lauantai 24. syyskuuta 2011

Tunnustus ja makeanvedenhelmiä

"Ystävyys on akku elämän arjessa!"

Sain tämän tunnustuksen Janskulalta MY WAY - MY LIFE blogista. Kiitos Janskula, kuten tiedätkin arvostan sinua suuresti ja nostan hattua voimillesi.

Ja minä haluan jakaa tämän tunnustuksen kahdelle muulle blogille, kolmaskin olisi ollut, mutta myös sinne tämä tunnustus matkasi Janskulalta.

Outille Maybe it's time to live -blogiin
Hillastiinalle Eläinten Laitila -blogiin

Luen moniakin blogeja, kaikki ei edes löydy lukemistostani. Mutta nämä kaksi halusin valita, molempiin hyvät perusteet.

Outi on ystäväni vuosien takaa ja ystävyytemme on tämän vuoden aikana lujittunut todella paljon ja Outi on ollut ajatuksissani todella paljon, olet rakas ystäväiseni! Välimatkaa on, mutta onneksi on tekniikkaa joilla sitten saamme yhä edelleen viettää vaikka teehetken iltaisin, jos sitä tarvitsemme.

Hillastiina tekee arvokasta työtä eläinten hyväksi. Olenhan itsekkin taistellut kissojen puolesta aikoinani erittäin aktiivisesti ja toivottavasti muutaman vuoden päästä pääsen taas jatkamaan töitäkin, kun lapset ovat isompia. Tulee niin ikävä noita kesytettäviä ja lääkittäviä pentuja, lukiessa hänen blogiaan ja tietää kuinka ne tietyt tapaukset särkee sydämen. Kuten aikanaan meidän Harli teki, mutta hänet minä onnistuin pelastamaan. Hillastiina olet arvokas ihminen, ystävä etenkin niille hylätyille kissoille.

Outi ja Hillastiina, en pahastu vaikka ette jatkaisi tätä, mutta mielestäni te ansaitsette tämän!

Sitten helmiin. Intouduin opiskelemaan uuden asian, eli helmien sidonta silkkilankaan. Tilasinkin urakalla herkullisen värisiä makeanvedenhelmiä ja helmisilkkiä tilasin ja ostin Helmisatamasta. Tämän siis tein ensimmäisenä. Tähän koruun kokeilin kahta eri tekniikkaa, toinen sujuikin hyvin, mutta toinen vaati hiukan treenausta, mutta kyllä se siitä ja olen ihan tyytyväinen aikaansannokseeni.Voi olla, että pidennän vielä tuota ketjuosaa, että tulee lisää pituutta korulle. Tällä hetkellä näyttää kaulassa tältä (hyvin aseteltuna, muuten meinaa mennä mutkille, siksi mahdollinen pidennys).


Olisi ihana tehdä yksi oikein pitkä kaksi kolme kertaa kaulaan kiepautettava kaulakoru... mutta mutta vielä siihen en tule ainakaan ryhtymään, koska tuo tekniikka vielä hakusessa. En halua sitä tehdä ellen tiedä sen varmasti tulevan siististi ja vielä en usko pitkää onnistuvani siististi solmimaan.

Kävin myös tänään kirpparilla ja tuhlasin hurjat 4,70 €. Itselle T-paita, ihan uusi, vielä kaupan laput paikallaan. Esikoiselle pitkähihainen ja t-paita, molemmat uusia ja verkkarit. Juniorille verkkarit ja gollege-housut. Huomenna pitää mennä uudestaan, koska kierros jäi kesken. Miehellä oli peli ja piti tulla hänet sinne päästämään. Saa nähdä onko huomenna yhtä hyvä tuuri.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiitos kauniista sanoista rakas ystäväiseni <3 Olet tärkeä ja ihana! Ens viikolla vois jossain vaiheessa miettiä teehetkeä :)

    VastaaPoista