perjantai 2. marraskuuta 2012

Jotain valmistakin perjantain kunniaksi

Sain kummitytön tuubin vihdoin "valmiiksi", siis pääteltyä langat ja kuvattua. Onhan se viikon verran odottanut viimeistelyä, pingotukseen sain kyllä heti, mutta sitten se unohtui, kun se lankojen päätteleminen ei ole jostain kumman syystä minun suosikki puuhaani. Juniori toimi kuvausapuna.


Kaksi kertaa menee kaulanympäri, omassa kaulassa näkyisi kauniimpi istuvuus... se vain oli helpompi kuvata tuossa juniorin kaulassa mitä omassa. Lankana Dropsin Nepali, jota jäi viime syksyn liivistä reilu kaksi kerää ja vieläkin jäi noin puoli kerää, höh. Mietinkin, että jos kysyis kummitytöltä haluisko myös pannan, saisi tuon lopun tuhottua siihen. Muhkea ja lämmin, tämä on se paksu versio. Vielä en ole ihan päättänyt teenkö myös ohkaisemman version. Tässä vielä tuo pinta paremmin kuvattuna.


Aloin vain tehdä sen pahemmin suunnittelematta. Ihan kaunis tästä tuli. Varmaan olisi kauniimpi, jos olisin nuo, mitä nuo nyt on kolme silmukkaa oikein yhteen langankierto ja samat silmukat uudelleen, kohdat tehnyt samaan kohtaan eikä joka toisella kertaa yhden silmukan verran eri kohtaan.

Lisäksi on sitten parit korvikset. Minähän kerroin rakastuneeni niihin Swarovskin artemis-helmiin. Tilaamalla sain pari väriä lisää ja niistä syntyi jälleen korvikset. Lisäksi eilen kävin Helmisatamassa, muistin että sinne piti tulla uusia värejä noista artemis-helmistä ja olihan niitä. Nyt muutes harmittaa etten hoksannu niitä kuvata... ehkäpä muistan seuraavan postaukseen kuvata, siis ennen kuin ne jatkojalostan, ovat ne niin kauniita.
Hopeaan tein nämä parit.


Itselle arkeen punaiset, avokoukut, artemis sävyä red magma, saucerit sävyssä siam, pieni hopeahelmi. Noissa avokoukuissa tuo kivan lisän tuo pallo tuossa lenkin päässä. Siksi tummempi tuo sauceri, että valosta riippuen se erottuu kauniisti tuosta artemiksen alaosasta lävitse.
Sinisistä tuli heti työkaveri mieleen, ovat niin hänen näköisensä. Niissä artemis sävyä aquamarine ja sauceri sapphire, lisäksi 4 mm hopeahelmi linkitettynä, napilla. Nämä lähtee tänään näytille töihin, josko työkaverini ne mahdollisesti haluaa. Tässä vielä pari kuvaa, jossa yritin vangita tuota saucerin läpi loistoa, ei kovin hyvin onnistunut, mutta ehkäpä hoksaatte mitä tarkoitan.



Pari muutakin erilaista mallia on mielessä. Katsotaan josko niitä viikonloppuna väsäisin. Lisäksi minulla on hopeaketjun punonta kesken, kun mietin sen kanssa laitanko yhden helmen ja mihin laitan ja minkälaisen. Siitä pitääkin sitten ottaa kuva ennen rumpuun heittämistä, että näette eron langoissa.

Eilen meinasi hiukan huvittaa. Juniori tuossa ennen hoitoon menoa juoksi isomman auton kanssa ja törmäili pitkin seiniä lujaa sillä, piti sitten kieltää vähän tiukemmin, kun ei meinannut uskoa. Lopputuloksena tämmöttinen sananvaihdon pätkä:
Minä: Ei, sä et törmäile sillä seiniin!
Juniori: Äiti sä oot tyhmä.
Minä: Niin olenkin.
Juniori: yäää!!!!! ja hetken päästä kuuluu itkuisesti: sä kiusaat mua.
Niinpä niin, tais vähän järkyttyä kun totesin tuohon tyhmään ihan rauhallisesti vain olevani. Meinasin jatkaa, että siltikään noin ei saa tehdä, mutta taisi olla parempi jatkamatta, meinaan loppu ryskääminen. Tuon meidän juniorin kanssa kun ei olisi tehonnut sekään, että olisin antanut jatkaa ja olisi poju kolauttanut päänsä seinään. Meinaan juoksi kumarassa painaen autoa lattiaan ja suoraan seinään, olisihan siinä lopulta kolahtanut.

Ihanaa syksyistä viikonloppua teille!

7 kommenttia:

  1. ihania koruja taasen...nuo punaset on kyllä meikäläisen mieleen erityisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on herkut! Harmi etten punasia saanu Helmisatamasta lisää ja nyt pitää pitää paussia tilausten kanssa. =)

      Poista
  2. Ihkuja!!! Punaiset on minunkin mieleeni, vaikka sinisetkin on upeat:)
    Hyvää viikonloppua sinullekin♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oikeasti rakastuin noihin Artemiksiin, vaarallinen rakkaus... mutta ne on niin ihania! ;) Että lisää erilaisia korviksia niistä tulossa.
      Kiitos.

      Poista
  3. Kiva huivi.... siis huivi :)
    Pitääköhän minunkin nyt peruuttaa..... etten saa uusia huivi-ideoita, täältä:D
    Korvikset on niin söpösiä.

    En laita nyt ainakaan kahteen päivään huivia omaan blogiini, joten voit huoletta vierailla .DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii-in, mutta nyt ei huiveja hetkeen... kun pitää saada töitä väliin alta poiskin. =)
      Mutta näköjään nuo muutkin sun tuotokset on vaarallisia. ;D

      Poista
  4. Ihanat tuotokset! Hyvää viikonloppua Sinulle : )

    VastaaPoista