keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Tennaria taas

Juu-u, nää kyllä olivatten kesken jo tuon mustan urakan aikana. Jotka ovat nyt perillä ja kovasti oli isän serkku sukkasatoon tyytyväinen. Niin, miehelle nämä ja nyt sitte ois enää muutamat, joita en oo luvannu tiettyyn aikaan... voi hetki mennä että net valmistuvat. Paitsi yhet... niinkun olen kertonu, minttu on se mun heikkous ja siskon kanssa hieroin vähän kauppoja jouluksi, lupas mulle sitä ihunaa haparandan minttutoffeeta sukkia vastaan, mut osas sittee pirulainen heittää siihen, että kuhan kyseessä on tennarit. No saahan hää tennarit, ku mä tahtoo sitä toffeeta. Mutta sitäpä en kertonu, että mulla onki idea vähä erilaiseen mallii... saas nährä onnistuuko ja mitä siitä nyt sitte tullee.
Ai nii, nää on ne miehen tennarit.


Langan on valinnu ite ja varren pituuden päättäny millilleen. Ja mitäpä sitte ku mä nämä sain valmiiks, ite aamuvuoros ja mies iltavuoros, jätin olkkarin pöydälle ne häntä oottamaa. Siinäpä ne oli sitte vielä seuraavanaki päivänä töistä tullesa. Oli jo pakko pistää viestiä, että kelepaako ne olleskaa. Kelepas ne.

Tauti on selätetty ja nyt sitte ois nälkä koko ajan. Oli vissiin kunnon tyhjennys. Eilen töissä olin sen verta heikolla hapella että välistä piti kävellä vähän pitkin seiniä, mutta kyllä tänää jo paremmin jakso. Hyvä niin, tänää oliki vähän vilskettä enemmänkin. Onneksi huomenna on vapaata ja messut tiedossa, että Jenni jos satut tätä näkemään ajoissa, tuu mun kans kauppikselle päivällä.

Pari koruideaa tässä hyrrää päässä, tai no toinen ei onnistunu eka yrittämällä joten pitää vähän suunnitella lisää. Kovasti tässä miettiny sen hopeisen kieputtelun tekemistä, pitäs vaan pläjäyttää sitä tilausta ja päättää mitä ketjua siihen lisäksi, että tietäs todellista tarvettaki. Ja oishan tässä vaikka mitä mielessä, ku ei vaa taas tiiä mistä alottas. Rojekti on nyt ollu jäissä, mutta ajattelin, että sitte ku saa tästä nää lahja jutut pois puikoilta annan itelleni luvan tehä sitä pelkästään ja nyt en koske siihen olleskaan. Että näin täällä valmistaudutaan itsenäisyyspäivän viettoon, on muuten tämä Suomen maa yhtä vanha ku oma mummoni, joka täyttää samat vuodet jouluaattona. Nauttikaa tästä ekstra vapaasta!

Ai nii ja postiaki tuli tänään, ehkäpä siitä sitte huomenna... jos ei ole muuta esitellä.

11 kommenttia:

 1. siis mie niin haluun ne helevetin kainuun kukkalapset pois puikoilta jotta pääsen tennari hommin. mulla on nyt neljännet kukkalapsaset menossa ja voi vittu mie sanon. kyllä alkaa tympiä ihan oikeesti. kaks kerrosta jaksan ja sit pitää huilia..uutuuden viehätys siis selkeesti tuohon kirjoneuleeseen menny :D

  mie olen niin saamaton nykyään..tartteisin potkua persiille ja kunnolla. on siihen kyllä syykin, mutta ehkäpä me vaikka säpön kautta siitä sit keskusteltas..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, ensimmäiset syntyy hujauksessa ja toisissakaan kauaa nokka tuhise, mutta sitte alkaa pikku hilijaa tökkiä ja tökkiä ja tökkiä ja... ;D Mutta ku tekee jotain muuta väliin nii ei töki nii kauheesti taas hetken päästä.

   Siis mitä halvattua... vaikka mä täällä päin asunki ei tuo ruotsi taivu ihan siihen luokkaan että keskustelu onnistuis Ruotsin suojelupoliisin kautta. ;P No juu, mutta älä nyt pidä hullua jännityksessä vaa laita sitä postia!!!!! =)

   Poista
 2. No voihan vietävä,mitkä tennarit! Ihanat:)
  Mä vein tänään töihin ison kasan koruja jne. myyntiin,kun vonkusivat...muutama kauppa tuli heti tehtyä. Jätin ne sinne ja yhden kamun vastuuhenkilöksi,koskapa mulla on 4 päivää nyt vapaata! AAAAHHHH!!!!
  Olisi suunniteltava/ryhdyttävä lahjaa tekemään veljen vaimon 50v lahjaksi. Ja jotain aion omalle miehelle tehdä,solmioneulaa,kaulariipusta tms.
  Ja sitten olisi tammikuulle oltava valmiina sellaiset piiiiitkät helmet,jotka menee ainakin 2 kertaa kaulan ympäri ja vielä roikkuu rutkasti. Saa siinä pujotella.
  Mutta nyt toivottelen hyvää itsenäisyyttä ja mukavaa vapaata:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin pitäs semmoset toooosi pitkät helmet saada aikaseksi. Tiedän ainakin pari läheistä, jotka tykkäis ja vois lahjaksi antaa.

   Poista
  2. Munki pitäs miettiä uusia kanavia korujen hankkijoille, kun niitä kertyy ja kertyy koko ajan lisää... pakko vaan tehdä lisää ja lisää. =)
   Mulla ei nii noita piiiiitkien haluajia ole, ettei ole tullu sellasta vielä tehtyä. Mutta eihän sitä koskaan tiedä. Meinaatko Eila tehä helmet solmien? Varaa siihen sitten aikaa ja reilusti! =)
   Hyvää itsenäisyyspäivää ja tuotteliaita vapaita sulle Eila!

   Poista
 3. Kivat tennarit !
  Kyllähän sitä tekee mitä vaan, kun herkkua palkaksi saa :)
  Kyllä sinä olet todella paljon sukkia tehnyt :O

  Ota nyt rauhallisesti, ettei tule jälkitautia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin kun on kyseessä herkku, jota ei muualta saa ja se ainoa pahe mitä mulla noissa herkuissa on... mmm, minttua!

   Poista
 4. Sulla vaan noita tennareita syntyy! Kivannäkösiä ovat mutta ei eihme että kutojalla jo vähän innostus kortilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ne on hienoja, mutta kyllä ne vaan alkaa tökkiä jossain vaiheessa. Muistaakseni tein ensimmäiset joskus toukokuussa ja sen jälkeen on tullu tehtyä äkkiä laskettuna 12 paria lisää, että onko kumma jos ei nii enää nappaa. ;D

   Poista

 5. Kiitos kehuista :)

  Minä vaan en viitsi tehdä kahta samanlaista vaan haluan aina luoda uutta. On niin kiva leikkiä lankojen ja kuvioiden kanssa :)

  Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää Sinulle!

  VastaaPoista
 6. Voi että mä olen tykästynyt tuohon malliin, sä hemmottelet väkeä oikein urakalla, olet ollut ahkera - kiva kun voit jo paremmin <3

  VastaaPoista