lauantai 15. elokuuta 2015

Matkaneulottavaa, yllärinä jälleen kerran...

.... huivi. Heh, kesällä helppo simppeli huivin tekele on hyvä kumppani käsveskassa. Tämä siis on heinäkuun yhden lomaviikon reissutyönä valmistunut.


Vieläpä yhden kerän ihme. Lankana tässä oli Viking Nordlys. Tuo kerä marinoitunut pari vuotta laatikossa, kerran siitä sukat aloitettu... mutta ei tuo ole minun käsissäni sukkalankaa, liian huopaista siihen tarkoitukseen. Mutta sittenpä törmäsin Ilosofiaa-blogissa helppoon huivi ohjeeseen nimeltään kahden kerän huivi. Ja heti sitä lukiessa muistui tämä kerä mieleen ja lomaneulottava olikin selvillä.


Puikkoina yllättäen tässäkin 4 mm pyöröt (ainakin muistaakseni) ja lankaa kului 94 grammaa. Pieni nöttönen jäi jäljelle, kun tuosta langasta osa päätyi purkusukista roskiin sen huopumisen vuoksi. Kaunis ja sopiva kaulahuivi siis neuloitui mm. Kuopiossa ja Raahessa.


Eilen yllätin pojat ja tää perhe päätyi....


Katsomaan etenkin juniorin suosikkia Robinia. Olikin poikien ensimmäinen kerta oikealla keikalla.


Juniori onkin tänään taas laulellut urakalla Robinia. Suosittelen lämpimästi. On nimittäin fiksu esiintyjä, sopii todella lapsillekkin ja viihdyttävää katsottavaa. Hurja energia lavalla ja hienoja voltteja.

Kotiin päästyämme ja iltapalat ja pesut hoidettua olikin meillä onnellinen ja väsynyt juniori kaverin kanssa soffalla...


Tänään onkin sitten äitin ja isin vuoro, josta iso kiitos kuuluu miehen siskolle. Meillä on innokkaat pojat menossa innokkaan tädin luo yökylään ja innokkaat vanhemmat lähtee kattomaan Roxettea. Kovasti on houkuttanut, mutta vasta tänään sitten tuumattiin että mitä jos kysytään miehen siskolta tämän päivän suunnitelmia ja kävikin niin hyvä tuuri, että hänellä ei ollut menoja.

Että semmosta tällä kertaa.

5 kommenttia:

 1. Minun täytyy kans kokeilla liukuvärjätyllä langalla tätä. Sinun huivi näyttää niin kivalta :)

  VastaaPoista
 2. Tulipa kiva huivi, eikä paina paljon kaulalla, monikäyttöinen erilailla laitettuna.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva huivi, ja kauniisti menee langassa värit!
  Tämmöiset matkakässyt on ihan parhautta <3

  VastaaPoista