maanantai 4. helmikuuta 2013

Vauhtiin päästy taas

Kyllä, vielä vähän nuhaa, mutta nyt alkaa jo taas hommat luistaa. Ja kun tuli muutama päivä vaan nuojattua sohvan nurkassa, eikä saanu mitään aikaan, on taas miljoona asiaa mielen päällä ja jää taas tulevaisuuteen teitille kommentoinnit. Mutta kyllä mä lupaan taas parantaa piakkoin tapani ja jättää ne puumerkitkin, kaikki päivitykset luen kyllä. Ei vaan ole jaksanu kommenttia raapustaa. Eilen se sitten lähti. Ja valmistakin on tullut.

Tämä kasa lähtee postin matkaan ja kunnon käsittelemätöntä kuvaa sitten kun saan luvan julkaista.


Näiden lisäksi sitten väsäsin silmukkamerkkejä kolme settiä eilen.Ja koska minusta se ensimmäinen merkki kertoo aina kierroksen vaihtumisesta on sen erotuttava, siksi sydän ja muut samanlaisia.


Näissä kuutioissa sen taas varmistaa se, että jokainen on erilainen. Värit ja määrät ja niiden paikka vaihtelee. Näissä siis puna-liila setti sekä sini-vihreä setti, 6 kpl yhdessä setissä. Kaikki tehty niin, että menevät vielä 5mm puikoilla, sitä isompiin ei enää mahdu. Näistä palikkaseteistä voin luopuakkin, jos joku haluaa omakseen, viidellä eurolla onnistuu.

Lisäksi sitten onteloneulontaan hurahtaneena tein pannulapun, tämä odottaa vielä kaveria, mutta nyt ajattelin kaivaa ompelukoneen esiin ja valon lisäännyttyä haluan keittiön verhot vihdoin tehdä ja vaihtaa. Mutta tässä siis pannulappu eestä ja takaa....Tässä siis testissä se Maija lanka ja mukavaahan tuo oli neuloa. Toinen tulee sitten tässä lähipäivinä kyllä. Lisäksi kun mulla on tuossa lipastossa pari laatikkoa keskeneräisiä töitä varten, päätti Harli jotain muuta. 


Tais jäädä vahingossa laatikko auki, kun otin työn laatikosta ja eikös hetken päästä ollut laatikossa jo täytettä. Toinen nautti siinä sitten sopivasta kolosta. 

Mutta nyt alan leikkoon kankaat ja kaivaan tuota ompelukonetta esiin. Se on tehtävä kun nyt kerran intoa riittää. Onneksi on tänään vielä vapaa. Huomenna sitten alkaa taas aherrus. Ihanaa keväistä viikkoa teille!

6 kommenttia:

 1. Kiva pannulappu:)
  Ja tuli mieleen, että tuttu paikka tuo piirongin laatikko on mullekin,vauvana olen sellaisessa aloittanut elämäntaipaleeni,kun ei ollut muut sänkyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuohon laatikkoon ei olis kyllä mahtunu. Meinaan toi neitokainenki sai olla aika mykkyrässä ja on kuiten vauvaa pienempi. ;D

   Poista
 2. Kaunis patalappu, tuota tekniikkaa en ole kokeillutkaan. Ihanat silmukkamerkit. Osaiskohan niitä käyttää ja kumman valitsisin punaisen vai vihreän. Vihreä näytti niin ihanalta. Pitää tutkia miten ja mihin nuo silmukkamerkit olisi hyviä.
  Minäkin olen saanut 3 sytomyssyä valmiiksi joten pitää miettiä miten ne sais Oulun syöpäosastolle;)

  Paranemisia.

  VastaaPoista
 3. Ihana laatikkokissa <3

  VastaaPoista