perjantai 9. syyskuuta 2011

Tukkosuutta ilmassa

Tänään on itelläki ollu vähän karhea kurkku aamulla ja päätä vähän särkeny, mutta eihän se tänään iske, vaan vasta huomenna. Tunnollinen työntekijä kun sairastaa vapaalla. Tänään on taas poikkeus vuoro, et oon osan päivää saikulla tuon poissun vuoksi ja kun mies kotiutuu meen töihin. Mulla onkin mukana sitten kaks kaulakorua. Toinen on pyydetty tekemään tummana ja salpalukko eteen ja jotain sydäntä siihen roikkumaan. Ja pienen kyselemisen jälkeen ideani on tässä.Peacok makeanveden helmiä, muutama ametisti helmihattujen ja kirkkaiden ab Swarovskin kristallien välissä ja siemenhelmiä. Sydäminä tumma liila ja musta fasettihiottu lasikristallisydän. Jotka siis irrotettavissa. Vielä yksittäiskuvat korusta ja riipuksesta.Toisena viemisenä on Elinalle tyrkylly tämä. Hän kun ihastui saman tyyliseen tekemääni aiemmin. Katsotaan mitä sanoo tästä.Tässä kolmea erilaista liilaa helmiäislasihelmeä, mustaa onyxia ja valkoisia makeanvedenhelmiä, siemenhelmiä ja hopeoituja välihelmiä. Isoimmissa liiloissa helmissä helmihatut tuomassa vähän kirkkautta. Valitettavasti tämän taas onnistuin kuvaamaan sinertävämmäksi mitä oikeasti onkaan.

Elinalta ainakin tulee vastaus jo tänään, mutta tämän toisen kanssa en ole varma, koska en tiedä varmasti onko juuri tämä työkaverini tänään töissä.

Esikoinen vielä vähän lämpöinen, mutta kovaa kuumetta ei ainakaan vielä ole tänään nostanut ja viime yökin meni rauhallisemmin. Juniorille ei onneksi ainakaan vielä ole nostanut kuumetta ja hänestähän tämä flunssa starttasi, joten toiveissa onkin hänen menevän tällä kertaa pelkästään nuhalla ja yskällä. Esikoinen oli kyllä erittäin onnellinen, kun kerroin Maijan nukkuneen viime yönä hänen vieressään sohvalla. Minun selkäni päälle tuli ensin, mutta kun oli pakko vaihtaa asentoa tuumasi esikoisen vieressä olevan mukavampaa. Minähän siis tein itselleni pedin olkkarin lattialle ja esikoiselle puoli-istuvaan asentoon sohvalle, ettei tarvitsisi niin kovasti yskiä. Kun kuitenkin kuumeinen on ja nukkuu erittäin levottomasti ja hourailee, katsoin turvallisemmaksi nukkua itse tuossa sohvan edessä sitten patjalla. Ensi yönä ehkäpä pääsenkin jo omaan sänkyyn, mikäli kovaa kuumetta ei enää illalla nosta. Nyt lähden valmistautumaan töihin lähtöön, mies kun tulee pian kotiin ja tämä minun puolikas työpäiväni alkaa.

Ja arvontaanhan on osallistumis aikaa vielä viikko ja seitsemän tuntia.

Ai miten niin tarkasti ilmoitan, enhän ole edes kelloa laittanut sivuille.

Ja oiken ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti