tiistai 30. elokuuta 2011

ARVONTA

No niin ystäväiseni, päätin sitten kokeilla järjestää arvonnan. Toivottavasti mukaan lähtee muitakin, kuin kolme odotettavissa olevaa henkilöä.

Palkintona olisi kaulakoru.


Salpalukolla, hopeoidusta korumetalli linkeistä punottua ketjua, riipuksena fasetti hiottu musta lace akaatti, punaisia lace akaatti tuubeja, muutama jade ja onyx helmi mausteena.


Tätä voi siis lähteä tavoittelemaan arvonnassa, joka päättyy perjantain 16.9. klo 22.00.

Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tätä postausta. Yhden arvan saa kommentoimalla, kaksi arpaa mikäli on lukija tai ryhtyy lukijaksi, kolme arpaa mikäli mainostaa arvontaa toisessa tai omassa blogissa. Ilmoittakaa kommentissa monellako arvalla lähdette tavoittelemaan korua ja mikäli kommentoit anonyymisti, jätä sähköposti osoite tai jokin tunnistettava nimimerkki.

Onnea arvontaan!!!

Ja vielä hiukan tietoa akaatista voimakivenä:
"Muinoin akaatin uskottiin takaavan runsaat sadot, parantavan unettomuudesta ja karkoittavan ihosairauksia. Kiviterapian mukaan akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta, akaattilevyn voimat lataavat myös muita kiviä voimistaen niiden vaikutuksia."
(Tämä on lainaus Energiakeskus Indigon sivuilta)

15 kommenttia:

 1. Ja mulle kaksi arpaa. :) Kiitokset Outille vinkistä! :)

  VastaaPoista
 2. Mulle kaksi arpaa ja ilkeänä ihmisenä toivon ettei muut osallistu, että mulla ois paremmat mahollisuuet voittaa ;) Niin ja saanko mie vielä yhen arvan jos mainostan tätä facebookissa kun mullei oo blogia missä mainostaa...???

  VastaaPoista
 3. Tavoittelen korua yhdellä arvalla. :)

  VastaaPoista
 4. oon mukana! -elina

  VastaaPoista
 5. Miekii lähen matkaan.. kahdella arvalla :)

  - Johanna

  VastaaPoista
 6. Lähdetään nyt tavoittelemaan kahta arpaa! Lisäilen tän tonne mun plokin puolelle vaikka :) Ja niin, kiitos Outille vinkistä!

  VastaaPoista
 7. Olen mukana arvonnassa! Luen kyllä blogiasi, mutten ole "rekisteröitynyt", yksi arpa siis mulle, eikö?


  Arpaonnea itselleen toivottaen,
  Jenni :)

  VastaaPoista
 8. Jos Onnetar suo, niin koru lähtee arvonta päivänä Lapalooma Blancaan.

  - Ä -

  VastaaPoista
 9. yhdellä arvalla!
  - tiia

  VastaaPoista
 10. Mukana kolmella arvalla! Kiva kun kävit osallistumassa omaani. tulin kurkkaamaan blogiasi ja ihastuin ja jäin. Ihania Koruja kerrassaan!!

  VastaaPoista
 11. moi. tosi kaunis tuo koru. musta tekee siitä houkuttelevan. osallistun yhdellä arvalla. sain outilta vinkin tänne. voin alkaa lukea blogiasi :) t.marjo

  VastaaPoista
 12. mageita koruja..osallistun kahdella arvalla -kummitätin tyttö Tanja

  VastaaPoista
 13. Arvonta aika on päättynyt, pian ratkeaa voittaja!

  VastaaPoista