keskiviikko 24. elokuuta 2011

Sormus itselle

En tiedä mikä minut sai tilaamaan sormuspohjan ja pohjaan sopivan kapussin, mutta niin vain tein ja tämä olikin oikeasti todella positiivinen yllätys. Ja tietysti aineita kiinnitykseenkin tarvitsin. Halusin tämän sormuksen olevan aitoa hopeaa ja kyllähän se hinta kirpaisi. Kuvassa vielä pelkkä pohja näytti aika kolholta, mutta sormessa kiven kanssa tämä onkin ihanuus.


Kivenä on horoskooppini (oinas) yksi onnen kivistä, karneoli ja nimenomaan punainen. Tässä kuvassa näkyy tuo kaunis sävyn muutos tuossa toisella reunalla. Sitten kuva toisesta kulmasta.Tässäkin näkyy tuota kaunista punaista hehkua. Aivan kirkkaassa valossa tuo tietysti on parhaimmillaan, mutta näin iltasella parvekkeella kuvattunakin näkyy hienosti. Vielä kuva enemmän ylhäältä päin.Voi kunpa osaisin itse tehdä sormuksia alusta loppuun. Ehkä jonain päivänä löydän  itseni kurssilta, kuka tietää tai sitten tämänkin opettelen itse, kuten muutenkin tämän koruilun olen opetellut, syynäämällä kuvia, lukemalla netistä jotain ohjeita ja kokeilemalla.

Tämä sormus innostus lähti täältä: http://marissauniikkejakoruja.blogspot.com/ siis aivan upeita luomuksia ja minähän olen aina ollut tunnetusti heikkona sormuksiin. Kauniita hänen kaikki korunsa ovat, mutta nuo sormukset herättävät oikeasti himon saada ne.

Nämä seuraavat korvikset vaativatki hiukkasen enemmän työtä. Jos en olisi ihminen, jonka on pakko saada aloitettu valmiiksi, olisin ollut ajoissa nukkumassa toissa iltana. Mutta kun en ole, niin ei riittänyt toisen valmiiksi saaminen, vaan oli pakko tehdä se toinenkin, vaikka aikaa meni ja aamulla oli kello herättämässä viideltä. Ja niin, kaikissa asioissa siis en todellakaan ole heti valmiiksi tyyppiä, mutta korujen kanssa olen sitä todellakin. Tässä siis minun valvottajani.Näissä siis kaksi hopeoitua sydänlinkkiä, niiden välissä pieni pätkä muinaisketjua, swarovskin kristalleja punaisena, vaalean lilana ja shampanjan sävyssä lisäksi pienet hematiitti rondellit. Nämä ovat suht pitkät, mutta kuitenkin nappi mallia. Lisäksi kuvattuna korvassa paikallaan.


Tänään poikkesin myös aarrejahdissa Helmisatamassa, ja paljon tarttui mukaan. Osa ihan tulossa olevia juttuja ajatellen ja osa ihan vaan ihanuutensa ja pienen idean siemenen alkaessa itämään helmiä siellä hypistellessä. Ja kun oli vaan ihan pakko ostaa niitä pinkkejä helmiä vähän lisää, vaikka en vielä ole niistä edellisistäkään saanut mitään toteutettua. Toivon mukaan huomenna sitten posti tuo kivan kuoren tullessaan, että pääsen muutaman päässä muhivan idean toteuttamaan. Kun huomenna on vielä vapaa päiväkin, ihanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti