tiistai 1. tammikuuta 2013

Viime vuonna aloitettu tänä vuonna valmistunut

Hurjalta kuulostaa, mutta eipä tämä ole paria päivää kauempaa ollunna kesken. Aloin kyllä ihan eri korua/koruja tekemään, mutta siinä miettiessäni tämä muotoutui ja ne kaksi muuta on sitten edelleen kesken ja nyt pitäis taas veivata ja sahata lisää, että on mistä tekee. Vaikkakin toinen noista on enää toteutusta vaille mielessä, saa sitten nähdä tuleeko siitä sitä mitä näen vai jotain ihan muuta. Mutta katsotaanpas mitä mä sitten oikein sain aikaan.


Kaulakoruhan se. Tässäpä toinen kaulakuva vielä.


Riipuskivenä huurrettu fluoriitti nugetti kera faith teksti renkaan. Ketju muinaisketjua, mutta tällä kertaa tein sen hieman erilailla, 5 mm lenkkejä 1,2 mm langasta ja 4 mm lenkkejä 1 mm langasta, isommat lenkit vaakatasossa ja pienemmät pystyssä. Hopeoituna.


Niskan takana pätkä pelkillä 4 mm lenkeillä, koska isommat loppui ja lankakin meni noihin lenkkeihin.


Fluoriittiin kieputin vielä pienen kiekuran kun nugetin malli sen vaatimalla vaati kääntämään tuohon osittain eteen.


Lisänä sivuilla simpukkakolikot, kaksi molemmilla sivuilla. Kuva vain antaa tuosta monivivahteisesta väristä ihan liian harmaan kuvan, istuvat oikeasti hienosti tuohon fluoriitin vihreään sävyyn.

Fluoriitista olen kirjoittanut itselleni näin ylös: "Hyväksi hampaille, soluille ja luille. Korjaa DNA:ta. Lihasten ja luuston vaivojen hoitoon sekä myrkkyjen poistoon elimistöstä."
Niin, minä kun uskon kivien parantaviin voimiin. En siis niin, että elämäni laittaisin kivien varaan, mutta tukemaan oikeaa hoitoa. En edes tältä kannalta asiaa ajatellut tekstirengasta valitessani tai edes koko korua tehdessä, mutta kun sen olin saanut lähes valmiiksi aloin tarkistella mitä fluoriitista olen ylös kirjannut, että ihan sattumaa mutta osuvaa sellaista. Simpukka on kirjanpitoni mukaan luuston, selkärangan sekä naistenvaivojen hoitoon. Että hauskasti valittu nuokin kolikot teemaan sopimaan.

Noita fluoriitti nugetteja muutama vielä odottaa muotoaan, yksi ajatus pyörii mielessä, pitää vaan miettiä kuinka sen saisi toteutettua. Ja eihän se välttämättä näytä oikeasti laisinkaan omalta mielikuvalta. Se vaan pitää kokeilla mitä siitä tulee.

Mulla tuntuu olevan kova ketjukausi menossa ja kun se hopea on arvokasta tulee näitä nyt värkättyä hopeoidusta langasta. Eli tämäkin vuosi alotetaan sillä, että ne ihan huiput toteutetaan hopeasta muuten leikitään hopeoidulla langalla.

Mutta hei, vielä olisi tilaa yhdelle ihmiselle aiempaan hyvä kiertää haasteeseen, olisko joku vielä halukas?

Nautitaan tästä vuodesta ja pidetään luovuutemme kukkimassa!

16 kommenttia:

 1. ompas todella upea tuo siun tekeleesi taas kerran! mie se vaan toistelen aina itseäni, kun täällä siun sivuilla käyn :D heehe..ihanaa uutta vuotta sinne!!! ps:ei edelleenkään helepota....u know??? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai juoksuttaa se edelleen. ;D Kyllä se siitä, sitte joskus ainakin. ;P
   Mähän en kato osaa muuta ku upeita tehdä. ;P Heh, kun oliskin niin.

   Poista
 2. Jopas pyöräytit kauniin korun!
  Tuo fluoriitti on aivan ihana. Ja kiva tietää nuo faktat sen tehosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita tietoja tullut kaivettua sen mukaan mitä lähipiirissä on tarvittu. Etenkin niille läheisille, joita ei helposti pääse näkemään tulee aina tarvittaessa tehtyä enkeleitä tietyistä kivistä. =)
   Noita fluoriitteja onneksi on vielä useampi, saivat yllättäen mulle aikaan mahdottoman inspis ryöpyn. Toivon vaan seuraavankin onnistuvan. =)

   Poista
 3. Häkellyttävän kaunis koru <3 tuommosen kun sais!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En nyt niin kehuis noita omiani, kun pääsis tekemään niitä levyhommia, sinä sait innostumaan oikeen tosissaan. =)

   Poista
 4. Hieno koru,onnittelut!
  Jaksaisipa vääntää ketjua,saisi vähän erilaisia koruja tehtyä. Ehkä joku päivä,kun loma koittaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ketjujen teko on kyllä terapiaa... ainoastaan sahatessa saattaa ärräpäitä päästä... etenkin jos isompaa settiä sahailee kerralla. =) Vaikka saishan noita lenkkejä tilattua valmiinakin, mutta kun niitä pitäs tilata nii älyttömästi nii helpompi itte veivata ja sahata. =)

   Poista
 5. Kaunis koru jälleen!!
  Ja oikein idearikasta vuotta 2013 Sinulle ystäväin :)

  Minä niin sitä hyvää eteenpäin mielisin kuljettaa vaan kun sen jo kahdesti olen tehnyt niin tokkopa enää blogini kautta sitä lukijat nappaisivat vietäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäki hullu tartuin jo toiseen, vaikka ensimmäisestäkin uupuu yksi osallistuja. Mutta jos ei kukaan lähde teen sitten sytomyssyjä tai jotain vastaavaa niiden tilalle. =)

   Ja ihan varmasti sulta vietäs sitä eteenpäin, mä ehtiny kumpaakaan sulle mukaan kun kaik mänivätten. =)

   Poista
 6. tosi kaunis koru :)onnellista ja idearikasta alkanutta vuotta :))

  VastaaPoista
 7. Kyllä on taas todella kaunis huivi.

  ps. sen lilan huivin tein Novitan ohjeen mukaan.
  Se lukikin siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sen luin mutta ajattelin siis yleensä kun neulot. =)

   Poista
 8. Ihana ja erilainen koru. Tosi nätti tuo kivi. Olen myös lukenut kivistä mihin ne vaikuttaa. Minulla on itselläni pari ametistia, mutta enpä muista mitä vaikutuksia niillä oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ametistista muistan ainakin että jossain mainittu päänsärkyä helpottavan ja ennen ollut vissiin alkoholismin hoitoon. =)

   Poista