lauantai 26. tammikuuta 2013

Lauantai iltaa

Juu, en sentäs näin tehokas ole. Nyt ei ole mitään uutta työtä esitellä. Mutta tarinaa on.
Mä oon taas ollu oikea rähmäkäpälä. Töissä tippu yks juttu, joka ois voinu saaha aikamoisen sotkun aikaan mikäli ois rikkoutunut, mitä ei ihme ja kumma sattunut. Tulin kotiin ja aloin tehdä ruokaa.... perunat levis pitki lattiaa, kastiketta suurustaessa sain kastikkeet syliin ja sama meno jatku. En uskaltanu sitte mitää oikee alottaa tekemään, joten jotain mitä unissaankin osaisin... tennarisukat taas kerran. Ne siskolle luvatut sukat niistä minttutoffeista... jotka on sitte jo syöty. Muut joulukarkit ei ookkaan vielä loppunu, muu perhe ku on jättäny mullekki osan.

Tässä illan aikana soitin äitille ja mulla on tapana käveleskellä huoneesta toiseen puhelimessa puhuessa. Samalla huomasin jotain....


Meidän kevätkaktus päätti vihdoin oikeasti kukkia. Kukassa on ollut ostettaessa, mutta useampi vuosi on tässä mennyt ilman kukan kukkaa. Nuppuja on ollut aiempina vuosina, mutta ei kukkaan asti ole ne päätyneet. Tämä piristi hurjasti mieltä. Kuten kuvastakin huomaa, kissat ovat tätäkin maistaneet. Enää eivät tähän pääse käsiksi, on hyllyllä johka eivät  pääse edes hyppäämään. Mutta erotuksena kyllä aiempiin vuosiin on ihan eri huone, aiemmin ollut olkkarissa nykyisin makkarissa.

Huominen meneekin töissä. Työaika semmonen, että ei paljo mitää ennen sitä tehä eikä kyllä sen jälkeenkään. Toinen päivä taas menossa ja kuus edessä. Mutta nauttikaa te vapaista!

Hyvää sunnuntaita!!!!

7 kommenttia:

 1. Oi mikä ihanuus :) Mun kaktukset ei kuki jouluna eikä juhannuksena.
  Mutta odotan kärsivällisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile säkin tuota paikan vaihdosta. =) Meillä molemmat paikat valosia, mutta makkarin puolella aamupäivästä ja olkkaris iltapäivästä. =)

   Poista
 2. Tunnustusta pukkaa, kurkkaa blogiini!

  VastaaPoista
 3. Minullakin samanlainen kaktus pääsee aina kukillaan yllättämään !
  Pidän sen joka kesä ulkona, enkä hoida vaan kidutan sitä :)

  Rauhallista työpäivää !

  ps.Kiitos eilisestä.... katsotaan miten annelin käy :)
  Nyt on niin kurja olo, kurkku ihan tukossa :(

  VastaaPoista
 4. Toisille sattuu ja tapahtuu.. kuulun myös itse niihin.
  Ja laiskoihin kukan hoitajiin, koska jos tätä kukkaa hoitaa liikaa se ei tahdo kukkia. Välillä kun unohtaa koko kukan niin se saatta kukkiakin. Ja kun siinä on nuput niin sitä ei silloin kannata siirrellä. Mutta kaunis se on kun kukkii.

  VastaaPoista
 5. Sinulle on haaste blogissani;) Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 6. Voih, kaunis kaktus! Kaktus on melkoisen vaativa kasvi, että sen saa kukkimaan. Hienoa!

  VastaaPoista