lauantai 29. elokuuta 2015

Päättelykeijukin kävi kylässä

Hih, net tiskirätit on nyt saatu pääteltyä tai siis sain jo pari viikkoa sitten... kuvaaminen otti aikaa. Ja on tuossa yhdet sukatkin kuvaamista vailla. Sitten ei ookkaan valmista kun on taas miljoona juttua yhtäaikaa kesken. Uusimpana testineulontaa ja neuletakki, joka nyt sitten koukuttaa niin esmes yks huivi tuossa juurikaan pahasti ole kesken, mutta kun ei malta siihen koskee tällä hetkellä. No, pikkuhiljaa ne sieltä valmistunee kaikki ajallaan. Tässä kuitenki tuo tiskirätti kasa, itse asiassa yks lähteny aikaa sitten mualimalle ja kuvaamati jäi.


Tuosta turkoosista langasta se mualimalle lähteny. Lankana kaikissa blend bamboo, painoa näillä on 82 grammaa ja ylitte sata siis varmasti olis mikäli se yks ois joukossa.


Oransseista tuo ylhäällä keskellä oleva on neulottu kaikki muut virkattu. Vajaita keriä kaikki ja turkoosi on käytetty loppuun. Oranssia oliki useempi kerä jäljellä ja vaalean vihreetäkin on vielä. Tuli vähän kokeiltua kaiken näkösiä. Tuo oranssi isoäidinneliö on virkattu 2,25 mm koukulla ja muut 3 mm koukulla. Jokohan raaskis vanhimpia jo pesuissa kulahtaneita heitellä pois?

Kohta lähetään poikien kanssa bongaileen tuohon kentälle. Saa mies nukkua rauhassa kun on yön ollut töissä ja menee vielä ens yöksi. Vaikka puikotkin huutelis, mutta vielä on hyvä sää ja pojat odottaa tuota bongailua. Muutenkin tänään otetaan rennosti ja käydään ruokailukin hoitamassa tuolla reissulla. Minä kun koitan ottaa rauhallisesti ja voittaa taiston kimppuuni pyrkivän flunssan kanssa. En todellakaan aio nyt sairastua, kun ensi viikolla on Peurunka extreme ja minähän olen juoksukunnossa. Yrttiteetä kera hunajan, auringonhattu-uutetta, c-, d- ja b-vitamiinia ja rentoilua, niin eiköhän se tästä hellitä. Eilen tuntui enemmän mitä tänä aamuna ja uskon saavani selätettyä pyrkimyksen flunssalta. Onneksi ehdin reagoida heti kun vähän alkoi tuntua, että ei pääsisikään iskemään kunnolla.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Keitän vielä kupin teetä ja sitten suuntima ulkoilemaan, onneksi on hieno ilma.

1 kommentti:

  1. Hyvin menee ja pyyhkii ainakin tänne mulle lennähtäneellä rätillä<3

    VastaaPoista