perjantai 7. joulukuuta 2012

Peruskauraa perjantaina

Tänään jäi työpäivä lyhyeen. Juniori kovassa yskässä ja lämpöä... oi kun tämä on taas niin ihanaa aikaa, koko ajan jompikumpi pojista kipeenä. Jospa sitten kevät menis paremmin, toivon kovasti. Mies ei saanut pomoaan kiinni ja oli menossa yhdeksitoista töihin, onneksi minun pomo tajuaa tilanteet aina välistä loistavasti ja minä pääsin sitten kymmenen aikaan lähtemään töistä, kun sain perushommat altapois. Kyllähän siinä hiki ehti tulla kun panin hösseliksi. Toivottavasti poju paranee tuosta yhtä nopeasti mitä isoveljensä pari viikkoa sitten, kaksi päivää yski ja se oli siinä.

Tänään sain toisen odottamistani tilauksista, harmi vain että toinen on edelleen matkalla. Nyt olisi ollut aikaa noiden jouluisten juttujen kanssa touhuta hyvin. No, tämä mikä tuli niin siitä sain jotain aikaiseksi jo, kummitytön lahja korvikset ovat tehty. Ja pari muutakin. Vaikkakin minun osaltanihan tämä oli taas osien yhdistämistä ja liiman käyttöä.


Hopeanapit ja niihin puoliporatut helmet ja se on siinä. Se vaan ei ollutkaan ihan yksinkertaista pienen reiän ja vielä pienemmän tapin kanssa, liimaa kun piti saada oikeaan paikkaan. Värisävyt ihan päin prinkkalaa tässä kuvassa, ylimmät on vaaleanpunaiset ja ne on menossa kummitytölle, 6 mm helmi Swarovskin helmiäistä. Keskellä on makeanveden helmet, sävyä malva ja koko 8-8,5 mm. Näiden kanssa olikin eniten hankaluutta, kun helmen tausta tasainen ja tuossa korvistapissa on 5mm kuppi, eli on kupera. Nämä jää itselle, kun en tosiaan voi olla varma näiden kestävyydestä ja olihan ne ihanan värisetkin. Alimpana sitten simpukankuorihelmet vaalea violettina kokoa 8 mm. Näyttää kyllä paljon isommalta kuin nuo mvhelmet, mutta ne onkin vähän littanat ja nämä on pyöreät. Näille ei ole ainakaan vielä määränpäätä.

Sitten yritin toteuttaa rintaneulaa taivuttelemalla. No ei tullu sitä mitä yritin. On tämä nyt ihan ookoo, mutta saa jäädä tämäkin muhimaan josko keksisin konstin tehdä siten kuten alunperin mietin.


Kuvausalustana tällä hetkellä kesken ja hyvin hyvin hitaasti etenevä kirja. Sinänsä jännä, että etenee hyvinkin satunnaisesti koska kirjailia yksi minun lemppareistani ja yleensä hänen kirjansa ahmin kerralla. Ehkä se ahmintakin vielä tulee, kun pääsen pidemmälle, nyt mennään sivulla 25.

Ai niin, tämä mun on pitäny kertoa. Mies sai aivan huipun myyntipuhelun. En nyt muista mihin siinä kerättiin avustusrahoja, mutta miestä oli vähän mietityttänyt että onko ihan oikealla asialla. No, oli sitten tuumannut että kun tässä on töissä lomautuksia tulossa, että ei oikeen nyt ole varaa pistää rahaa teille, oli myyjä alkanut päivitellä tätä nykyistä tilannetta Suomessa ja paasannu siitä aika pitkäänkin ja lopulta toivottanut oikeen myötätuntoisella äänellä voimia tähän vaikeaan tilanteeseen meidän perheelle. Hyvä ettei kuulemma ollut jo tarjonnut meille rahallista avustusta. Ja hitsi, ku tää nyt ei oo laisinkaan niin hyvin kerrottu mitä se juttu oikeesti on. Mies ku sitä puhelua mulle selosti nauroin vedet silmissä. Enkä nyt muista sitä järjestöäkään mihin rahoja keräs, mutta oli kyllä ihan never heard ja tosiaan heti oli mies alkanut epäillä onko jokin huijaus kyseessä. No nätisti oli asia menny ja saatiinpahan nauraa.

Mummon huivi etenee hyvää tahtia, kolmaskerä jo kovaa kyytiä menossa. Ja siitä tuleeki hieno noiden lankojen yhdistelmällä.

Niin ja pakko mainita, että tuo tilaus tuli Bohemiasta ja on niin loistavaa asiakaspalvelua, että on tosiaan pakko kehua. Yksi osa oli kärsinyt pahasti postin kuljetuksessa ja yritin ensin soittaa, mutta ei vastattu. Laitoin sähköpostia ja tunnin päästä Taina sieltä soitti itse minulle ja uusi osa lähtee tänään postiin ja oli oikeen ystävällinen, kiitti vielä että ilmoitin, että tietää vastaisuudessa pakata paremmin ja jutteli muutenkin tovin. Ihana ihminen, loistava palvelu! Minä ainakin tilaan sieltä jatkossakin.

Oikeen ihanaa viikonloppua teille ja muistakaa adventti arvontaan ehtii vielä osallistua!

4 kommenttia:

 1. haha..onhan ollu lehtimyyjä :D tai mikä lie kaupustelija *buaha* ihania jutskia ja poijalle paranemisia..meikäläinen menee taas..u know??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme kyllä oli miehellä pitäny pokka puhelun aikana. =) Mä oisin varmaan revennyt totaalisesti. Juokse juokse, kyllä se siitä lutviutuu. =)

   Poista
 2. Kaunishan tuo rintanaula on jo nyt minustakin <3 - Itselläni on käynyt niin, että ensin piirrän jonkun mielikuvani ja sitten seuraavana päivänä se piirrettään uusiksi ja ehkä vielä kolmannen kerran jos ei tekiessä miellytäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se ei ihan naula ole. ;D
   Juu kaunis se on, mutta kun se ei ole sitä mitä lähdin tekemään, kyllä sä tiedät miten sitä sitte suhtautuu näissä tapauksissa omiin töihinsä. =)
   Ja mä kun en osaa piirtää, mä aina mietin korua mielessä tarpeeks kauan ja sitte lähden yrittämään, tämä nyt ei näytä yhtään siltä miltä piti. Mutta toisaalta kun tämän tein huomasin missä meni vikaan, joten seuraava onkin ehkä jo oikeanlainen. =)

   Poista