maanantai 31. joulukuuta 2012

Uutta vuotta ja kurkistus joulupukin tuomisiin


Toivotan teille ihanat blogiystäväni hyvää uutta vuotta ja toivon sen olevan onnea täynnä!!!


Osallistuin Andin joululahjavaihtoon, mukana siis Andi itse, minä ja Eija Korukopasta. Minä punoin tytöille verkkoketju-korvikset. Ja niistä saivat alkunsa itselle tehty rannekoru sekä viimeisen adventti-arvonnan palkintona ollut kaulakoru. Ärräpäitä lenteli alussa, ketjua itseään olen tehnyt aiemmin, mutta helmien saaminen ketjun väliin vaati näissä korviksissa apuna ylimääräistä lankaa. Mutta niin vain ne onnistuin tekemään ja sain ajallaan postiin.


Ja nämäkin molemmat parit hieman erilaisia. Turkoosin vihertävät lähtivät Andille.


Lasikristallit keskellä ja Swarovskin biconet roikkumassa, hopeoitua. Eija puolestaan sai sinistä.


Näissä keskelläkin Swarovskin biconet ja roikkumassa sitten pienemmät. Mitä minä sitten sain....
Andilta itseltään paljonkin, en olisi pienen paketin uskonut mahduttavan sisäänsä näin paljon.


Possujunat askartelen ensi jouluna, koristeltu tuikku, itsetehty sydänheijastin, neljä tähtikoristetta ja korvikset sain minäkin... tiu-ut helisevät korvissa nytkin. 


Ja jos totta puhutaan, nyt vähän harmittaa että itse laitoin vain korvikset ja joulukortit. Mutta tämä vaihto toteutettiin aika tiukalla aikataululla ja siksi en ehtinyt muuta... piti haukata niin iso äherrys noihin korviksiin. Mutta molemmat kyllä olivat tyytyväisiä lahjoihinsa, joten en murehdi. 

Eijalta sitten... lisää turvaa pimeisiin aikoihin....


Ihana heijastinkoru kera sen heijastimen. Kuvausalusta vaan vääristää pahoin nuo lilat helmet. Enkelikin siellä kulkee matkassa. Tässä vielä vähän lähikuvaa helmistä.


Vieläkin sävyt hukassa, mutta enemmän oikeaan suuntaan. Tietysti ihmettelette tuota kuvausalustaa. Se on joululahjani mieheltä, tässäpä koko komeus...


Kaksi palapelileikkimatto pakkausta, ihanaa. Arvaako kukaan käyttötarkoitusta? Siitä sitten ihan käytössä kuva kunhan ennätän sinne asti ja siihen asti saa arvailla, eihän sitä tiedä jos joku onnekas jotain pientä kivaa siitä hyvästä saa, että keksii käyttötarkoituksen.

Eilen luin erään lehtijutun ja surullisesta aiheesta huolimatta minulle tuli yhdestä asiasta erittäin hyvä mieli. Haastateltavalla henkilöllä oli kuvassa minun hänelle tekemä kaulakoru kaulassaan. Tuntuu hyvälle tietää, että olen hänelle voimaa kyennyt korullani antamaan. 

Mutta nyt lähden tekemään meidän perheen illan herkkusetin, dippiä, kurkkua, porkkanaa, paprikaa, viinirypäleitä, suolakeksejä ja juustoja, lurps! Vielä kerran Hyvää Uutta Vuotta teille kaikille, toivottavasti viihdytte seuraavankin vuoden mukanani.

11 kommenttia:

 1. Paljon kauniita koruja !

  Oikein hyvää ja korujen täyteistä alkavaa vuotta 2013 Sinulle Kati !

  VastaaPoista
 2. Naminami,sekä korviksille että herkkulautaselle:)
  Voi,kun jaksaisi noita ketjuja alkaa väkertää. Olisi niin paljon uutta opiskeltavaa:ketjua,makramee ym.muita nauhatekniikoita ja solmuja sekä helmikorun solmintaa. Ainakin!

  Ihanaa uutta vuotta sinulle ja ahkeria sormia!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää uutta vuotta! =)

  VastaaPoista
 4. Kauniit korvakorut teit. Ja kivat paketit sait itsekin. Ja arvelen että nämä alustat liittyy jotenkin koruihin mutta en tee niitä itse joten en osaa arvata. Korvikset olisi ainakin helppo kiinnittää tälläiseen palaseen. Ja mietin voisko jonkin huivin tähän pingottaa... Arvailua vaan.
  Hyvät ja terveelliset herkut teillä, maistuu myös meillä.
  Oikein hyvää Uutta Vuotta 2013 ja toivottavasti esittelet kivoja juttujasi ensivuonna. Ja kisuille terkkuja meidän kollilta :)

  VastaaPoista
 5. Ainakin minulla toimii pingotusalustana neuleille. Hyvää alkavaa vuotta sinulle.

  VastaaPoista
 6. Mitähän tuosta alustasta syntyy..ei harmainta hajuakaan!
  Korviksesi heiluivat tänä iltana korvissani pienessä uuden vuoden juhlassa :) ihanat!

  VastaaPoista
 7. Upeaa uutta vuotta ja koruillaan taas <3 ihanaiset vaihtarit!

  VastaaPoista
 8. Hyvää uutta vuotta tätäkin kautta! :)

  Kivat ja "omannäköiset" vaihtarit sait! Mua jäi kyllä vaivaamaan myös tuo palapelileikkimaton käyttötarkoitus, mutta kyllä minäkin veikkaisin sen näihin harrastuksiisi liittyvän. Ehkä pingotat siihen huivit tms.?

  Meillä täällä flunssaa yhdellä jos toisella perheenjäsenellä... pysykäähän te terveenä! :)

  -J-

  VastaaPoista
 9. Hyvää uutta vuotta toivottelen minäkin! En tiedä tosiaan mihin käyttöön nuo palat ovat, mutta mä voisin hankkia ainakin tuohon pingotusalusta käyttöön, niin kuin Leila vinkkasi.

  VastaaPoista
 10. Huivien pingotukseen minäkin noita paloja veikkaisin. Olen jossain toisessa blogissa nähnyt.
  Hyvää uutta vuotta myös.

  VastaaPoista