keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Perhosia ei vatsassa vaan korvissa

On ollut taas aika rankka viikko, kun aikaisia aamuja minulle iltavirkulle laitettu urakalla. Tänään olinkin iltavuorossa ja kun pojat nukku jopa puoli kaheksaan, sain oikeen ruhtinaalliset unet itekki. Nam. Nyt on vaan niin, että aamulla pitäs taas nousta viideltä, auts ja edelleen täällä kukun pystyssä. Huomenna onki sit aivan tööt töiden jälkeen. Onneksi on taas pikkukakkonen, jonka aikana on hyvä ottaa päikkärit.

Tässäpä yhdet aika vaatimattomat, mutta itselle mieluiset korvikset. Perhosia siis.


Mustat litistetyt korviskoukut, valkoista korallia, jossa ihanan röpelöinen pinta, sekä antiikkipatinoidut perhoset. Mä nyt jotenki ihanstuin yhtäkkiä tähän tummaan metalliin, on joteski vaan niin ihanaa. Sen seurauksena tänään vaijeria hakiessa Helmisatamasta tarttui mukaan myös Smokey kuparia, ihanan väristä ja siitäpä teinki heti rannekorun, mutta kun piti töihin ehtiä, en sitä tänään ehtinyt kuvaamaan. Huomenna sitten.

Kiva kiva, nyt meille sitten iski flunssa. Molemmat pojat yskii välistä ja vähä nenät vuotaa. Toivottavasti siihen jääkin, eikä enää pahene. Itelläki oli aamulla vähän tukkonen olo, mutta ei vielä pahemmin vaivaa. Mitä nyt päivän mittaa aina välistä pärskiny. Nyt on kuiten pakko yrittää päästä tuonne peiton alle, että ehtis edes muutaman tunnin nukkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti