keskiviikko 19. joulukuuta 2012

PIF eli hyvä kiertää...

Nappasin tuossa syssyllä Sudelta anna hyvän kiertää eli pay it forward -haasteen ja maanantaina sain paketin.


Huovutettu tonttu ja jouluinen patakinnas. Tonttua menin näyttämään miehelle ja hetken päästä ihmettelin missä se on. No tuossahan se oli keittiön pöydällä omalla paikallaan, siihen mies oli sen kädestään laskenut. Eli oikein osuvasti oli Sude osannut pakettinsa tehdä.


Siinä tonttu sitten vartioi hyasinttia. Se nyt ei tarvi kauheesti vartiointia, on meinaan ainoa kukka mihin neitit ei mene koskemaan. Tai siis on siinä yhdet hampaan jäljet, mutta taitaapi olla makukin voimakas kun jättävät siihen. Hyvä niin, saa edes joskus jotain kukkaa pidettyä pöydällä, eikä jossain hyllyllä niin ettei neitit sinne pääse.

Nyt on sitten minun vuoroni laittaa hyvää kiertämään. Jotain itsetehtyä minulta saa kolme ensimmäistä halukasta, kunhan lupaavat vuorostaan laittaa hyvää eteenpäin taas kolmelle. Tai no kun menin tähän tarttumaan toisenki kerran, saa kuusikin innokasta lähdettyä mukaan... mikäli halukkaita on. Varaan kuitenkin itselleni tovin tähän aikaa ja lupaan, että viimeistään maaliskuussa minulta tulee postia. Tahdon kuitenkin hetken rauhoittua tästä jouluhässäkästä ja siksi varaan vähän aikaa, niin ei tule hätäisesti vain sutaistua jotain.

Mutta jos siis haluat pistää hyvää eteenpäin ja haluat saada minulta jotain itsetehtyä ilmottaudu kommentilla ja laita mailitse yhteystietojasi minulle.

14 kommenttia:

 1. Hihi, täytyy myöntää, että vähän fuskasin. Enhän minä ehtinyt ompelukonetta esille kaivaa ja siksi patakinnas onkin joulumyyjäisistä jonkun toisen tekemä. Ei kai haittaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa. Kiireen ymmärtää näin joulun alla. =) Hyvin kelpasi näinkin. Kiitos vielä.

   Poista
 2. En lähe haasteeseen mukaan, koska just postasin ite melkein samanlaisen. Halusin vain sanoa että hauska tonttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sopi myös tuohon meidän pöydälle. =)

   Poista
 3. Kyllä kelpaisi minullekin sinun tekemät. Ihmettelen vaan miten ehdit niin paljon. Blogia minulla ei ole mutta koetan saada sen joskus aikaiseksi. Voin kyllä laittaa jotain itsetehtyä kiertämään myös kunhan keksin mitä laitan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii hyvin mulle, että laitat hyvän omalla tavalla kiertämään. =) En mä nyt niin kovasti ehdi tekemään, näitä kun on koko ajan isompi setti kesken ja aina jotain niitä valmistuu ja joskus se inspis iskee ja sillon tekee vauhdilla. ;D

   Poista
 4. Luulin jo, että myöhästyin tästä. Mutta en onneksi. Lähden mukaan,vaikka olen samanlaisessa jo kerran ollut. Mutta on se kivaa odottaa postia:) Kiitos joulutervehdyksestäsi! Tulin näääiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin iloiseksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Eila! Sulta en tarviikkaa tietoja, ovat vielä tallessa. Anteeks että korvikset ei oo tässä hässäkässä ehtineet vielä matkaan. =) Ja hyvä jos kortti ilahdutti.

   Poista
  2. Eipä hätiä, ehtiihän sitä valmiissa maailmassa:)

   Poista
 5. Kiitos kommenteistasi ja hyvää joulua.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia upeasta joululahjavaihtarilahjasta <3 todella huolella tehdyt korvikset ja värikin on just kiva! olen jo käyttänytkin kerran niitä.

  VastaaPoista