lauantai 16. maaliskuuta 2013

Maaliskuun Sny-paketti sekä ihanaakin ihanampi vuorikristalli

 Eilen menin yhdeksi töihin, onneksi Pate oli normaalia aikaisemmassa. Ensin tehtiin aamupala poikien kanssa, mies jatkoi vielä hetken uniaan. Syötiin ja esikoinen lähti kouluun. Kaffittelin rauhassa ja luin aamun lehden. Aloin tekemään ruokaa, että ennätän ennen töihin lähtöä. Pian kolahti luukku ja päivän postit tuli, siellä se oli, Sny-paketti olisi noudettavissa. Pakkohan se oli syöksyä postiin heti ruuan valmisetuttua. Takaisin tullessa mies kysyi, että juostenko kävin kun niin nopeasti olin jo kotona. Ihan pyörällä menin, mutta mun pyörässä on tasan yksi vaihde ja se on täysillä.


Ja täytyy sanoa, että kyllä on tainnut Snyni lukea vanhempiakin tekstejä, kun tiesi tiikerilankaa pakettiin laittaa. Eli Hjerte Garnin Safaria kerä, Marianne Kismet (lurps, on yks mun suosikeista), enkelikynttilä, Cappuccino jauhetta, kauniita keväisiä servettejä kukkakuvalla sekä oikeen osuva kortti. Ja kyllä tuo tiikerilanka heti päätyi puikoille ja kun hetki oli aikaa ennen töihin lähtöä ehti varttakin sukkaan tulla 7 cm. Esikoinen olisi myös halunnut sukat, mutta kyllä nämä nyt on ihan itselle. Ja ihan selkeästi Sny oli ajatellut asiaa, koska edellisen paketin kupit ovat sitten juurikin passelit tuolle Cappuccinolle. Kiitos oikein kovasti taas ihanasta paketista sinä salainen ystäväiseni.

Sitten siihen IHANAISEEN. Kävin siis keskiviikkona Helmisatamassa hakemassa pari puuttuvaa helmeä ja sieltä siis löytyi ihanaakin ihanampi vuorikristalli. Tiesin heti mitä siitä tulee.


Simppeliä että kivi pääsee oikeuksiinsa. Tämä onkin oikea terapia kivi, sitä pitelee kädessäkin mielellään. Valmista papuketjua pitkästi, Tierra cast linkki ja tämä "muna". Katsokaa nyt tätä...



Kivi on niin lämpöisen näköinen, eikä se itse asiassa kylmältä käteen tunnu. Ihana sileä ja juuri käteen sopiva. Rakastuin. Valitettavasti noita ei näkynyt tuolla nettikaupan puolella. Mietin myös hakevani muutaman lisää ja laittavani pääsiäisruohon sekaan, sitten myöhemmin saan tehdä lisää koruja.

Mullahan oli se sahausurakka kesken... no on vieläki. Meinaan tuli tämmönen yllätys vastaan....


Eli mun 2,5 mm sahauspuikko päätti sitten sanoa riks räks poks. Ja sitten jäi homma kesken, kun tämä tyttö päätti sahate sen spiraalin ja joutu vähän taiteileen... isommat menee ihan sormipelilläkin, mutta kun nyt oli spiraalin sisähalkasija tuo 2,5 mm ja langan vahvuus 0,6 mm ei se pelkillä sormilla sujunutkaan ja sitten joutui vähän säätämään, että sai puikon pidemmän osan tuettua, mutta kyllä se onnistu.... loput vaan sitten jäi kesken. Onneksi sitten työkaveri pääsi apuun... oli meinaan T:n kanssa jo tässä joku aika sitten puhetta, että hän ei noita neulepuikkoja enää käytä vaan tekee pyöröillä, häneltä sitten kysyin onko tuota koko puikkoja, jos niistä raskisi luopua ja nyt on taas sahauspuikko.... tai siis pitää vielä vääntää, katkasta kärki ja sahata lovi. Ja sain vielä kolmosen puikotki, niillä sama kohtalo. Kiitos kovasti T!!!!

Nyt mä tikkuan vielä pari kierrosta ja lähden sitten työkaverin luona käymään kylässä, tyttöjen ilta tiedossa. Ja huomenna sitten jotain hyvää... kannattaa olla kuulolla ja nopea. Nauttikaa viikonlopusta!

10 kommenttia:

  1. ihana tuo koru. kertakaikkiaan. ja mitä ihmeen tiikerilankaa??mie en oo ikinä kuullukkaan :D tarttee alkaa katella sillä silmällä :D tahtoisin tikrulapasia tekasta pienille..niih ja kivvaa tytsien iltaa :)

    VastaaPoista
  2. Uiui, minulleko teit tuon riipuksen :) Ihana...

    VastaaPoista
  3. Ihanuus!!! Miksi mun silmät ei löydä tuommoisia? Super!!!

    VastaaPoista
  4. Upea! Onneks marianne ei kuulu mun suosikkeihin :)))

    VastaaPoista
  5. Kivan paketin taas sait !
    Voi juku, kun upea tuo koru. Tekisi ihan mieli hipelöidä ja sivellä kiveä :)
    Mukavaa maaliskuun jatkoa ♥

    VastaaPoista
  6. Oih, miten ihana koru!

    Eikä pakettikaan jää korun varjoon. Tuota tiikerilankaa olisi kiva itsekin saada. Ja varmaan tekisin itselle sukat.

    VastaaPoista
  7. Yksinkertainen on kaunista! todella kaunis koru! Nuo SNY-paketit ovat kyllä sellaisia ihanuuksia, että sinne postiin melkeinpä tulee juosten mentyä ;) laitahan valmiista tiikeri-sukista sitten kuva, kun niin monelle- myös minulle- tuo lanka on uusi tuttavuus.

    VastaaPoista
  8. Tuo koru on kerrassaan upea! Niin on kyllä tuo pakettikin. Tiikerilankaa en ole minäkään nähnyt aikaisemmin. Jään siis odottamaan millaiset sukat siitä tulee.

    VastaaPoista
  9. Tuo tiikerilanka on tosi ihanan näköistä. Viel en oo itselle raaskinu sitä ostaa... Mukava paketti muutenkin. :)

    VastaaPoista
  10. Mukavaa, että pidit paketista. Oikein Ihanaa Pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

    tv. sny

    VastaaPoista