tiistai 12. helmikuuta 2013

Mitä neuloitui Snyni vironvillasta?

Enpä sitten jaksanut postata sunnutaina saatikka eilen, sunnuntaina ei onnistunu kuvaaminenkaan kun oli jo pimeetä töistä kotiuduttua. Eilen sitten kuvailin, esikoisen avustuksella.


Siitähän tuli modasta 7/2012 numero 3: epäsymmetrinen pitsihuivi. Tätä jo kertaalleen aloittelin eri langasta viime vuonna, mutta se ei sitten jotenki kuiteskaan ollu hyvä ja meni vielä mönkään pitsissä pienen laskuvirheen vuoksi.


Mukavasti tuolle tuli kokoa ja on ihanan lämpöinen ja saa käärittyä hyvin lämmittämään harteitakin. Hetken olin tätä suunnitellut jo aloittavani uudestaan, mutta lankaa ei vain tuntunu olevan tai löytyvän sopivaa.... mutta sitten kiitos ihana Snyni sinun vyyhtisi tuli kuin tilauksesta.... vyyhtiä keriessä olin jo lähes sata varma tekeväni tämän. Ainoa mitä mietin, oli kutsu tarttua jälleen kerran revontuleen, mutta tämä siis voitti tällä kertaa.Tästä tuli kiva käppyrä. Pingottaessa huivi päätti itse muotonsa. Olin aloittamassa enemmän suoraksi tämän kanssa, mutta pitsiä pingottaessa huomasin huivin ottavan itse muotonsa, ensin pitsiä pätkä ja sitten vain siveltiin sileää osuutta, että näki mihin se haluaa mennä. Ja kyllähän se näin on parempi, istuu päällekkin paremmin. Tässä vielä pingotuskuva.


Sinänsä oli hauskaa, että mun rakentama kappales alustasta muotoutui sitten ihan eri suuntaan, ei auttanut kuin purkaa ja lisätä palat tarvittavaan kohtaan.

Niskajumi alkaa pikkuhiljaa höllätä, mutta saa nähdä riittääkö tämä miehen yövuoro viikko. Nyt on meinaan tilaa nukkua vaikka juniori kömpiikin kainaloon, ei silti tarvitse keikkua itse sängyn laidalla huonossa asennossa tapellen edes kulmasta tyynyä.

Nyt en jaksa kommentoida teille, mutta huomenna ehkä jo taas paremmassa voinnissa, kun saan jumpata tässä rauhassa jumia auki. Annoinkin jo lihaksille tujauksen... meillä on elektroninen lihastimulaattori ja kaksi ohjelmaa siitä vetäisin eri kohtiin harteissa ja nyt siis venyttelyä vuorossa.

Ihanaa laskiaista kaikille!

9 kommenttia:

 1. niin kaunis onkin huivisi, aivan ihanan värinen ;)

  VastaaPoista
 2. Sinähän olet ollut nopea! Kaunis huivi!

  VastaaPoista
 3. Upea huivi ja väri todella kaunis. Siis tuohon huivin pingotukseen tuo alusta. Hyvä kun sen saa muotoiltua miten tarvii.

  VastaaPoista
 4. Hieno huivi ja upea lanka! :)

  -J-

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana huivi ja kauniit värit.

  VastaaPoista
 6. Kaunis huivi. Itse myös tehnyt tuon, mutta tuli jonnin verrran eri näköinen. Paljon pienempi ja 2 värinen. :D

  VastaaPoista