sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kun on selvät sävelet

Eli kun on mielessä selkeästi mitä aikoo tehdä, ei siinä ihan hirvittävän kauaa nokka tuhise. Tietysti riippuu mitä tekeekin, mutta nämä eivät siis kauaa vieneet. Minulta pyydettiin taskuavainnauhaa ja arjessa käytettäviä korviksia ja tämmöset ois nyt tarjolla punaisen ystävälle.

Avainnauhaan halusin jotain vähän erilaista, mitä yleensä. Siinä kuitenkin on vaihtoehdot siinä, että käyttää erilaisia helmiä. Tällä kertaa päätin käyttää siruja myös, joita en ole aiemmin näissä käyttänyt.Hematiittia pyöreinä, riiseinä ja rondelleina, haukansilmää,, mustakiveä, lasikuutioita sekä granaattia siruina. Valosta johtuen granaatti näyttää ainaki ylemmässä kuvassa mustalta. Ja valitettavasti en onnistunut kuviin vangitsemaan tämän nauhan todellista kauneutta. Itse kyllä olen erittäin tyytyväinen tähän. Vielä vähän lähikuvaa noista eri helmistä.Ja toisena nauhana  se perinteinen papuketju. Sitten ne korvikset.Lasikuutiot ja hematiitti rondellit napeissa. Korviksista siis piti tulla arkeen sopivat ja suht lyhyet mallit, pituutta kokonaisuutena 2 cm, nätit simppelit siis.

Nyt mä jatkan väkerrystä, seuraavana vuorossa niistä lenkeistä, joita eilen sahailin.

Oikeen hyvää tulevaa viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Mie olen katteellinen tuolle siun virtapiikilles. siis käsittämätön täti olet tekemään vaikka sun mitä..oikein kauniita taas kerran KAIKKI! Nää noppakorvikset alinna on miun suosikit.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää kumpikin. Mieluisilta näyttää. Ja toivottavasti myös tuota enegiaa siirtyy niiden mukana tännekin. Tosi ahkerana olet taas ollut.
  -kissatyttö-

  VastaaPoista
 3. Kaunis avainnauha,granaattisirut on ihania!
  Ja kiitos,korvikset tuli perille, en vain ole paljoa muistanut kiittää♥ Kauniit on luonnossakin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon ihanista koruista . Korut oli aivan ihanat, paremmat kuin kuvasta näkyi. Mietin että raskinko sitä taksumallia edes pistää taskuun vaan sehän pitäisi laittaa rintataskuun! Mietin jo että olisi ollut tosi kaunis kaulasassakin ja näkyvillä.
  Ja pienempi avainketju oli aivan ihanan värinen ja tyttö tykkäsi omastaan. Korvikset oli myös kiva eikä olleet liian raskaat että olisi roikkunut korvissa. Tyytyväisiä ollaan. Olet tosi taitava.

  VastaaPoista
 5. Kaunis avainnauha ja ihanat korvakorut,mulle tulee noista korvakoruista legopalikat mieleen :) Oisinkohan mä kasannut legoja viime aikoina liikaa :)

  VastaaPoista