maanantai 19. marraskuuta 2012

Pläjäytys väsyneen viikon alkuun



On ollu väsy päivä ja viime viikolla pitäny sen verta hoppua, että ei oo blogin päivitys oikee onnistunu. Nyt sitten ajattelin pätkäyttää teille vähän kaikkea sulassa sovussa sekasin. Alotetaas vaikka tunnustuksilla. Bikke Bikken pilttuusta ja Mehtäemäntä Mehtäpirtistä läjäyttivät mulle tämmöttisen tunnustuksen:


Ohjeistus menee näin:

1. Kiitä lähettänyttä bloggaria

2. Jaa tunnustus kahdeksalle muulle bloggarille
 

3. Ilmoita heille haastavasi heidät mukaan
 

4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi



Kiitos siis teitille molemmille tästä. Tämä nyt on sitte pyöriny täällä mun seuraamissa blogeissa jo aikasta hyvin, niin teistä kuka haluaa saa tämän omaansa kaapata. Väsynyt siis olen ja en jaksa nyt alkaa metsästää näitä kahdeksaa joissa tämä ei olis jo viime päivinä kiertänynnä.

Mutta kaheksan satunnaista voin kertoa:

1. Tänään olin väsynyt ja laiska äiti, tein vain ranskalaisia ja kalapuikkoja ruoaksi.
2. Kolme vuotta sitten tein pari kertaa viikkoon tuhat vatsalihasta, liittyi erääseen haasteeseen ja muutenkin tein lihaskuntoa päivittäin.
3. Olen miettinyt haastavani itseni uudestaan samaan urakkaan.
4. Haluaisin neljännen kissan, olen tottunut neljään ja kolme tuntuu vajaalta.
5. Olen järjestelmällisen epäjärjestelmällinen, tiedän tasan tarkkaan mistä mikäkin löytyy vaikka muille se ei ole niin selkeää.
6. Olin lapsena aikamoinen poikatyttö. 
7. Olen saanut silloin muutamankin aivotärähdyksen (mikä selittänee nykyisen sekapäisyyden)
8. Ja nyt en enää keksi mitään tähän viimeseen.

Lisäksi Bikke jatko tällä tunnustuksella:


Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu,
 mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-
palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, 
joilla on alle 200 seuraajaa.


Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi 
tunnustuksen sinulle.
2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se
heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen 
eteenpäin.

Kiitos siis Bikke myös tästä!
Tätä yritän jatkaa, katsotaan montako tähän löytys. Tässäpä siis liebsterin saajat:

Mehtäemäntä saa Mehtäpirtille tämän, siitäs sait takaste.
Eila Korustamosta ansaitsee tämän ehdottomasti.
Samoin Matonkude Mun sun meitin takaa.
Kisa Punaisesta talosta tarinoineen.
Ja pistetääs vielä Mekelle Meketykseen.

Onhan niitä muitakin vaikka ja kuinka, mutta näillä mennään tällä kertaa.


Ja nyt mä en saa tuota tekstiä enää vanhaan tuttuun. Höh! Mutta jatketaas sitten niillä aikaansaannoksilla. Näihin korviksiin tuli osat enklannin lähetyksessä, sieltä muuten tuli het vastaus kun otin yhteyttä, että palauttavat rahat. Eli se asia on hoidossa. Nii nämä oli selvät jo osien oston yhteydessä mitä näistä tulee. Ja kun yritin pimeässä saada oikeaa väriä esiin on kaks lähes samanmoista kuvaa.



Näissä siis Tierra castin kehykset ja Swarovskin pisarat. Tekemistä näissä ei siis juurikaan ollu, osat vaan yhteen, mutta näistä tuli ihanat. Ja tuo sävy ei ole ihan noin tumma.

Lisäksi sitten sieltä tuli Tierra castin riipuspohjia ja lähdin leikkimään Diamont glazella. Kaksi riipusta, jotka sitten odottavat korujaan.


Kotikaupungista ystävän perheen kesämökin rannasta kuvattu kesäiltana merelle. Siitä sitten valokuvasta sopiva pala ja Diamontit päälle ja jännittämään mitä tulee, ihan hyvä tuli... vaikka ilmakuplat kiusaskin mutta en antanu periksi ja sain ne pois. Toinen on sitten myös ehkä vähän enempikin henkilökohtainen.


Tähän on saksittu minun hääkimppuni. Sopivan kokoisena löytyi se koevedoksista ja vielä niistä voi muutaman tehdä, jos tätä haluaa käyttää ja jokaisesta kuitenkin tulee omanlaisensa. Tähän on jo kaulakoru suunnitteilla, kahta eri vaihtoehtoa pyörittelen ja jalostan mielessä kunnes olen varma kumpi se on oikea. Tässä vielä kuvassa molemmat edestä ja takaa.



Noita riipuksia olikin tosi vaikea kuvata, ei ole kunnon valoa oikee missää vaiheessa päivää, mutta yllättävän hyvin nuo kuitenki onnistui, saa jopa selvää mitä ne esittää.

Sitten tuossa viime viikolla pyörittelin ja kääntelin ideaa mielessä ja tässä on sitten raakaversio siitä.



Kovasti koitin tassunkuvaan kaaviota metsästää, mutta kun ei onnistunu, nii sitte otin ja tulostin tassunkuvan ja siitä piirtelin itte ruutupaperille. Tästä on sitten hyvä jalostaa parempaan malliin tuo tassu. Patalappu onteloneuleena tassunkuvalla siis ois tavoitteena. Tai siis kunnollisella tassun kuvalla. Että jos jollain on heittää linkkiä kunnon kaavioon, tänne vain.

Viikonloppu hujahti nopsaan. Lauantain oli töitä ja sitten illalla menin työkaverin luokse ja hupsis puolen yön aikaan sieltä kotiin tulin. Sunnuntaina sitten olikin esikoisella säbä turnaus ja vaikka pelejä olikin vain kolme, hujahti sekin päivä aika jouhevasti.

Näin siis tällä kertaa. Ihanaa viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

  1. Kiitoksia tunnustuksesta ; ) Korvarenkaat on mahtavan väriset, väri läikehtii kuin viini. Hääkimppuriipus on kyllä nyt mun suosikki. Siitä ei korun ajatus parane : ) Tietysti patalappu on kanssa ihana tassuineen. Minusta tämä piirroksesi on aivan tassun näköinen ja ihmettelen jos paremman saat. - Keksipäs meille matkakohde mihin pääsisi huippu halvalla, missä ei olisi sodan uhkaa ja missä aurinko paistaisi ja lämpötila olisi ihmiselämälle sopivissa lukemissa + 25 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korviksilla on aika reilusti kokoa, mutta ne on ihanat. =) Kilisevätki keveästi korvissa.
      Kun vaan osais päättää minkälaisen korun tuon hääkimpun ympärille oikee rakentaa. Ajatuksia monia... siksipä se saa hautua, että tulee se paras idea. =)
      Tassusta saa paremman... pitää vaan vähän muokata pyöreyttä muotoihin, ei vaan ihan ole vielä energia siihen riittänyt. Sitte näet tuloksen. ;D

      Poista
  2. Kiitos tunnustuksesta♥
    Ihanatkauniitupeat korvakorut. Ja mielenkiintoinen pannulappukokeilu. Eihän se tartte olla just eikä melkein tassu vaan just sun näköinen tassu;) Hyvä vielä se,että saat rahat takaisin,toivon etteivät viivyttele.
    Riipukset on kauniit ja tuo idea hääkimpusta ihan super.
    Mun kimppu on hävinnyt kuivuneena jo aikojen saatossa,toiset säilövät onnistuneesti lasikuvun alle jne. Mutta tuollalailla sen saisi esille taas. Täytyneepä alkaa kaivaa valokuvia....!
    Mukavaa viikonjatkoa sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin tuli vastauksen kanssa samana päivänä ilmotus, että rahat takaisin. Huomenna ajattelin asian tarkistaa, kun viestissä oli että voi kestää pari päivää.
      Tuo hääkimppu tosiaan odottaa kaulakorua ympärilleen, mutta kun haluan sen olevan täydellinen tuon riipuksen ympärille annan ajatusten vielä muhia. ;D
      Tassu on ihan ookoo harjoitelmaksi, mutta tiedän saavani siitä nyt muokattua paremman... pitäis vaan jaksaa piirtää taas. =)

      Poista
  3. kiitos tunnustuksesta.ihania koruloita olet taas vääntäny ja tuo tassu patalappu on kyllä hieno!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, pistänkö patalapun postiin Herculeksesta? vielä en ole jaksanu sitä miettiä, mutta jotain on tulossa ihan varmasti. ;D

      Poista
  4. Kiitos tunnustuksesta :) Söpö patalappu ja kauniit korvikset! Lankapirtin Matleenalla on hyvä ohje onteloneuletekniikalla tuplalapasiin , http://lankapirtin.blogspot.fi/2009/11/ohjetta-tuplalapasiin.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuosta linkistä. Piti heti käydä kurkkaamassa ja kyllähän se auttaa. Lapasia kun olen miettinyt yrittäväni... aika pitkälle kyllä oli omien ajatusten mukaisia, mutta tuo peukalo ohje kyllä tuli todella tarpeeseen.
      Patalappu oli vasta harjoitus, jalostetaan vielä. =)

      Poista
  5. Kauniit korvikset, sopis munkin korviin :)

    VastaaPoista
  6. Nuo korvikset on tosi kauniit, niistä tykkään hurjasti !
    Ja kivoja lappusiakin olet tehnyt.

    toivottavasti väsymys helpottaa. Samaa "tautia" on minullakin, ja syytän tätä pimeää aikaa !

    VastaaPoista
  7. Moi uusi kamu. Kivaa kun liityt mun blogiin ja jätit kommentin. Sorri mut mun täytyy vielä kysäistä tästä mun kuvaongelmasta. Eli siirrä kuvat kamerasta mun kannettavalla kovalevylle, eli Buffaloon. Sitten mukaan kovat pieneksi photoscapessa, sen jälkeen Picasso ohjelmassa teen kuvista kollaasin tai muokkaan vähän värit ja tallennan ne takaisin mun Buffalon. Kun teen blogi sivun niin siirrän kuvat mun buffalosta. En vielä oikein ystävistäni noiden ohjelmien kanssa. Picassa sta en löytänyt pienennysohjpalkkia. Joten sen takia teen siellä photoscapessa sen, kun taas photoscapessa on löytänyt kuvien käsettelypalkkia, eli valot ja sen sellaista. Kerran yritin siirtää kuvat pitäjästä ja se lässähti enkä keksinyt miksi. Että tälläistä täällä kerta. Toivottavasti tää mun kuvaongelmasta jotenkin selviää. T. Koralli

    VastaaPoista
  8. Moi uusi kamu. Kivaa kun liityt mun blogiin ja jätit kommentin. Sorri mut mun täytyy vielä kysäistä tästä mun kuvaongelmasta. Eli siirrä kuvat kamerasta mun kannettavalla kovalevylle, eli Buffaloon. Sitten mukaan kovat pieneksi photoscapessa, sen jälkeen Picasso ohjelmassa teen kuvista kollaasin tai muokkaan vähän värit ja tallennan ne takaisin mun Buffalon. Kun teen blogi sivun niin siirrän kuvat mun buffalosta. En vielä oikein ystävistäni noiden ohjelmien kanssa. Picassa sta en löytänyt pienennysohjpalkkia. Joten sen takia teen siellä photoscapessa sen, kun taas photoscapessa on löytänyt kuvien käsettelypalkkia, eli valot ja sen sellaista. Kerran yritin siirtää kuvat pitäjästä ja se lässähti enkä keksinyt miksi. Että tälläistä täällä kerta. Toivottavasti tää mun kuvaongelmasta jotenkin selviää. T. Koralli

    VastaaPoista