perjantai 16. syyskuuta 2011

Arvonta ratkennut

Arvonta siis päättyi tänään klo 22. Onnettarena toimi meidän kuningatar Romppu. Tässäpä muutama kuva arvonnan suorituksesta.


Tässä siis arvonta astia, kaikki rytätty, että saisin Rompun intoutumaan. Romppuhan rakastaa kaikkea rapisevaa ja rutistettua, etenkin kauppakuitit on aivan fantastisia. Joskus Kokkolassa opiskeluaikoina Romppu sai aina kaikki kauppakuitit ja leikkiminen olis ollut parasta öisin. Ensin kantoi niitä minulle sänkyyn, kun en alkanut leikkimään vaan nukui, ujutti ne peiton alle ja kun sekään ei tehonnut, aamulla löysin ne protestina vessanpöntöstä. Ja kyllähän se Romppu tuli.


Ja kun hetken vielä houkuttelin ja ravistelin, tultiin ihan pöydälle asti valitsemaan voittajaa.


Ja tästä tämä mukaan ja mamma perään, että ehtii saada voittajan selville. Eräs toinen meinasi lähtä mukaan ja mies sen rekisteröi, sorry Outi, Romppu nyt päätti vaihtaa toiseen....

Ja voittaja on siis....

Tadaa:


Uusi lukijani, jonka blogiin itse eksyin kissojen kautta, MUSTAKISSA. Ensin eksyin itse ja hän tuli vastavierailulle, onneksi olkoon! Pistän kyllä sähköpostia heti, mutta nyt siis osoitetta minulle ja toiseksi haluan tietää on kaulakorun pituus 43 cm riittävä?

Hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Ha haa! Hienoa! Kiitos! Kyllä kissa tietää...
  Pituus riittää kyllä ja osoitetta laitan tulemaan!! Että oli mukava ylläri!

  VastaaPoista
 2. Onpas siinä suloinen onnetar! Onnea myös voittajalle!

  Tämäpä onkin ihana blogi! Jäinkin lukijaksi samoin tein!
  Suloisia kisuja ja kauniita koruja! Tykkään kovasti!

  Oikein hyvää alkanutta viikkoa ja pidähän tassuttimet lämpöisinä!

  VastaaPoista