maanantai 7. tammikuuta 2013

Ranneketju valmiina

Niin, kun sain sen "pienen" joulumuistamisen Bikkeltä, hän pyysi kahdesta sydänhelmestä, jotka lähetyksessä olivat tekemään hänelle rannekorut. Toinen on nyt sitten valmis, toinen hakee vielä malliaan... kun se mitä mielessä oli ei toiminutkaan sitten olleskaan. Mutta tässäpä ensimmäinen niistä.


Sydämen laitoin riipukseksi pienen ketjun päähän, on sitten säätövaraakin, vaikka mitan mukaan tämän tein ja se mitta oli kuten oma ranne, joten eipä säätövaraa olisi tarvittu.


Lisäsin sydämeen sopivan foliolasikolikon keskelle.


Ketjuksi punoin Elfin-ketjua hopeoidusta langasta.


Nyt sitten pitää toisen ranneketjun kanssa harrastaa mietintää, että millainen siitä nyt lopulta tulee. Toivottavasti Bikke tästä tykkää, vapaat kädet siis antoi minulle. Että mikäli Bikke tuntuu, että tällasta et halua pistä viestiä tulemaan, niin tehdään tästäkin toisenlainen.

Sitten mä otin ja ilmottauduin kevään Snyhyn mukaan, meinaa jänskättää. Mutta mä olen yli vuoden ihastellut toisilla niitä paketteja ja viime keväänä jo mietin uskallanko lähteä mukaan. Vielä ei ole rohkeus riittänyt aiemmin, mutta nyt sitten riitti.

Nyt mä alan värkkäämään taas kerran. Ja hei anteeksi teille, että on tullut niin huonosti kommentoitua tai vastailtua teidän kommentteihin... ei vaa malta istua pitkiä aikoja tietokoneella, pitää värkätä jotain koko ajan. Nautitaan tästä ei nii kamalan kovasta pakkasesta, vaikkakin kun pysyis siellä pakkasenpuolella nii hyvä olis.

18 kommenttia:

 1. Kaunista ketjua olet taas punonut. Jaan sinun kanssa tuon malttamuuden istua koneella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo on kaunismalli ja tarkoitus olis sitäkin tehdä kaulakoruun. =)

   Poista
 2. Loistavaa ketjua, sulla se on taito hyppysissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juupa juu... meni vissiin pari tuntia, että sain taas itteni tajuamaan miten ne lenkit siihen pitikään laittaa. =)

   Poista
 3. Ihana.... taas !
  On tuossa saanut sahata ja taivutella :)
  Mutta lopputulos kaunis !

  VastaaPoista
 4. kaunis on rannekoru :) oot kyllä mahdottoman ahkera vääntämään noita lenkkejä, niitä menee noihin ketjuihin aivan valtavat määrät. minä en oo hommannut itelleni sahaa ja muita tarvikkeita lenkkien tekoon, joten kevään hopeakorukurssille yritän taas päästä mukaan... syksyn kurssi oli ennättänyt täyttyä ennen kuin ehätin ilmoittautumaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se toi vääntäminen ole iso homma. ;D Sahaaminen sitten kestääkin, osa jäi nytkin sahaamatta. Mutta ompa tuossa valmiina jos lenkit loppuu kesken. =)
   Mulle riitti se yks ketjukurssi, sit hommasinki värkit itelle. =P

   Poista
 5. Kaunis rannekoru todella. Mutta kerropa ,mikä on sny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SNY on Salainen Neule Ystävä, eli kevään ajan ilahdutan jotakuta neuleaiheisilla paketeilla ja joku toinen taas minua. =)

   Poista
 6. vitsit kuin hieno, ihana, nätti ja kaikkea siltä väliltä..

  VastaaPoista
 7. Jos joku tietää missä menee :Opi lukemaan kurssi voisin osallistua :) Kattelin et Mihin SYYHYYN se Kati nyt on menossa ! Luin uudelleen ja taas funtsein et mikäs sairaanhoito koulutus tuo on? Paketteja tehään? Opitaan siis balsamoimaan :)))

  TOI ON UPEA!! TYKKÄÄN!!! Jännitän seuraavaa visiotasi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai syyhyyn, hih. En kyllä sitä haluais vaiks maksettais, siskolla se joskus oli ja pelkkä ajatuskin puistattaa. =) Ei ole sairaanhoitoa vaan puikkojen kilinää. =)

   Hyvä, että tulee mieluista. Seuraava visio porsi kahdessa eri mallissa... toiseen oli lenkit liian pieniä, siitä tuli siis tikkuversio, toinen taas lähti kierteelle ja en tiedä mikä tekee sen, joten kolmatta visiota ootan tässä... tai yks idea on mutta saa nähä toteutuuko se. =)

   Poista