tiistai 26. helmikuuta 2013

Tästä se taas lähtee

No niin, nyt on uusi kone ja asennukset hoidettu mallilleen.... siis ainaki ne joita jatkuvasti tarvihtee ja lisää sitten tarpeen mukaan. Mutta kyllä se vaan aikansa vie, että saa sille mallille uuden koneen, joka on se omalla käytöllä hyvä. Ja vielä pitäs kattoa, saako vanhalta koneelta imuroitua tiedot talteen. Sitä en vaan minä osaa, mutta mies saa vähän juttuttaa työkaveriaan. Joo-o, uskoisko että minä luin ammattikorkeassa reilun vuoden tietojenkäsittelyä... no ala sitten kuitenki vaihtui... miksikö? No kun minä lähdin opiskelemaan enemmän mediaan suuntautuvia opintoja enkä koodausta, ei ollu mun juttu se. Vaikkakin jos oisin sen hoitanu loppuun ois voinu tämäki homma hoitua iteltä kokonaan. Että silleesti.

Mutta korujakin on tullu väsättyä. Nämä korvikset tekasin äkkiä sinne Mariskan ja Pahojen susien keikalle toissa sunnuntaina. Ja onki sitte ollu käytössä, tykästyin näihin niin kovasti.


Hopeoituja osia, nappimallin korvikset, Tierracast kierrerengas linkit ja harjatut sydämet. Tässäpä vielä kuvaa miltä suurin piirtein näyttää korvassa ja tuo mun räpylä antanee vähän mittasuhteita. Se kun on aina vaikeeta kuvata omia korviaan päädyin kädessä kuvaamiseen.


Älkäätte kuiteskaa piitatko tuosta käden huonokuntoisuudesta, kynnet ku kotkalla ja rasvaakin saa näin talvisin laittaa ja siltikin karseelta näyttää. Simppelit, mutta jotain vähän särmää ja hyvä tulee, vai mitä ootte mieltä?

Sitten valmistui se ketju siihen lahjasydämeenkin ja samoilla tulilla ranneketju. Tarkotus oli tehdä korviksetkin, mutta kun tuli ongelma osien yhteen saamisen kanssa. Mutta nuo ylemmäthän sopii tähänkin settiin, eikö vaan? Paitsi että nämä on sitten hopeaa.


0,8 mm hopealankaa 3,5 mm halkaisijalla, ketjumallina tynnyri. Hieman päänvaivaa tuotti tuon sydämen kiinnitys, ei vaan oikee hoksannu, vaikka sitten hyvinkin yksinkertainen juttu oli. Sydän teema jatkuu rannekorussa sydämenmallisena lukkona, rannekoruun vaan piti pari cm tehä muinaisketjua kun meinas lenkit loppua kesken ja näin sain sen riittämään.Ja tosiaan tein aika lyhyen tuosta kaulakorusta, niin en halunnu sitäkään enää lyhentää että olis rannekoruun saanu pituutta. Korviksiin olin suunnitellut yhdet Swarovskin sydämet, mutta ne on niin paksut että multa ei löytyny oikeen koon hopeisia lenkkejä, liian isoja olis kyllä ollut, mutta ne ei tosiaankaan näyttäny hyvältä.

Nyt on höyry päällä, joten jää myöhempään teille kommentoinnit. Nyt se kuitenkin alkaa sujua taas. Ihanaa keväistä viikkoa kaikille!

Ja tästä riemusta, että maailman kirjat on palannut järjestykseen olen harkinnut arvontaakin, pysykäähän siis kuulolla.

6 kommenttia:

 1. kauniita ovat :) on siinä saanut lenkkiä vääntää ja ketjuksi väkertää, mutta lopputulos yleensä palkitsee vaivannäön ruhtinaallisesti, niin tälläkin kertaa :))

  VastaaPoista
 2. Kaunista ketjua ja ne korvikset on kivat myös:)
  Mukava, että valoa on näkvissä!

  VastaaPoista
 3. Harvinaisen tyylikkäät sydänkorvakorut - pitäisin :) ja ketju - vau. Tyylillä olet keikalla ollut <3

  Jk.jk. jos keksit miten bloggerissa voi nykyään asetelmoida ja pienentää kuvia (kun entiset asemointimahdollisuudet on ainakin mulla kadonneet) kerro toki blondimmalle

  VastaaPoista
 4. Kivat korvikset ja ketjut on kauniit. Kyllä hopeavärinen on kaunista.

  VastaaPoista
 5. Kauniita koruja,varsinkin korvikset on ihanat :)

  VastaaPoista