sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Lisää käsiä ja aikaa KITOOS!

Niin, arvatkaas onko tässä taas vaihteeksi tilanne, että ideoita on vaikka muille jakaa. Käsiä on vaan kaks ja useempi idea pyörii päässä ja kaikkee ei tietenkään kerkee tekemään saatikka kirjata riittävän selkeesti ylöskään myöhempää toteutusta varten... ku ei sitte enää välttämättä muista sitä nimenomaista ideaa ja silleesti... no pika-arpajaisista aikanaan lisää se homma työn alla ja kunnon arpajaisiinkin palkinto lähes valmis...


Tätä tehdessä kävi niin, että aloin ihan eri juttua tekemään, kun sain idean ja lähdinkin sitä seuraamaan. No sitte tehdessä idea vielä jalostui lisää... nyt on sitten uutta erilaista versiota puikoilla...


Sitte kun näitä versioita pyörähti muutama erilainen mielessä ja on vaan kaksi kättä, työt ja perhe... ongelmahan siitä muodostui, mutta onneksi luottoneulojat täältä blogistaniasta olivat taas valmiina sokkoneulomaan omat versionsa, riitti että heille kirjottelin ohjeen tyngät mitä haen. Kiitos siis mehtäemännälle ja Satulle kun olette taas innokkaina toteuttamassa mun ideoita.

Tänään olikin esikoisen säbäseuralla junnuille testipäivä ja rattosasti siellä muutama tunti vierähti, itsekkin siellä kirjasin tuloksia ja paimensin poikia. Sen jälkeen otinkin päikkärit ja tässä kuvatodiste mun unikaverista...


Kerrankin Miisu pysyi tuolla peitonalla, vaikka kulmaa raotinkin ja kuvan nappasin. Mun siis täytyy mennä vasemmalle kyljelle ja raottaa peittoa että hienohelma tuonne asettuu mun mahaa vasten kerälle. Mikäli tätä en tee niin mun päikkäreistä ei tuu mitään... neiti kuopii peittoa koko ajan ja maukuu. Tuolla se sitten tursottaa päikkärit mun kanssa, joskus saan vaihtaa asentoa ilman poistumista, yleensä asennon vaihto ja Miisu tulee mun tyynyn viereen jatkamaan unia. Mutta siis aluksi on pakko päästä peiton alle.

Meillä on koko päivän satanu vettä, mutta kyllä oli pakko päästä jalkoja käyttämään päikkäreiden jälkeen ja eipä se sadekkaan haittaa kun on kunnon vaatteet. Mukava tuolla oli pistellä menemään ja perus vitosesta piti vielä vähän jatkaa ja tuli juostua reilu seittemän.

Ja ehkä jo huomenna saan kuvattua tuon ensimmäisen mielen tuotoksen ja arvonnan käyntiin. Ihanaa vappuviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Sama vika täällä, ideoita tursuaa enemmän kuin ehtii tekemään. Sitten niitä aloitettuja töitä onkin joka paikka täynnä =)
  Tuommoinen karvainen kaveri onkin parasta päikkäriseuraa ♥

  VastaaPoista
 2. Juu, kyllä vuorokaudessa pitäisi olla 48 tuntia....
  Ihana lämmin petikaveri sulla:)

  VastaaPoista
 3. Sun ideat on aina ihania ja hauskoja toteuttaa, joten mikäpäs siinä paria apukättä tarjotessa ;-)

  VastaaPoista
 4. Ihana päikkykaveri <3
  Mulla oli aiemmin samanlainen, ja ihan samannäköinenkin <3 Tää nykyinen ei tahdo tulla peiton alle, köllii vaan kirjan päällä kun yritän lukea.

  VastaaPoista