perjantai 9. marraskuuta 2012

Vapaa kuin taivaanlintu

Tuossa meitin sohvassa ei kauheesti kissojen karvat näy, mutta välistä siinä näkyy.


Ensin  ollaan tosi hyviä kavereita ja pestään toisia kilpaa. Sit jompi kumpi hermostuu ja tassut alkaa viuhua. Kun sitten sen jälkeen katsoo soffaa, siinä on valkosia karvatupsusia aikamoinen määrä. Harmi kun en oo sitä muistanu kuvata. Harli meinaa vissiin kaapata vallan vanhalta Rouvalta, siltä se vähän näyttää. Onneksi vielä ovat kuitenkin ihan nätisti olleet ja ei mitään järkyttäviä taisteluita käydä. Toki niiden tupsujen syntyyn varmaan osa vaikutus on tuolla karvan vaihdollakin, lähtee helpommin irti.

Mutta sitten lähdetään lentämään.


Okei tää on tosi tosi huono kuva, mutta kun huomasin asian vasta nyt ja ei oo valoo kuvata nyt kunnolla. Mutta jospa nämä pari lähikuvaa kertos vähän enempi.



Kolmirivinen kaulakoru, ylin rivi valmisketjua, kuten niskaosakin. Keskellä itsetehtyjen lenkkien kera Swarovskin helmiäishelmiä sävyissä Malva ja Puuteroitu manteli. Alin ketju muinaisketjua kera muutaman Swaron sekä sulka ja siipi riipukset. Tämä lähtee lähes sukuun, siskon anoppi pyysi jo kesällä tällaista kaulakorua, mutta ei ollut kiire ja aikaa meni metsästäessä noita oikean sävyisiä helmiä. Kuvan hänellä hyväksyttänyt ja vastaus oli: just hyvä. Vielä samaan lähetykseen sitten pyysi korvikset, niistä sitten kun ne valmistuu. Eivät kylläkään ole samoista helmistä, koska korvakorut tähän koruun on jo tehty, viime syksynä.

Lisäksi tuli sitten noita enkeliavaimenperiä tehtyä pari lisää. Nii ja juu mä tiedän kissankarvoja on hyvästi kuvausalustassa, mutta päivällä hyvä valo ennen töihin lähtöä ja äkkiä vaan nappasin mustan paidan taas siihen tyynyn päälle, en ehtiny putsaileen. Mutta palataanpas asiaan.




Pinkki foliolasihelmi,valkoinen helmiäislasihelmi, metallisiivet sekä lasisydän. Papuketjua ja koristeellinen sydänlukko.


Liila foliolasihelmi, pää taitaa olla jadea, metallisiivet, haukansilmä helmi, sulkariipus sekä akryylikukka pinkkinä. Ja vielä vähän parempi kuva noista "lisäosista".


Kukan sisällä myös siemenhelmi. Värit eivät valosta huolimatta osuneet justiin kohilleen, mutta aikalailla oikeessa ovat. Ja kun nämä ovat kotia vailla, ajattelin laittaa ensimmäisen kerran ihan tähän blogiin hintaa, eli 7€ kipales ois nämä. Eli jos joku tykästyi ja tahtoopi tästä omaksi mailia vaan tulemaan.

Pahin raivo on helpottanut ja kiitos kaikille kannustavista kommenteista. Työkaverini ihmetteli kuinka mä en ole syöksynyt paikalle raivoamaan. Se kun ei vain auta tässä asiassa. Mutta toivotaan, että tämä oli läheiseni viimeinen kerta kun joutuu tätä sontaa sietämään muutenkin vaikeassa tilanteessa.

Kaksi vapaa päivää keskellä viikkoa tekee kyllä hyvää, mutta kyllä sieppasi tänään lähteä töihin. Lisäksi tänään olisi väsyttänyt oikeen urakalla, toivottavasti ei ole taas joku flunssa yrittämässä selätystä. Siinä painissa ku mä en suostu antamaan periksi vaikka mikä olis. Vaikkakin pojat on tässä sitten saanu mun vapaa päivät hujahtamaan kuumeessa olemalla. Nyt kyllä molemmat jo kunnossa. Ja pojista puheen ollen, kyllä sai äiti olla esikoisesta ylpeä tänään. Heillä on ollut matikan ja kirjoittamisen kokeita. Pari virhettä oli ollut saneluissa, mutta matikassa kaikki täysin oikein. Jopa nekin, joista oli saate kirjeessä, että on normaalia jos niitä ei vielä osaa ja mikäli osaa on matemaattisesti lahjakas ja että näkee matemaattisen harrastamisen... mitä se sitten lieneekään. Ylpeä siis sain olla pojastani ja kehua kovasti.

Oikein ihanaa viikonloppua! Minä painan töissä vielä huomisen, mutta en anna sen masentaa.

12 kommenttia:

  1. Hyvä, että helpottaa. Ja sulka ja siipihahmot on mun mieleen aina.Hyvää ja rauhaisaa työpäivää ja muutakin hyvää ja kaunista ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joku niissä lentävissä vaan viehättää. =)

      Poista
  2. Kaunis koru ja heti tuli mieleen vanhempi rouva ja kansallispuku !

    Kivoja kännykoruja. Minullakin on tyttäreni tekemämä ja hyvin aina saa otteen vaikka kassinpohjalta :)

    Syystäkin voit olla ylpeä ja niin äidin tuollaisessa tapauksessa PITÄÄKIN !!!

    Älä vaan tule sairaaksi, tämä on kamalaa, kun ei meinaa mennä ohi :(

    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti korun omistaja ei lue tätä. =) Ei sovi yhtään tuo mitä mieleesi tuli kyseiseen henkilöön. ;D

      Ja kyllä taatusti olen ylpeä!

      Ainakin vielä tauti vältetty... kun vaan onnistuisin kokonaan välttämään.

      Poista
  3. Siis aivan ihanat tuo kaulaketju. Niin huippu!! Taas ärsyynnyn tuosta meitin kännykkämallista. siihen kun ei saa mitään killuttimia roikkumaan. Voiko kännykkäkorua sano kännykkäkoruksi jos se roikkuu toisessa kädessä ja puhelin toisessa?????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut nehän olikin avaimenperiä. ;D Että siihen ne kyllä käy, vaikka kännykkä onki väärää mallia. =)

      Poista
    2. hahahahahaha..reeeeepssss..no niimpäs oliki. piti ihan kelata miks ihmeessä kommentoin jotta kännykkäkoru, ni näitä samanlaisella kiinnityksellä olevia kännykoruja on nyt näkyny yhessä jos toisessa blogissa.

      Poista
  4. Aivan ihania koruja taas kerran;)
    Meillä ne karvat pöllyää alvariinsa, kun Leevi kaivelee verta nenustaan ja härnää Nekkua. Silloin tulee ympäri korvia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo meitin matamit alkaa olla jo niin iäkkäitä, että ei ne oikee jaksa tuon Harlin kanssa kauheesti vääntää. =) Mutta Rouvan johtajan paikkaa ei ole vielä saanut vietyä.

      Poista
  5. Ihania juttuja taas. Mie voin ostaa sulta tuon alemman ihanan pinkin enkelin. Voin tilata muutakin mutta jos on vapaa niin kyllä mie siitä tuon hinnan maksan. Meitin sitä avainketjua ja saattasin mie korviksetkin sulta tilata kun oli niin kivoja kuvia. Hyvää viikonloppua, palaan asiaan kun ehdin nyt on siivous kesken;jääkaappia ja keittiötä pitäis saada siivotuksi. Aika on mennyt sohvalla istuessa ja kutoessa. Kudoin itselleni lapaset ja toiset on tytölle tulossa. Kudoin=neuloin kai muualla sanotaan, mutta täällä kudotaan) Täytyy palkita sitten itseni näillä ihanilla jutuilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat on vielä vapaana, että kyllä sen saat. =) Ja ihan rauhassa tutkaile ja mieti millaisia haluat koruista, niin tehdään sinua miellyttävät. =)
      Kutonut se minäkin olen aina, on vaan ollut pakko oppia käyttämään neulonta sanaa, kun täällä se on sitä neulontaa... sekaa täällä ihmiset kangaspuilla kutomiseen, jos kutomisesta puhun. ;D

      Poista