sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tunnustus ja haaste

Nuhanenä alkaa rauhoittua, nahka kuoriutuu vielä, mutta niiskutus on ohitse. Ihmettelin tuossa kun on ollut niin väsy ja tällä viikolla se sitten selvisi kun nenä alko vuotaa, flunssahan se tuli kylään. Kauheesti ei oo saanu aikaaan sitten mitään ylimääräistä, kotona lähinnä ruuan laitto ja loput voimat säästetty töihin. Mutta asiaan.

Korukopan Eijalta sain tunnustuksen:


Kiitos siis Eija tästä. Tämä olisi tarkoitus jakaa viidelle alle 200 lukijan blogille, mutta vielä on sen verta voimat vähissä, etten jaksa alkaa tätä jakamaan erikseen. Jokainen lukijani jolla on alle tuon lukijoita saa tämän minulta napata mukaansa.

Sitten tuli vielä haastetta Mustankissan tyttäreltä. Tehtävä olisi vastata 11 kysymykseen, keksiä uudet kysymykset sekä pistää ne eteenpäin 11 blogille. Vastauksiani olisi tässä:


1. Mikä on lempi vuodenaikasi? Kesä ehdottomasti, luonto silloin kauneimmillaan.
2. Mitä katsot televisiosta? Kauheasti en katso televisiota, joten ei ole oikeastaa mitään tiettyä ohjelmaakaan jota seuraisin. Kun sitä päätän katsoa, surffaan parhaan ohjelman sillä hetkellä.
3. Harrastatko? Mitä? Käsitöitä, oliko yllätys. Perhesählyssä käyn poikien kanssa, miehen kanssa jakautuu vuorot töiden mukaan kumpi menee.
4. Pidätkö matkustamisesta? Pidän, etenkin tutustuminen uusiin paikkoihin. Ei turistirysiä, vaan omatoimimatkailua.
5. Miten haluaisit asua, jos voisit päättää ilman rajoitteita? Omakotitalossa, mutta sen kummemmin en osaa määritellä.
6. Suosikkipaikkasi kotona? Tämä minun ikioma työnurkka.
7. Mikä on lempi ruokasi? Äitin tekemät uudet perunat ja sipulivoikastike, lurps... siinä on ruoka jossa ei tule rajaa vastaan vaan pystyn syödä vaikka ja kuinka paljon.
8. Entä lenpi leivonnaisesi? Banaanileivos
9. Kirjaatko ajatuksiasi esim. päiväkirjaan? Joskus kirjaan, useimmiten en. Satunnaisia vihkoja löytyy joihin puran joskus ajatuksiani.
10. Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa 2 miljoonaa? Hankkisin sen omakotitalon. Sitten en tiedä, sen näkisi sitten.
11. Oletko unelma-ammatissasi? Tavallaan, tykkään kovasti työstäni, mutta viime aikoina joskus haaveissa käväissyt alan vaihto... mutta ehkä en kuitenkaan vaihtaisi.

Yritämpäs tässä kysellä jotain, mutta tätäkään en tämän olotilan vuoksi jaksa alkaa kauheasti jakamaan. Näihin kysymyksiin sitten voitte vaikka vastailla tuolla kommenteissa jos tahdotte.

1. Sininen vai punainen?
2. Elätkö unelmaasi vai unelmoitko elämäsi?
3. Kuljetko mielummin pyörällä vai autolla? 
4. Jos muuttaisit toiseen maahan, mikä se maa olisi?
5. Miksi juuri se maa?
6. Lempikirjasi?
7. Lempibiisi?
8. Koira vai kissa?
9. Jos olisi mahdollisuus, minkä kielen haluaisit opiskella?
10. Mistä kodin elektroniikasta et luopuisi mistään hinnasta?
11. Mistä taas olisit valmis luopumaan?

Että tämmöistä tänne kuuluu. Eilen ja tänään on onneksi ollut vapaata ja vielä huominenkin on vapaa. Ehkäpä tässä siis tulee jotain esiteltävääkin, meinaan pari juttua aion tehdä tänään. Mutta mikäli tuntuu etten jaksa, saavat sitten odottaa suosista. Rojektia on tullut tikuteltua muutama kierros, nyt on tehtynä 139 kierrosta, eli 24% on valmiina. 

Rauhallista sunnuntai-iltaa ja ihanaa tulevaa viikkoa toivottelen!

2 kommenttia:

  1. Kiva kun vastailit kysymyksiin ja onnea tunnustuksesta ja pikaista paranemista! Minä olen saanut jo ääneni takaisin ja huomenna töihin kirkasäänisenä - tai vähän sinne päin...

    VastaaPoista
  2. Hyvä,että alkaa nuha taittua! Kiva oli tutkailla sun vastauksia:)
    Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa:)

    VastaaPoista