torstai 1. syyskuuta 2011

Pink lady

Kuten joskus aiemmin kerroin, ostin Helmisatamasta niitä ihania pinkkejä helmiä. No, kyllä se toteutuskin sitten onnistui. Siitä tulikin oikeen herkullinen kokonaisuus, kun tuli englannin tilauksen mukana juuri oikeaa sävyä oleva riipus kapussi. Tässäpä siis pink lady.


Pinkkejä helmiäislasihelmiä, mustaa onyxia, savun värisiä lasihelmiä, antiikkihopeoituja metallihelmiä ja hopeoituja helmihattuja.


Riipuksena abalone simpukkaa pinkkinä. Nam! Ja parit helmet jäi vielä, että sain sitten korvikset tehtyä.


Tässä siis pink lady setti, ainakin omasta mielestäni onnistuin tässä. Vaikka herkullisen värisiä helmet oli, epäilin vahvasti osaanko tehdä niistä toimivaa kokonaisuutta. Jotenkin tuo pinkki on kuitenkin niin voimakas väri, että sitä piti miettiä aika paljonkin, ettei tulisi liikaa eikä liian vähänkään.

Huomenna ehkä sitten muutama romanttinen hempeys esittelyyn. Kuvata pitäisi vielä, kun ei näin pimeällä se oikeen maistu eikä onnistukkaan. Syksy tulee, joten hempeys kumpuaa jostain esiin. Tekee mieli istua kynttilän valossa ja hörppiä teetä, mahdollisesti viltin alla.

Mutta vielä yksi sininen rannekomistus tähän postaukseen.Tässä tumman ja vaalean sinisiä lasibiconeja sekä sinistä aventuriinia linkitettynä. Nuo biconet ovat linkitetty kahdessa rivissä ja pienet pätkät papuketjua. Nuo aventuriinit eivät ole noin kirkkaita, vaan enemmän mattasia, vaikka eivät pinnaltaan mattaa. Olipas taas loistavasti selitetty.

Muistakaahan arvonta tuolta aiemmasta postauksesta, aikaa on siis 16.9. asti klo 22 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti