maanantai 17. marraskuuta 2014

Marraskuussa mausteita ja tehtävää Snyltä

Tänään Pate jätti postin joukossa ilmotuksen isokokoisesta kirjeestä, arvasin sen olevan marraskuun Sny-paketin, kun ystäväni viime viikolla varoitteli postin lähtevän pian liikenteeseen. Ennätin sen hakea ennen töihin menoa ja tutkia hetken sisältöä... kuvaaminen jäi nyt illan pimeyteen. Viime kuussa siis tikuttiin saksan kielellä sukkia... tässä kuussa vaihdetaan ruotsiin.


Runsas paketti ja todella taas kutitellaan minua urakalla... muu perhe nukkuu joten en voi tehdä mitään vielä. Niin katsokaas...


Nyt kun värjätään elintarvikeväreillä ruotsiksi, eli ohjeistus ruotsinkielinen. Yllättävän hyvin siitä selvisin, kun oma sanasto on enemmän tuolla työpuolella hallinassa toisesta kotimaisesta. Ja nyt sitten kovasti jo syyhyttäis värjätä, mutta tosiaan tuo muu porukka nukkuu niin ei voi alkaa metelöidä.... viimestään sitten viikonloppuna.


Tehtävänannossa oli seiskaveikalle ruttuvarsisukkien ohje ja värjätä lanka ensin. Värillisiä lankoja halusi snyni minun kokeilevan värjäi,llä, eipä olisi ensimmäisenä tullut itselle mieleen joten uutta värjäystekniikkaa sekä kokeilua tiedossa ja luvassa. Ja vielä tuosta sukkaohjeesta, juurikin ystävän kanssa tässä viikko pari sitten puhuttiin siitä, kun kumpikaan ei tuolla naamakirjassa liiku, että ketuttaa kun ei tätä ohjetta saada... no mäpäs sain. YES!!!!!


Rose Mohairit pitää kans värjätä ja sitten tehdä Sydänystävän huivi... tästä onkin jo pari suunnitelmaa, nyt vaan pitää päättää kummalla lähden värjäämään... hmm...


Näitä lankoja ihan vaan värjäykseen ja sitten kattellaan itte mitä näistä keksitään... voi olla ettei tuota helmeä tule värjättyä, koska esikoinen on villapaitaa vailla ja hän haluaisi vaaleansinistä, minulla olisi sitten pari turkoosia kerää tälle kaveriksi mikäli hän kelpuuttaa niin niistä sitten paita hälle....


Mausteista sitten on tuon suklaalusikan muodossa, tummaa suklaata ja chiliä... jospa nauttisin lauantaina illalla kynttilän valossa, hemmottelua työviikon jälkeen... noita maoam toffeita sitten olen jo vähän tässä maistellut samalla kun kirjoitan.


Sitte oli tämmönen kertakaikkisen ihana pussukka... eihän tätä raaskii edes käyttää. Tämä siis itsetehty, sen kertoo hand made puunappi alareunassa. Ja on uskomattoman tasaista jälkeä. Pussukassa oli sitten vielä jotain sisällä...


Tällä kertaa snyni oli huomioinut koruilunikin. Pussillinen välihelmirondelleja sekä pussillinen pieniä tiukuja. Tiukuja taidan ainakin korviksiin käyttää ja pari muutakin ideaa niistä tuli. Kovasti paljon siis kiitos taas tästä kutkuttavan ihanasta paketista Snyni!!!!

Saa nähdä sitten maltanko olla koskematta huomenna aamusta näihin... kotitöitäkin olis tehtävä, mutta mutta... hih. Nyt mä alan kattomaan tellua ja tikutan jotain helppoa keskeneräistä.

11 kommenttia:

  1. Kateellinen olaolen kyllä tuosta ruttu sukkien ohjeesta. XD nyt tää emäntä lähtee töihin. Pikkasen jumissa taas joka kohta sen eilisen päivän jäljiltä. .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih... kohta puikoilla mulla... kunhan saan sen urakan toisen puolen valmiiksi... alotettu on jo. =)

      Poista
  2. Hei!
    Kiva kun tykkäsit paketista. Hieman jännitti meneekö ihan metsään, mutta ilostuin kun tykkäsit paketista. Tuo ruttuvarsisukkien malli on sen verran hitiksi muodostunut tänä syksynä, että hieman pelkäsin, että Omistatko jo kyseisen ohjeen. Onneksi sekin osoittautui nappi valinnaksi.
    Mukavaa marraskuuta ja jännittäviä värjäys hetkiä sinulle.
    Snysi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värjäiltykkin jo... aika samanlaista tulosta saan noilla mitä tulee cool aideillakin, ainaki äkkiseltään.
      Jos totta puhutaan, oli ens reaktio että novitaa??? Mutta kun sisältö esillä kokonaisuudessaan, oli jo into piukeena... ku taisit aavistaa senkin, että en mä mitää herkkulankoja olis edes kokeillu värjätä. =) Itekkinhän mä ostan aina novitaa testaukseen ja vasta sitten siirryn muuhun lankaan kun tiedän mitä saan aikaan. ;P
      Siellä ne sukka ja huivi langat nyt kuivuu... saa nähä mitä niistä oikee tuli. Sukkalanka ei nii yllätys tuu olemaan, mutta se mohairi jännittää. =)

      Poista
  3. Hieno paketti taas kasattu. Kaikkea ihanaa ja uutta mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä, tämä minun Snyni todellakin osaa kutittaa oikeesta kohtaa... vaikka ei nii aikaa ois ollutkaan niin silti piti jo värjäillä. ;D

      Poista
  4. Sullehan on tullut hauska paketti :) Runsas, monipuolinen ja värikäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä todellakin, väriä piisaa ja sormet syyhyää, et langat kuivuis jo. ;D

      Poista
  5. Oih, ruttusukat tulossa! Jee-ee! Miekin sellaiset juuri väkästelin vähän toisten avuilla mutta suurimmaksi osaksi omasta päästä soveltaen.
    Ihanasti sanottu: värjäsit ruotsiksi. Hih. Työkaveri just ihmetteli mitä tarkoitan sillä, että neulon englanniksi paremmin kuin suomeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai vielä äkkiä... no joo kuhan tuo lanka tuolta kuivuu nii pääsee puikoille... sopevaa neulottavaa lauantaiksi esikoisen pelireissulle. ;D
      Värjäsin ruotsiksi juu. ;D Mut ku viime kuussa neuloin saksaksi, nii työkaveri multa kysy, että neulotaanko siellä saksassa kovinkin erilailla mitä meillä. ;P Hetken siinä ihmettelin, että mitä hää oikee meinaa. Mutta kyllä me se ymmärrys sitte löydettiin. =)

      Poista
  6. Ai siinähän se ruttusukkien ohje olikin , luen näitä vikapäin.... Oisko siihen linkkiä? Hienon paketin sait kertakaikkiaan;)

    VastaaPoista