maanantai 8. heinäkuuta 2013

Joskus toivoisin....

Mulla on paha tapa selittää asioita niin sekavasti ja vaikeesti, että välistä loukkaan ihmisiä tahtomattani. Asiaa olis niin paljon, etten saa ajatuksia järkevästi ulos, vaan sekoitan asioita keskenään ja ulos tulee jotain ihan muuta mitä tarkoitus. Ajatukset hyppii liikaa ja kiire saada asia sanotuksi ja hupsis, soppa on valmis. Keväällä onnistuin loukkaamaan erästä ihmistä tämän takia ja minua harmittaa se edelleen. Harmittaa koska meillä oli todella hyviä keskusteluja, sain itse niistä paljon ja uskon hänenkin saaneen. Joten joskus toivoisin, että minulla olisi kone joka saisi ajatukseni järkevästi ja ymmärrettävästi muiden kuultavaksi.

Tätä asiaa miettiessä ja murehtiessa syntyi rintakoru....


Myrskylintu-huivin merinovillan jämästä syntyi tämä kaunis ruusu, jotain se vaati keskelle ja sinne sopi erittäin hyvin Swarovskin shamppanjan sävyinen bicone-helmi. Tämän sitten yhdistin korupiikin ja langan avulla neulapohjaan. Kovasti tekisi mieli laittaa tämä Paten matkaan... mutta en tiedä pahennanko vain tilannetta sillä.

Ja koska olen  niin mestari kuvaaja, onnistuin tätä kuvatessa nappaamaan itsestänikin kuvan. Tätä vähän muokkailin, mutta aika kiva profiilikuva tuli hiukan alaviistosta.


Näitä aina silloin tällöin sattuu. Paras vahinkolaukaus on ollut Alicanten lomalla, kuuma päivä Tabarcan saarella ja pysähdyimme ravintolan terassille juomaan välistä... kuvailin siitä maisemia ja samalla vahinkolaukaus omasta juomastani ja niin keskellä kuvaa juoma on, että sitä oikeasti luulisi tarkoituksella otetuksi. Ei ollut sitä, mutta pakkohan se on ollut sitten säästää.

Vielä neljä työpäivää ja sitten loma. Mies jo sanoikin kun kuuli ensiviikon tilanteesta töissä, että mun pitää laittaa puhelin kiinni kun loma alkaa. Ja paljompa on mahdollista että sen teenkin. Nyt syöksyn helmilaatikoiden kimpppuun, pari ideaa niin vahvana mielessä, että pakko tarttua toimeen. Ihanaa kesäviikkoa kaikille! Ja tervetuloa lukijoiksi Timanttu sekä Tuomontuvan käsityöt!

12 kommenttia:

 1. :) mulla hiukan sama silloin tällöin noiden ihmissuhteiden kanssa..sitä kun on tämmönen käläkälä ja mie ainenki sanon ennen kun ajattelen ni sit saa välillä pyydellä anteex vaikka ei ees yrittäny loukata! mie ainenkii ilostuisin tullasesta kukkasesta..laita vain paten matkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattoo nyt laitanko.
   Mulla on taas se vika, että kun ajattelen liian nopeeta niin ulos tulee asiat miten sattuu. =) Oon siis todellinen tippaleipä aivo. ;P

   Poista
 2. Hei. Kiitos tervetuloks toivotuk...Kuule sinä, aina kannattaa yrittää sovittaa, jos sitä ei synny, itselle voi tulla kuitenkin parempi mieli. Oman virheen myöntäminen on aina vaikea juttu, ja onko se aina ihan omakaan vika:(
  Kukka on nätti, kuka sitä voisi vastustaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä mä yritin asian setviä heti kun huomasin kuinka kävi, mutta taisin vaan pahentaa tilannetta.
   Nättihän siitä tuli, tekis mieli tehtailla urakalla... ois vaan kallista ruusu lankaa... sitä kyllä olis vielä toinen vyyhti odottamassa mitä siitä syntyy. ;D

   Poista
 3. Kyllä noin käy muillekin, ja harmittaa jos tahtomattaan toista loukkaa.
  Mutta älä nyt sen asian kanssa pian alkavaa lomaasi pilaa.

  Kivalta kuulostaa, että syöksyt helmilaatikoiden kimppuun. Muista että teet juuri sitä mikä tuntuu kivalta.
  Koita jaksaa vielä muutama päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksaa tässä saakin. Eilen kyllä synty tulostakin, mutta kun tänään ois pitäny kuvata vaan... ei jaksa. Ainoa mitä tänään olen jaksanu oli ruoanlaitto ja siinäki helpolla, jauhelihakeittoa. =)

   Poista
 4. Mukava kuulla, että loma häämöttää:) Niin ja ihmissuhteet on usein monimutkaisia. Mutta kaunis on ruususi taasen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinku olis tehdä lisääkin... ehkä niitä vielä tulee kimppu. Sitä varrellista kyllä pitäs vielä vähän jalostaa, siis sitä vartta. =)

   Poista
 5. Ihmissuhteet on niin monimutkaisia.. huoh.. Parhaasi vaan yritettävä.
  Kaunis ruusu olisi kyllä lähettää.

  VastaaPoista
 6. Itsellä on paha tapa kanssa välillä loukata läheisiä tahtomattani.Puhua palatan paljon ja kieltämättä joskus voisi vähän miettiä mitä suustaan päästää ja missä muodossa :( Onneksi ollaan saatu aina asiat selvitettyä,toivottavasti näin käy myös teidän kohdalla :) Kaunis kukka :)

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa vaan Kati.... onhan meillä noita vieraskämppiä :)
  Mukavaa loppuviikkoa ♥

  VastaaPoista
 8. Lueskelin näitä vanhoja ja kiva huomata että muillakin on samaa vikaa. Tulee selvitettyä liian laajasti ja sitten sekoittelee juttuja vähän miten sattuu ja tulee sanottua ennekuin miettiin asioita. Täytyy koettaa parantaa tapansa ja miettiä ennenkuin sanoo. Tarkoitus ei ole loukata toista. Kaunis kukka tuli sinulta tehtyä.

  VastaaPoista