tiistai 11. elokuuta 2015

Niin se alkoi...

...meinaan juniorin koulutie. Vähä meinaa tippa pyrkiä linssiin.... iso poika jo, vaikka vasta oli ihan vauva...


Ainoa mikä vähän tuntui hölmölle, oli että lapset laitettiin pihalla jonoon ja käskettiin vilkuttaa vanhemmille... sitä ennen oli sanottu että kahdeltatoista saa tulla hakemaan. Olisin toivonut pääseväni hetkeksi luokkaan. Jäi vähän semmonen kertalaakista poikki fiilis. Mutta onneksi juniori on reipas ja ei ollut moksiskaan asiasta ja oltiin jo aiemmin keritty jutella että oon sitten hakemassa kahdeltatoista.

Nyt on vähä hassu olo... millekkäs tässä alkais parin tunnin ajaksi. Jännittää toisen reippaudesta huolimatta, että millä mielellä sitä tullaan koulupäivän päätteeksi kotiin...

Nuo tekeleetki on vielä vähän kosteita, niin ei niitäkään voi vielä ottaa käsittelyyn.

3 kommenttia:

  1. Ihan varmasti sieltä palataan intoa puhkuen ja paljon on kerrottavaa äidille. Pikku hiljaa huomaat itsekkin, kuinka mukavaa on saada päivisin pari tuntia ihan omaa aikaa =)

    VastaaPoista
  2. Voi miten aika menee nopsaan. Niin se tuo meidän keskimmäinenkin menee eskariin parin vuoden päästä. Voi kyynel. Samalla esikko aloittelee jo yläastetta. Toinen kyynel :D

    VastaaPoista
  3. Ja ennen kuin huomaattekaan, se kuopuskin jo lähtee ammattia oppimaan...niin meillä tänään, niisk. Vauva oli hänkin vasta!

    VastaaPoista