torstai 15. marraskuuta 2012

Raivostuttaa

Ensin tulee vali vali, että jos et halua lukea, hyppää suoraan seuraavaan pätkään. Raivostuttaa suunnattomasti, tänään vihdoin sain sen kauan odotetun englannin puketin. Tilasin siis granaattia kun oli tarjouksessa heillä. Ei toki ollut a-luokkaa, mutta olisin nyt sentäs olettanut niiden olevan käytettävää kamaa. Kissan viikset, kakkaa saa näköjään pyytämätikin. Kaikki ihan surkeita, säröisiä, koloisia, reiät miten sattuu ja ihan ensinäkemältä jo sellasia, että nauhaa varmaan tallottu sun muuta... ei oo meinaa ennen vastaan tullu helmiä joiden pintakiillosta voi sanoa että harmaata. Granaatti ny kuitenkin on tumman punaista, niin ei hyvää päivää. Eihän noita voi kuvatakkaan muulla sanalla kuin täyttä p****a. ARGH! Ja ku mä olin odottanu niitä sitä omaa hopeaketjua varten, noita nyt voi kuvitellakkaan laittavansa hopeiseen ketjuun. Lisäksi olettais, että jos kunnon takia on alennuksessa, siitä edes mainittais... siellä kun sattu olemaan useampia kivihelmiä tarjouksessa niin oletin sen sitten olevan ihan jotain varaston tyhjennystä uusien alta. Viimeksi sieltä tilatessa oli kans yks nauha käyttökelvotonta, mutta sillon se oli helmiäislasihelmiä, joista siis se mikälie pinta oli siis reikien ympäriltä halkeillu kaikissa helmissä. Sillon en siitä valittanu, ku oli niin halpakin se nauha, mutta nyt aion antaa palautetta tästä asiasta. Onneksi sentäs kaikki muu oli kunnollista kamaa. Mutta kyllä taitaa jäädä nyt tuon kaupan käyttäminen tähän, sen verta tunnen tulleeni pissatetuksi. Mutta se siitä.

Viimeksi mainitsin ne Alicanten möllisköt. Yhestä olis nyt jonkun näkönen riipus saatu, paitsi että siitä tuli ihan kaulakoru. Kun sain riipuksen valmiiksi tuli vaan niin suuri ahaa, että kokonaiseksi koruksi se muotoutui.



Tuossa ensimmäisessä kuvassa näkyy hyvin tuo kiven erilaisuus. Hajuakaan ei ole mitä tämä mahtaa olla, mutta karuudessaan jotenkin kaunis. Meinasin ensin tehdä paljon näyttävämmän kieputussydämen, mutta kun aloin tehdä nii taas mentiin sinne minne mieli vei ja tuli hyvin simppeli. Kuitenkin jotain se kaipasi ja vähän väriä niin sitten päädyin noihin pinkkeihin makeanvedenhelmiin pienessä ketjupalassa. Kun tämä siis oli valmis muistin nuo puuvillanauhat, sopivan karua tähän koruun. Yksi musta pätkä ja kaksi ruskeaa letille vain ja antiikkihopeoitu sydän salpalukko kruunasi tuon.


Sitten välähti, että paremmin pysyy mun päättelyt, jotka siis tuli nekin omasta päästä tuossa tehdessä kun vähän kieputan 0,8 mm lankaa tuohon lukon juureen ja avot, valmista. Vielä kuva kaulassa, valitettavasti vaan en tajunnu tuota toista ketjua ottaa poies kuvatessa ja vähän sumeakin tuo kuva on... ikkunasta katsoin heijastuksesta osunko läheskään oikeaan... eteisessä liian pimeää ja meidän kutsumassa pikkumakkarissa paras lamppu valoltaan.


Kuten kuvasta näkyy tuo on todellinen mölliskö, mutta sain siitä ihan kivan, ainaki omasta mielestä.

Sitten tuli värkättyä kirjanmerkki. Turkoosia tällä kertaa. Valitettavasti mä en vaan oo vieläkään saanu aikaiseksi hommata niitä hienoja merkkipohjia vai mitä ne nyt on. Tässä siis turkoosia helmiäistä, makeanvedenhelmiä sekä japanilaisia miraclehelmiä, linkkien ja ruusun kera. Kuvat puhukoot puolestaan... niitä kun tuli napattua useampi... liikaa yksityiskohtia yhden kuvan laittamiseen.





Minua on paiskattu parilla tunnustuksellakin, niistä sitten lisää myöhemmin. Nyt pitää lähteä hakemaan juniori hoidosta, ruoan kerkesin tehdä ja käydä postissa ja tämänkin kirjoittaa... oli meinaan poikkeuksellisen lyhyt työpäivä mulla tänään. Varmaan moka työvuoroja tehdessä, mutta ei mua haitannu. Sitten onkin valinnan vaikeus alanko värkätä koruja vai kilkuttaa puikkoja vai jatkanko joulukorttien kanssa.... sen näkee sitten.

Ihanaa loppuviikkoa teille!

16 kommenttia:

  1. Voi paska! Tollaset nettikauppa huijaukset saa miutkin ihan raivon valtaan. Oliskohan ollu liikaa vaaditty, että ale hinnan vieressä olis ollu vaikka maininta ö-luokan tuotteesta tai ns. 2 laadusta. Voin vaan kuvitella vihasi..mutta tuo turkossi kirjanmerkki on kyllä UPEA! pitäsköhän opetella lukemaan, jotta vois sit merkinkin hommata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytätkö sä keittokirjoja? kirjahan se on sekin. ;D
      Mutta joo, odotin kyllä edes jonkin verran käyttökelposta kamaa, en täyttä kuraa... eli enää ei taida tuolta tulla tilailtua!

      Poista
    2. no joo..nyt kun aloin miettiä, niin mullahan on siis tollanen to do kirja josta saa joka päivä ettimällä ettiä jotain. siihen tartteisin ja sit tosiaan keittokirjaan, kohtaan pannukakku..siis voitko kuvitella meikäläinen ei todellakaan osaa paistaa pannaria ilman ohjetta. ja sit noita käsityökirjoja olis vino pino..niistä taitan aina tylysti sivunkulman. huono homma sekin kun sitten kun en enää sitä sivua tartte ni en tietenkään muista oikasta sitä kulmaa..näin ollen vuoden päästä huomaan jotta kaikki kulmat on taiteltu XD

      Poista
  2. Voi kurjuuden kurjuus, vai tuollaista sekundaa sait :(

    Mutta korusi on kaunis ja tuo kirjanmerkki, en ole kauniimpaa merkkiä nähnyt !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellasta sekundaa. Siis vaikka myis huonoa, en usko että kukaan kehtais tollasta myydä. :(

      Mutta kehut kyllä piristää. =)

      Poista
  3. No voi vitjat! Ja vielä odotitkin pakettia ku kuuta nousevaa! Ne varmaan aatteli ettet hyppää lentsikkaan ja tuu ovelle raivoo :)) kakkos laatukin voi olla aivan priiman veroista! Laita pulju poikottiin. Hieno koru taas tälläkin kertaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en ovelle, mut palautetta aion laittaa. Se vaan, että ku paljo helpompi muotoilla suomeksi oikein... ku englanniksi pitää alkaa valittaa nii sitä pitää hetki muokata, että saa sanoman perille ilman pelkkiä kirosanoja. =)
      Juu, nyt sitte pitäs alkaa metsästään oikeenlaisia helmiä siihen ketjuun. Ku oli jo niin hyvä visio mielessä, kele että ketuttaa!!!!

      Poista
  4. Ahhh! Nyt oon hurmiossa :) Upea riippakiviriipus! Tuon täytyy kyllä vähän laannuttaa raivoa kuin raivoa (jopa mäkin oon ihan kesy) - mutta ymmärrän hyvin raivosi.

    But honey, don´t get mad, get even - Steven. Pistä breivi niille ja pyydä hyvitystä. Jos olet punaista granaattia tilannut, niin sitä pitää Sinun myös saada. Useimmat toimittajat suostuvat hyvityksiin ja elleivät niin get really mad ja kerrot muillekin mistä sellaista palvelua saa. Nih! Rauh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulipa mieleen, että riippa on aidon kokoinen tuossa ensimmäisessä kuvassa. =) Tuo kaulakuva vähän antaa liian ison vaikutelman. Mutta kyllä siitä hieno tuli... ku aiemmin en oo oikeen tienny mitä siitä oikeen tekis, ku on tommottinen möhkö. ;D

      Huomenissa aion palautetta pistää, kunhan tässä ensin päivän muokkaan ajatuksiani enklanninnokseksi. ;D Ja kyllä todellakin tulee tuimaa palautetta. Ensin ajattelin että no kyllä ne johki voi käyttää, mut ku sit katoin paremmin, nii eihän noita kehtaa mihinkää laittaa, sutta siis totaalisesti! GRRR... kiehun ja murisen ensin vuorokauden niin tulee tarpeeks tiukkaa tekstiä kielellä ku kielellä... no en mä osaa edes tota kunnolla mutta ymmärtänet pointin. =)

      Poista
  5. Voi miten harmittaa sun puolesta, että paskaa paketissa!
    Nyt en muista, mistä ostin granaattini,osa taisi tulla korukirppikseltä, mutta oon sitä muualtakin tilannut. Koitanpa etsiä...
    Ja kyllä on kaunis tuo kirjanmerkkisi! ♥

    VastaaPoista
  6. Niin ja riipuksesi on mahtava:)
    Ainakin Villihelmessä on laadukasta tavaraa ja siellä on nyt 20% alennustakin ainakin sain koodin s-postiin.
    http://www.villihelmi.fi/shop/tuotteet/Korukivet-lajeittain-granaatti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.helmiq.fi/verkkokauppa/index.php?category=146
      Tuolla on paljon erilaisia granaatteja.

      Poista
    2. Kiitos Eila vinkeistä. Kovasti oon kuikuillu, mut ei ole löytyny oikeenlaista. Mä haluaisin siihen fasettisia ovaaleja. Pyöreitä ja siruja sit oli kyl omakorussa monen mallisia, mutta ei just tuota mun haluamaa. :( Kai mun pitää sit kattella muitakin kiviä.

      Poista
  7. Lupaat nyt mulle tässä ja nyt, ettet säästä sanojasi palautteen antamisessa. Ja jos se ei taivu englanniksi sujuvasti niin varmasti meitä on liuta täällä blgistejakin, jotka sua auttaa.
    Niin että olenko puolestasi vihainen. Olen.

    Koru on valtavan iso ja kaunis. Isoillekin on paikkansa eikö ja ihan parasta että se on sun mieleesi.
    Sydänkiepautus on tyylikäs.

    Tuon kirjanmerkin pieneen ruusuiseen yksityiskohtaan ihastuin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palautetta pistetty. Loppuun vielä lause, jos sanon suoraan granaatti helmet on täyttä paskaa. ;D Katotaan mitä tulee takas. Mutta nyt on pallo heillä ja jos eivät ole yhteistyöhaluisia, niin pistän suoraan että ilmoitan kyllä suomalaisella foorumilla millaista kökköä he pitävät kaupattavana. Laitoin myös että suomessa tuon näköisiä helmiä ei edes myydä missään, mikä on totta... en missään noin huonoihin ole oikeasti törmännyt.

      Kyllä, myös isolle on paikkansa ja siitäkin voi saada kaunista. =)

      Nuo ruusut ovat kyllä ihania, siksi niitä ostinkin. =)

      Poista
  8. No niin, vastauksenkin sain jo. Saan rahat takaisin ja ei kuulemma ole heidän laatuaan vastaavaa tuollainen. No katsotaan, ehkäpä sieltä vielä kerran kokeilen ja jos tulee huonoa tavaraa saa jäädä siihen. Mutta nyt on ongelma se, että kun ei ole niitä oikeanlaisia helmiä siihen kaulakoruun. :(

    VastaaPoista