keskiviikko 3. elokuuta 2011

Enkeleitä, onko heitä?

Tänään oltiin heti aamupalan jälkeen koko perheen voimin Monnarilla potkimassa palloa. Muutama tunti vierähti ihan huomaamatta, mutta kivaa oli. Ja minä tein piipahduksen Helmisatamassa, piti muutama juttu hakea. Mutta sitte sieltä tarttu muutama mitä ei pitäny myöskin mukaan. Tuli sitten taas tehtyä yksi helmiäislasihelmikaulakoru, jatkaen tuota edellisen postauksen sarjaa. Mutta kun ne uudet värit oli niin namuja. Tässäpä tämä uutuusvärin herkku.


Mutta sama juttu kun edellisten kanssa. Tämä roikkuvana kuva ei taas onnistunu laisinkaan. Mutta tässä kieputettuna tuon Tabarcan simpukkalaatikon päälle näkyy värit loistavasti.Helminä mustia lasikristalleja, kirkkaita ab-kuutioita, vaaleansinisiä lasibiconeja, jadea, antiikkihopeoituja metalli rondelleja sekä nuo ihanat uudet helmiäislasijyvät. Näitä on jemmassa vielä toista uutta väriä... pinkkiä, epäilen saanko niistä tehtyä, mutta ne oli liian herkullisia jätettäväksi kauppaan. Tähän laitoin niistä edellisistä poiketen papukaijalukon ja säätöketjun, kun ne toiset ovat salpalukoilla.

Sitten otsikkoon viitaten. Eilen illalla ennen nukkumaan menoa alkoi mielessä pyörimään enkeli riipuksena. Se sitten muhi mielessä yön ylitse ja aamulla toisilla ollessa vielä aamupalan syöminen kesken, aloitin suunnittelun. Riipusosan tein silloin jo ja valitsin helmiä itse nauha osaan. Sitten Helmisataman reissun jälkeen aloin luonnostella ja tässäpä minun enkelini lentelee taivaan sinessä.Enkeli on tehty foliolasihelmestä, ab-siivistä ja vuoristojadesta. Ja ettei tuo enkeli aivan huikkuisi helmiin laitoin nuo hopeoidut linkit tuohon etuosaan. Muina helminä simpukankuori jyviä, vuoristojadea, larvikiittia, kahta erilaista lasihelmeä ja hopeoituja välihelmiä ja helmihattuja reilusti. Lukkona salpalukko. Tässä riipus lähempää.Ja helmistä vielä lähikuva.Tällaista tällä kertaa syntynyt siis. Illalla oli vielä esikoisella peli. Tappio tuli tällä kertaa. Ulkona on kuitenki sen verta paljon tullut oltua, että silmät alkaa lupsahdella. Ja hyvä niin, kun aamulla herätys kello viisi, että ehtii ajoissa töihin. Eli jälleen kerran toivotan nati nati.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti