttaa visioitaan. ;P

   Poista
  2. Mä kans ain yritän toteuttaa visioitani, mut sit välillä huomaan tekovaiheessa et ei se ajatus ihan toteuttamiskelpoinen ollutkaan.. =D

   Poista
 8. Moi, mukavaa kun oot saanut koruilun päästä kiinni, se on tosi mukavaa hommaa ja siinä jos missä voi toteuttaa kaikenlaiset visiot. Oikeesti siitä saa voimaa ja iloa työskentelyyn ja koko elämään;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta. Ja kun ennen tosiaan saatoin tehdä ties kuinka monta korua kerralla, niin välistä on todella hassulle tuntunut kun ei vaan ole saanut visioita toteutettua. Mutta nyt se taas tuntuu löytyneen, koruilun into. =)

   Poista
 9. Sulla on mun ajatukset:) Toissailtana ajattelin samantyyppisiä linkkejä nilkkakoruun laittaa, mutta jätin kuiteskin pois. Kaunista,kaunista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, teepäs se oma versio. Kiva nähdä millasen mestariteoksen sinä noista luot. =)

   Poista
 10. No Nyt mie tiiän mitä mie teen parittomista kellokukkahelmistä! niitä on pyörinyt helmilaatikossa vailla tarkoitusta. lainaan idean <3 miepä teen niistä nilkkakorun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vain. Sehän blogeissa onkin parasta... antavat uusia idoita. =)

   Poista
 11. Hei miten sä saat nuo kukat tuohon kiinni, et oo vissiin käyttäny korupiikkiä? Ja kukan keskellä "heteen" kohdalla näkyy olevan jotkut helmet, kuin oot ne siihen laittanu? Kivat on! =)

  VastaaPoista