tiistai 8. tammikuuta 2013

Bikkelle toinen sydän rannekoru

Tämä toinen tuottikin hiukan ongelmia. Suunnitelmat ei oikeen toiminu. Ensimmäinen ketjumalli syntyi kyllä... mutta se oli tikku, eli ihan tönkkö. No, mä sit aloin selata erilaisia malleja ja löyty seuraava, nii-i kyllä sekin onnistui, mutta kun se ketju meni kierteelle ja en tiedä miten sen olis suorana saanu pysymään. En kyllä ole varma oliko sen tarkoituskin mennä vai ei, kun enklannin kielisiä ohjeita pitkin sepustuksin, minä ku yleensä alan kuvasta tehdä. Ja no joo, sitä levennettiinkin vielä ja mä en sitä tehny. Sitte seuraava, ei vaan onnistunu vaikka miten päin koitin ja ihan taatusti oli oikeen kokoset lenkitki, pihkura. Lopulta sitte löyty hyvä. Mikäli siis Bikke tästä tykkää.


Edelleen riipuksen omaisesti tuo sydän.


Ja tokihan sille piti kaverikin laittaa, kaveriksi oli alunperin jotain ihan muuta suunnitteilla....


Mutta ei se alkuperäinen suunnitelma enää toiminut tässä ketjussa mielestäni laisinkaan, joten hetken pähkäilyä ja mielestäni täydellinen valinta oli tämä kierteinen hematiitti riisi. Tuo vähän särmää, kun ketju mielestäni aika naisellista, rikkomatta silti ketjun luonnetta.


Ketju siis tynnyriä. Tuossa takana näkyy oikein hyvin millaisesta ketjusta kyse. Tästäkin aloin jo suunnitella kaulakoruakin. Ja katsotaas sitten vielä molemmat rannekorut yhdessä.


Mielestäni menevät vaikka yhtäaikaa molemmat, enpä vain hoksannut sellaista kuvaa ottaa. Että mitenkäs on Bikke, onko ne tässä?

Nyt sitten jatkamaan näpräämistä, sormet syyhyää kovastikin.

5 kommenttia:

 1. JUU TÄNNE VAAN!! Nyt alkaa uusi vuosi ja uudet kujeet ja se tarkoitta:: NAISEUS ESIIN!!!!

  VastaaPoista
 2. Kauniita nuo molemmat !
  Vai sinun sormesi syyhyävät koruihin ja minulla lankoihin :)

  Ps. et sitten kovin monimutkaista haastetta antanutkaan :))

  VastaaPoista
 3. Kauniita koruja taas. Hopeaviivainen sydän on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 4. Kaunis on tämäkin rannekoru :)

  VastaaPoista