lauantai 4. huhtikuuta 2015

Ratkiriemukasta pääsiäisen viettoa ja himoneulontaa

Kyllä, meillä on ollut ihan hulppea pääsiäinen tähän asti... nyt kun minä alan olla ihmisten kirjoissa, on pesty oksennuspyykkiä, pesty lattiaa ja syöty itse maitohappobakteereja urakalla... ei taida auttaa ja arvatenkin ensi yönä on minun vuoroni....

Esikoinen sen aloitti, oli tullut huono olo torstaina jo koulussa. Ei juurikaan mikään maistunut torstaina mutta oli suht pirteä. Illalla sitten nukahti sohvalle ja kun siitä heräsi halaili pönttöä pari tuntia. Sitten nukkuikin yön ja eilen taas tuntui ruoka maistuvan, tänään oli jälleen vähän etova olo... sanoi ettei oikeen tee mieli ruokaa. Kaikki on kyllä pysynyt sisällä. Eilen sitten juniori sanoi ensin päivällä päätä särkevän, vatsakin tuli kipeäksi, ei vaan oksennusta tullut... kunnes meni nukkumaan ja sitten sitä tulikin... nukkui muutaman tunnin ja tahtoi juomista... ja taas tuli. Eli äiteelle tekemistä, lattioiden pesua ja pyykkiä. Tänään on syönyt, vähän laisesti, mutta sisällä on pysynyt kaikki. Eli eikös se sitten ole ensi yönä minun vuoroni kaulailla pöntön kanssa? Toivottavasti ei!

Minä sen sijaan olen heilunut puikkojen kanssa, kun vapaata kerran on...


Vihdoinkin pääsin jatkamaan tätä ihanaa rojektia... Eilen puolen päivän aikaan tämän otin esiin ja miehelle kehuin, että ihana tehdä pitkästä aikaa kun on pirteä ja ei enää sairastelun takia aivot narikassa ja voi keskittyä... niinpä niin, olisi pitänyt olla hiljaa... pian olinkin sitten hihat neulonut yhteen, kun niitä luupaten tein. Ei muuten, mutta tuota pitsiä ei todellakaan mielellään pura... No se on nyt korjattu ja tänään sain vihdoin valmista... siellä se nyt kuivuu pesun jäljiltä ja odottaa langanpäiden päättelyä... Tätä en vain välttämättä heti kohta esittele, kyseessä on testineule ja odotan lupaa ohjeen suunnittelijalta julkaisuun.

Mutta tässä sitten törmäsin toissapäivänä erääseen juuri julkaistuun neuletakkiin... siinä ei kauaa tarvinnut miettiä kun ohjeen olin ostanut, langatkin sattui sopivasti olemaan valmiina ja kun sopii sitten tuon työn kanssa yhteen het viimosen päälle... sen sitten starttasin tänään... nää on niin keskenään tarkotetut, sekä väreiltään, että malleiltaan... eikö vaan?


Joten tietänette, että täällä puikot sauhuaa...

Ihanaa pääsiäisen jatkoa teille!

3 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä neuleita. Ja hienolta näyttää neulemallikin. :) Melkein koko pääsiäisen alusviikko meni mullakin mahataudissa. Ei oo kiva kaveri se.

  VastaaPoista
 2. Mikä siinä onkin, että aina yöaikaan saa siivota niitä ykiä?
  Toivottavasti se nyt oli jo teillä siinä.

  Kyllä siellä näyttää todellakin puikot suorastaan savuavan!
  Mukavia pääsiäispäiviä:)

  VastaaPoista