torstai 23. huhtikuuta 2015

Jaetaan suosikkeja sny-paketissa

Eilen illalla ehdin justiin töiden jälkeen hakemaan tämän kuun Sny-paketin. Aiheena oli Suosikit jakoon. Ja täytyy sanoa, että ompahan parillani erittäin samanmoinen maku...


Kirjeessä Snyni kertoi valikoineensa omista suosikeista ne, jotka on arvellut miellyttävän minua. Mitenkö hän tässä onnistui? ERITTÄIN LOISTAVASTI!


Lankoina Hot Socks Vintage. Yksi ihanista langoista minusta on nuo Hot Socksit... ovat niin pehmoisia ja lämpöisiä. Tässä jopa nappivalinta värin kanssa... minulta löytyy itseltänikin juuri samaa väriä odottamasta vuoroaan. Roosa nauha sukkalankaa ei ole tullut itse hankittua... ei ole päässyt hiplailemaan, mutta nyt pitänee yrittää päästä, ihanan tuntuista tuokin lanka. Tämä vaalean harmaa aavistukseen punertavaan taittava sävy on todella kaunis. Tässä kohtaa tunnustan, että tuota väriä ei olisi kyllä itse tullut ostettua, mutta nyt voin sanoa, että ostaisin. Eli nappiin meni tämäkin.


Itse tehtynä osuutena todella siistiä jälkeä oleva tiskirätti. Snyni kertoi rakastavansa näitä bambuisia tiskirättejä, vaikka kyseessä onkin rätti. Ja arvatkaas mitä... näitähän minullakin on käytössä ja tulipas tämäkin oivalliseen aikaan, kun just tässä katselin että olisi aika tehdä lisää ja heittää vanhoja kulahtaneita pois. Tämä oli solmittu kivasti juuttinarulla ja koristuksena tuo sydän...


Sydän joka kutkutti heti hermoja, tämä tulee päätymään kaulakoruun riipukseksi. Mielessä pyörii ideoita ja nyt vaan valitsemaan paras niistä. Tämä itsessään on kaunis yksityiskohtineen, joten mitään suurta krumeluuria ei tarvinne ympärilleen. Lakan taidan vetää päälle, että tuo hopeointi ja hillitysti mukana oleva glitteri säilyvät pinnassa.

Pakettiin kuului myös flash back lapsuudesta, suffelit ja hubba bubbat... arvatkaas mitä... no olipas ne munkin suosikkeja lapsuudessa. Mieleen tuli heti, että monesti hubba bubbaa piti ottaa useampi pala suuhun ja äiti oli iloinen... siitä kun sitten puhalleltiin mahdollisimman isoja palloja ja pitkätukkaisena äiti sitä joutui jokusen kerran irrottelemaan tukastani. Jokunen saarnakin taisi tulla, että ei saa niin isoja palloja tehdä. Hih, eli viikonloppuna minulla ja pojilla on hauskaa. Minun ei sentään tarvitse tukkasotkuja selvitellä, kunhan muistan omani laittaa kunnolla kiinni. Ja eipä taida hammaslääkärikään tykätä ideasta... en nimittäin saisi syödä purkkaa lievän purentavian takia, mutta nyt syön!

Sitten oli vielä kortti ja pieni paketti...


Tuo kortti on ihana. Nousee hymy huulille tuota katsoessa. Paketista löytyi...


Ihana saippua. Näitä hamsteroin ihan kiitettävästi... vielä vaan uupuu astia vessasta, että saisin käyttöönkin muuallekkin kuin keittiöön. Keittiössä minulla on omenasaippua, roikkuu juuttinarusta tiskikaapin reunassa. Piakkoin siihen pitää vaihtaa sitten palasaippua, alkaa se omena vedellä viimeisiään. Tämä ehkä siihen kauniin värisenä, pitäähän sen saippuan olla ilo silmällekkin.

Lisäksi Snyni kehotti ottamaan Sukkia. Rakkaudella kirjan esiin ja sieltä mallit Wedge ja Sake. Wedgejä on tullut useammat tehtyä, joten mahdollisesti joku muu malli päätyy sen tilalle. Tuo Sake aikanaan, mutta tuosta roosa nauha langasta mieleeni iskostui heti Cusp... sopii täydellisesti siihen malliin. Maltankohan nyt olla aloittamatta taas uutta... yritän ainakin.

Iso kiitos taas paketista, aivan mahtava sisältö ja erityisen iloinen olen tuosta roosa nauha langasta, juurikin sen vuoksi, että sain värin jota en olisi itse ostanut. Eli turhaan paineita otit edellisen paketin jälkeen ja sitä paitsi, parasta näissä vaihdoissa on se, että näin laajentaa sen tutun ja turvallisen ulkopuolelle.

4 kommenttia:

  1. Ihanan paketin olet sinäkin saanut:)

    VastaaPoista
  2. Se kysymäsi lankakauppa on Vihannissa Kumppanin Kamppeet. Myy Dropsia kahta laatua, Opalia yksivärisiä sukkalankoja ja nyt noita Cascaden lankoja.

    VastaaPoista
  3. Todella kiva paketti. Samoja muistoja lapsuuden purukumeista...

    VastaaPoista