torstai 11. syyskuuta 2014

Voi Snyni minkä teit!!!!

Niin tänään tuli syksyn kierroksen ensimmäinen paketti. Ei tullut kotiovelle kuten Snyni toivoi, mutta eipä tuo haitannut vapaa päivän kunniaksi käydä postilla kävellen juniorin kanssa. Samalla poikettiin hakemaan Wanhalle Rouvalle särkylääkettä, koko kesä meni ilman, mutta nyt on vähän kipeytynyt, eli taitaa se kissoillakin olla että lämpö hellii. Juttelin samalla eläinlääkärin kanssa ja ei tarvitse mennä turhaan verikokeisiin, hän kun olisi halunnut kontrolloida onko kilpirauhasarvot nousseet. Mutta me olemme päättäneet, että ei enää rääkätä toista ja päästetään lepoon kun alkaa mennä huonompaan kuntoon. Tuo särkylääke on meillä se viimeinen lääkitys, sillä kuitenkin saa kivuttoman vanhuuden ja kun sitä ei ole tarvinnut jatkuvasti antaa. Jos menee siihen että koko ajan tarvitaan sitä niin sitten on aika luopua. Nyt kun se yleensä kipeytyy enemmän riekkumisesta, väliin kun intoutuu liikaa.

Niin mutta siihen pakettiin...


Mitäs siitä sitten löytyy...


Ihana mittanauha, 3,5 mm ja 100 cm pyöröt....


Snyni tekemä panta lämmittämään korvia syksyn juoksulenkeille...


Tämä sai kerran raapaisemaan päätä, sitten välähti... käteen kiinnitettävä neulatyyny, tuolla sisällä on sitä heijastimissa olevaa kiertyvää metallia... mitä se nyt oikee sitten virallisesti onkaan. Ja sitten...


Sitten siihen mitä menitkään tekemään osioon.... Neljä kerää Teeteen Helmi lankaa pinkkinä ja ohje paitaan. Ongelmahan tässä on se, että nyt mä tappelen itteni kanssa... Kun tuo ohje ja lanka haluaa välttämäti heti puikoille... ois vaan se ongelma, että kun haluaisin yhen työn ensin pois puikoilta. Nyt siis olen postireissun jälkeen kokkaillessani käyny sisäistä kamppailua koko ajan... Syyskuun aiheena oli uuden oppiminen ja tässä ohjeessa oli muutama kiva juttu joita en ole ennen kokeillutkaan ja muutenki just semmonen ohje joka houkuttaa ihan älyttömästi. SYLILLINEN KIITOKSIA TÄSTÄ INNOSTAVASTA PAKETISTA SINULLE SNYNI!!!!! Ja kiva, että valitsit langan näin, olen miettinyt vironvillasta paitaa, mutta kun se karheus ei niin houkuta, joten nappivalinta ja hyvä väri. Erityisesti minua ilahduttaa tuo, että olit myös ajatellut juoksulenkkejäni, todellakin olet nähnyt vaivaa tutustuaksesi minuun. Nyt on vaikea malttaa odotella ensikuuta ja nähdä mitä keksit minulle. Ja kommenttiisi vastatakseni nuo Extreme run tapahtumat todella vie mennessään, ne ihmiset ja se itsensä haastaminen tuovat juoksemiseen ihan erilailla intoa. Nyt onkin tuskaista ajatella, että seuraava mahdollisesti puolen vuoden päästä tai sitten vasta elokuussa... liian pitkä aika.

Sitten siihen sisäiseen tappeluun...


Tuosta sukasta kun uupus enää varsi... olikin hauska huomata tässä pakettia kuvatessani, että tällä työllä olen ihan selvästi fiilistellyt odottaessani ensimmäistä pakettia, lanka ja ohje on kevään kierrokselta ja silmukkamerkit ja pussukka on viime syksyn kierrokselta. Sikälikin tämä tappelu on käynnissä, että yritin viime viikolla vaihteeksi aloittaa yhtä paitaa... langat jotka alunperin saivat minut ostamaan ohjeen eivät riittäneet, eikä olisi saanut lisää, oli zeldan värjäyksestä kaksi eri väristä joita meinasin raidoittaa, kolmatta väriä en sitten enää halunnut sekoittaa joukkoon joten uusia lankoja miettimään... ne hankin jo kesällä ja tosiaan viime viikolla aloitin.... ei menny yksiin käsiala ja ohjeen tiheys, puikkoja ei voinu pienentää kun olis tullu haarniska tehtyä... vaihdoin ohuempaan lankaan... sitte oliki liian ohutta... ei hätää, suuntasin lankakauppaan ja ostin uudet langat... enkö mä sitten onnistunu sössimään alun ja purkuun meni.... siinä sitten varsinaisen ketutuksen noustessa lähes huippuunsa tuumasin, että no otan nämä viistosukat puikoille, menee samaan ketutukseen niiden kanssa epäonnistuminen.... no kappas nehän olikin sitten ihan selvää pässinlihaa ja onnistu... nyt siis pitäs vielä oikean jalan sukkaan tehdä varsi... tai sitten aloittaa paita... hmm.... taidanpa tehdä niin, että vuorotellen pari kierrosta, sit saa keskittyä paitaan kokonaan kun sukka tippuu puikoilta.

Ja muistakaahan arvontaan on vielä pari päivää aikaa osallistua. Nyt mä lähen luomaan silmukoita, ennätän hetken tikutella ennen illan juoksulenkkiä... kengätkin kuivat jo.

Ai niin, kiitos Paten matkassa saapuneesta kortista eräälle ihanaiselle siellä ruudun takana, tuli ihan tippa linssiin ystäväiseni.

13 kommenttia:

  1. Oi, saitpa upean paketin! Tuo teeteen helmi on jumalaista, siitä tulee varmasti mahtava paita.

    Niin ja tsemppiä sinne puolelle ruutua noiden neuleiden kanssa tappelemiseen, lienee tuttu ja tuskallinen tunne jokaiselle neulojalle. Mutta onnistunut työ on onneksi kaiken vaivan arvoinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, viimosen päälle mahtava paketti. =)
      Ja lanka on kyllä ihanaa.

      Juu tappelut on tuttuja, yleensä ei vaan tosiaan tarvii neljään kertaan lankoja hankkia. ;D

      Poista
  2. Saitpa sinä kivan paketin :)
    Sinulle on selvästi tulossa mielenkiintoinen syksyn sny kierros.
    Hih...eikös ole kivaa saada muutakin postia kuin vain mainoksia ja valkean virallisia kirjekuoria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä taitaa Snyni todella haastaa minua ja sitähän pyysinkin ilmottautuessa. =)
      On todella ihana saada muutakin postia, etenkin tämmöisiä. :D

      Poista
  3. Voi vitsi tuo paketti on ihana ja tuo panta niiiiiiin retro.

    VastaaPoista
  4. Upea paketti, kerrassaan!
    Saat varmasti selätettyä nuo puikoilla olevat ja pääset tuon kauniin langan kimppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi en ole itselleni pakkoa asettanut ja pääsin aloittamaan paidan, sukan varsi kyllä odottaa. ;D

      Poista
  5. Hei!

    Tulipas paketti nopeasti perille. Ajattelin, että tokko kerkiää perjantaiksi, kun taannoin kortin kun lähetin ykkös luokassa ystävälleni niin meni reilu viikko ennenkuin oli perillä. Mutta hyvä näin.
    Kiva, että puseron malli ja langat miellyttivät.
    Mittanauha oli pakko laittaa pakettiin mukaan, kun lankakaupan tiskillä näin.
    Kerrassaan ihastuttava.
    ps:Itse liimasin mittanauhan taakse magneetin. Laitoin sen jääkaapin oveen. Löytyypähän sieltä sitten aina kun tarve vaatii. Nuo pienet apurit kun tuppaavat häviämään.

    Mukavaa viikonloppua!

    Sny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malttamattoman kannalta hyvä, että tuli joutuin. ;P
      Todellakin miellyttivät, ehkä liikaakin kuten ilmi kävi... harmiksi nuo työt haittaa käsitöitä... onneksi ens viikolla on hyvin vapaata tiedossa. =)
      Tuo magneetti onkin hyvä idea ja on kerrassaan suloinen mitta, kerran olen ostanut saman tyylisen etanan, mutta kun siitä tuli eräs ystäväni mieleen pate kantoi sen hänelle ja itsellä vaan se tylsä perus mitta... nyt onki oikea ilo silmillekkin. =)

      Poista
  6. Oikein on mukava paketti sullaki. Paitalanka on upeanväristä ja mittanauha hauska :-D
    Täälläkin pääsi saapunut paketti hetimiten työnalle ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis en olis osannu kuvitella näin ihanaa pakettia saavani. =) Tää lanka ja ohje on niin mua, että ei enempää vois olla... joten ihan totaali pakkohan se oli heti ottaa puikoille. ;P

      Poista