torstai 6. joulukuuta 2012

Postia ja ostoksia

Meillä on itsenäisyyspäivä mennyt rauhallisesti. Hyvää ruokaa, oman perheen kesken oloa ja minun messu käyntini. Pian herkutellaan koko perheen voimin, dippikulholla. Meidän poikienkin mielestä tämä on herkuttelua. Vadille porkkanaa, kurkkua ja paprikaa suikaleina, kyytipoikana valkosipulidippikastiketta ja lisänä pöydässä viinirypäleitä ja oikeastaan ihan näön vuoksi sipsejä, ne kun yleensä jää syömättä.

Niin, eilen posti kantoi kirjekuoren. Bongasin oikean luvun (tai siis tässä tapauksessa ylityksen, kukaan kun ei just oikeeta lukua huomannu ;DLilalta ja tämmösen mukavan muistamisen siis sain.


Jouluisia servettejä, possun mallinen piparimuotti, pari tonttusuklaa patukkaa (pojat ois halunnu heti ne popsia, mutta eipä ole karkkipäivä vasta kun lauantaina), suloinen punainen sydän sekä kortti. Kiitos Lila, piristi kummasti postisi.

Tänään sitten oli ne odotetut messut vai oisko ne enemmän myyjäiset. Oli mitä oli, oishan sieltä löytyny vaikka mitä kivaa, mutta en nyt intoutunu tuhlaamaan kovasti. Tässä saalis sieltä.


Itelle nahkahanskat, edellisistä kun toinen tippu johonki viime keväänä ja nyt kovat pakkaset menty useampi lapaspari päällekkäin. Nyt taas tarkenee pakkasilla sormetkin. Hot Socks Batik sukkalankaa, uskomattoman pehmeää ja ihanan väristä. Ois olla muitaki värejä, mutta ku nuo varastot alkaa olla hurjat niin valitsin vain sen yhden ihanan värin. Lisäksi Dropsin Nepalia kuus kerää, kuvassa vaan viis (ensimmäisen jo ehdin ennen kuvaa korkata), näistä teen hartiahuivin omalle mummolleni synttärilahjaksi, teräsmummo täyttää 95 vuotta jouluaattona ja kaipaa harteille lämmikettä.

Nyt meillä aletaan herkutella ja nautitaan perheen omasta ajasta! Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Lankaa ei koskaan osta liikaa, tai omasta mielestään ainakaan.Nuorempi tyttöni sanoi että haluaa periä muutakin kuin villalankaa. Höh, kyllä meidän kotoa löytyy muutakin ihan toistenkin edestä.
    Taisin saada Lilalta myös samanlaisen kortin ja tuli paketissa ihana kerä vironvillaa. Täytyy alkaa harjoittelemaan myös revontulihuivia kun kaikilla on sellainen ja se näyttää niin ihanalta.
    Hyvät ostot teit. Minäkin kävin ostamassa tänään ihanat uudet talvikengät.

    VastaaPoista
  2. siis miten upeeta tuo hottis lanka. vitsi..todella mageet värit. ihanaa jos messuilla oli kivaa. meikäläinen vaan makoillu taas koko hela dagen. no imuroin ja luuttuisn lattiat..petivaatteet pakastuu ulkona edelleen..varmaan nekin pitäs pelastaa sieltä.

    VastaaPoista